Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Купих си билет .Е по смешна хартийка не бях виждал .
Едно време бяха сини , със воден знак , място където да го скъса портиера ....а сега все едно от ксерокса ми го даде Гугутката на Тодор Александров ....![]()
csimoen2 написа:miro_rz написа:Малко ми става смешно когато прочета , че стадиона щял да се пука по шевовете . Ние всяка година си пълним стадиона в дербитата с по 6500/7000 човека . При положение , че всеки трети бил левскар малко е смешно да се надува този балон . Нормално е в голям град какъвто е София всеки мач да има толкова по стадионите а в дербитата по 20/25к . Отдавна хората не се интересуват от футбола , поне това са ми наблюденията !
Колега, нали правиш разлика от това да се пълни стадион със зрители на мач и фенове...
Просто питам...
miro_rz написа:csimoen2 написа:miro_rz написа:Малко ми става смешно когато прочета , че стадиона щял да се пука по шевовете . Ние всяка година си пълним стадиона в дербитата с по 6500/7000 човека . При положение , че всеки трети бил левскар малко е смешно да се надува този балон . Нормално е в голям град какъвто е София всеки мач да има толкова по стадионите а в дербитата по 20/25к . Отдавна хората не се интересуват от футбола , поне това са ми наблюденията !
Колега, нали правиш разлика от това да се пълни стадион със зрители на мач и фенове...
Просто питам...
Да правя разлика !
Казвал съм го и пак ще го кажа . 50 000 на Мала Маракана и 30 на Юна два пъти . Сърбите имат по-добрите агитки оверил съм се !
miro_rz написа:csimoen2 написа:miro_rz написа:Малко ми става смешно когато прочета , че стадиона щял да се пука по шевовете . Ние всяка година си пълним стадиона в дербитата с по 6500/7000 човека . При положение , че всеки трети бил левскар малко е смешно да се надува този балон . Нормално е в голям град какъвто е София всеки мач да има толкова по стадионите а в дербитата по 20/25к . Отдавна хората не се интересуват от футбола , поне това са ми наблюденията !
Просто питам...
Да правя разлика !
Казвал съм го и пак ще го кажа . 50 000 на Мала Маракана и 30 на Юна два пъти . Сърбите имат по-добрите агитки оверил съм се !
ЕМИЛ написа:Купих си билет .Е по смешна хартийка не бях виждал .
Едно време бяха сини , със воден знак , място където да го скъса портиера ....а сега все едно от ксерокса ми го даде Гугутката на Тодор Александров ....![]()
mikata написа:Цялата група
Митрев, Любенов, Яблонски, Пиргов, Ейолфсон, Горанов, Орачев, Цветкович, Белмонт, Прохазка, Найденов, Ангелов, Панайотов, Гомес, Обертан, Вутов, Иванов, Буш, Мапуку
ЕМИЛ написа:mikata написа:Цялата група
Митрев, Любенов, Яблонски, Пиргов, Ейолфсон, Горанов, Орачев, Цветкович, Белмонт, Прохазка, Найденов, Ангелов, Панайотов, Гомес, Обертан, Вутов, Иванов, Буш, Мапуку
Mитрев
Яблонски-Пиргов–Ейолфсон
Цветкович–Прохазка–Обертан–Гомез–Вутов
Буш и Мапуку
Jordan1914 написа:miro_rz написа:csimoen2 написа:miro_rz написа:Малко ми става смешно когато прочета , че стадиона щял да се пука по шевовете . Ние всяка година си пълним стадиона в дербитата с по 6500/7000 човека . При положение , че всеки трети бил левскар малко е смешно да се надува този балон . Нормално е в голям град какъвто е София всеки мач да има толкова по стадионите а в дербитата по 20/25к . Отдавна хората не се интересуват от футбола , поне това са ми наблюденията !
Просто питам...
Да правя разлика !
Еми супер бе,колега да имат!А вие каква имате?Какво те интерисува тебе,ние колко ще сме,гледай си отбора и това е.Нека по-добрият победи утре!САМО ЛЕВСКИ! <3
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 10 госта