ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00
Според вас Пиргов или новият защитник трябва да почне срещу Лудогорец?Мапуку или Буш?
Има си треньори, те си решават. Новият нямаше никакво време за адаптация и сработка. Буш или Мапуку ? Зависи от тактиката за мача. Буш си е типична 9-ка, а Мапуку е "по-раздвижен".
-
- Контакти:
Предполагам, че Роси ще заложи на Буш, защото тактически е по-подготвен и грамотен от Мапуку. Вероятно ще има изчакване, а към края на мача пак ще се разчита на скоростта и импровизацията на Мапуку.
Колкото до защитата - не вярвам, че ще пуснат исландеца.
Между другото ако гледате клиповете от тренировките Мапуку се влага наистина много. Личи с какво старание изпълнява всичките занимания. Наистина гори от енергия, дори на тренировките.
Колкото до защитата - не вярвам, че ще пуснат исландеца.
Между другото ако гледате клиповете от тренировките Мапуку се влага наистина много. Личи с какво старание изпълнява всичките занимания. Наистина гори от енергия, дори на тренировките.
-
- Контакти:
Навсякъде пише, че стадиона ще се пръска по шевовете, а като прочетем новините - около 15 хил. Пак казвам, не че ще сме малко, но в момента капацитета е около 22хил. Само Б и В, ако се понапълни последния, ще са близо 10 хил, отделно вече каквото се изкупи за А, а и както Синчеца каза - тези с картите не се броят в продадените билети.
Лудогорец не са играли в последно време пред толкова публика в БГ. Дори ЦСКАтиреСОФИЯ, въпреки всичката им злоба към тях, рядко събира 10на хил на Армията. А и ще е доста шумно. Дано това окрили нашите футболисти.
Има очаквания, че Роси може да кацне днес, но май по-вероятно е да стане утре.
Лудогорец не са играли в последно време пред толкова публика в БГ. Дори ЦСКАтиреСОФИЯ, въпреки всичката им злоба към тях, рядко събира 10на хил на Армията. А и ще е доста шумно. Дано това окрили нашите футболисти.
Лудогорец са свикнали да играят на много по-големи стадиони с двойно и тройно повече публика. Едва ли ще ги изплашим кой знае колко много точно с това. По-скоро публиката може да даде крила на нашите играчи или да налеят гипса от големите очаквания на толкова хора. Дано да е първото.
Надявам се мачът да не е прекалено груб и да гледаме футбол, а не ръгби с главно лице съдията.
Надявам се мачът да не е прекалено груб и да гледаме футбол, а не ръгби с главно лице съдията.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Очаквам изразителна победа за моя отбор! 3:0!
1) Не мисля, че играем извънземен футбол след идването на Роси, но със сигурност има подобрение.
2) Лудогорец категорично показват слабости в играта си, не са убедителни, за гостуванията да не говорим! Сякаш тия играчи наистина вече малко или много са позагубили мотивация и може би търсят нови предизвикателства и места, където да печелят повече пари... тук малко ще се отклоня от темата и ще добавя, че за мен тазгодишният им състав няма да успее да преодолее груповата фаза на ЛЕ, макар че ще се радвам да го направи.. харесвам стила и футбола, който изповядват, и се радвам на международните им постижения, така че дано да греша.
3) Стадионът ще се пука по шефовете (което само по себе си, разбира се, не е гаранция за домакински успех), определено се усеща еуфория и в играчите, и сред феновете.
4) За мен е грешка уволнението на Дерменджиев и идването на Херо... Последният сякаш е човек, който може да накара отбор с не толкова качествени играчи да се подредят и да играят грамотен футбол, а в Лудогорец класа не липсва... съответно не съм убеден, че ще се справи с това да го наречем "ново амплоа".
И именно на фона на горепосоченото очаквам изразителната победа.
1) Не мисля, че играем извънземен футбол след идването на Роси, но със сигурност има подобрение.
2) Лудогорец категорично показват слабости в играта си, не са убедителни, за гостуванията да не говорим! Сякаш тия играчи наистина вече малко или много са позагубили мотивация и може би търсят нови предизвикателства и места, където да печелят повече пари... тук малко ще се отклоня от темата и ще добавя, че за мен тазгодишният им състав няма да успее да преодолее груповата фаза на ЛЕ, макар че ще се радвам да го направи.. харесвам стила и футбола, който изповядват, и се радвам на международните им постижения, така че дано да греша.
3) Стадионът ще се пука по шефовете (което само по себе си, разбира се, не е гаранция за домакински успех), определено се усеща еуфория и в играчите, и сред феновете.
4) За мен е грешка уволнението на Дерменджиев и идването на Херо... Последният сякаш е човек, който може да накара отбор с не толкова качествени играчи да се подредят и да играят грамотен футбол, а в Лудогорец класа не липсва... съответно не съм убеден, че ще се справи с това да го наречем "ново амплоа".
И именно на фона на горепосоченото очаквам изразителната победа.
Само Левски!
-
Serafim написа:Навсякъде пише, че стадиона ще се пръска по шевовете, а като прочетем новините - около 15 хил. Пак казвам, не че ще сме малко, но в момента капацитета е около 22хил. Само Б и В, ако се понапълни последния, ще са близо 10 хил, отделно вече каквото се изкупи за А, а и както Синчеца каза - тези с картите не се броят в продадените билети.
Капацитета на стадиона ви е 22 000 с Г сектор обаче. А - 6000, Б - 6000, В- 8000 поне по информациите които съм чел. В уикипедия пише че Б ви е 5500 а В - 8500, но съм по склонен да вярвам на Спортал които писаха че Б ви е около 6000 и не вярвам да ви е по-малък от Г на Армията който също е 6000.Във В сектор в последните два блока от ляво и дясно и средата има рекламни пана на Виваком което по мое мнение ви намалява капацитета с около 2000, демек 18 000 в трите сектора имате.
Малко ми става смешно когато прочета , че стадиона щял да се пука по шевовете . Ние всяка година си пълним стадиона в дербитата с по 6500/7000 човека . При положение , че всеки трети бил левскар малко е смешно да се надува този балон . Нормално е в голям град какъвто е София всеки мач да има толкова по стадионите а в дербитата по 20/25к . Отдавна хората не се интересуват от футбола , поне това са ми наблюденията !
-
- Контакти:
miro_rz написа:Малко ми става смешно когато прочета , че стадиона щял да се пука по шевовете . Ние всяка година си пълним стадиона в дербитата с по 6500/7000 човека . При положение , че всеки трети бил левскар малко е смешно да се надува този балон . Нормално е в голям град какъвто е София всеки мач да има толкова по стадионите а в дербитата по 20/25к . Отдавна хората не се интересуват от футбола , поне това са ми наблюденията !
Нормално е, но не баш. В Разград приключваш работа в 18:00 и в 18 и 50 си у вас, като си минал през Кауфланд/Лидъл и имаш време да хапнеш на бързо и да отидеш с колата до стадиона, за да гледаш мача. Немалко хора ще работят, въпреки, че е 6ти Септември. Само докато се приберат ще стане 19ч и пак на обратно към стадиона. Градски транспорт (почивен ден), докато се влезе на самия стадион... става дълга и широка. Отделно на много хора през годините им писна от простотии, както от ръководството на отбора, така и от дрогирани и криминално проявени "фенове", които могат да ти съсипят вечерта. И така много, през години, предпочитаха да си спестят всичкото обикаляне и смесени емоции (от слаб отбор и лумпенизирани фенове), както и едни 15-20лв. и да си гледат мача по телевизията. Тепърва има някакви проблясъци сега и наченки на това по-нормалните фенове да се завръщат на стадиона.
Аз казах в БГ. А че Лудогорец е и грал на Емирейтс и на Олимпико, Местая, в Парк де Пренс и тн е ясно.
Бил съм на мачове на Лудогорец Арена. Атмосферата е съвсем различна. Колкото и да ги ненавиждам "организираните фенове" на Левски, в Сектор Б е лудница и правят атмосфера, а когато почнат да призовават А и В се усеща наистина за какво иде реч.
Ако спрем Марселиньо и Вандерсон, няма да загубим мача!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !