gihuelo написа:Понеже според Синчеца съм глупак, смешник и съм от другия лагер и твърде далеч от Герена , ще ви кажа още няколко неща.
На сбирката с ветераните в Радисън(на 2-3 дебила тук да ги успокоя,че знам на кой е хотела) Спас Русев обеща ,че до 2-3 месеца ,ще намери пари за Левски и ще направи силна селекция. Разбира се тогава никой не му повярва а Насо ехидно заяви ,че мечтите са безплатни , но ще изчакаме 2-3 месеца и ще видим. Парите за Левски са намерени . Как и от къде ви оставям да ви каже Синчец(Неговата теория ,че сте продали 2 играчи и сте купили 15 може да се конкурира с тази на Рокфелер за едната ябълка). Единия съветник е Насо(не случайно той седеше до СР а не Борето) другия съветник е футболна личност ,която разбира ама много от футбол и играчи. Него нека пак да ви го каже Синчец ,той е много вътрешен на герена.Заплатите на новите са големи и се конкурират с тези на някои играчи на Лудогорец.Не случайно Рошу избра да не играе квалификации за ШЛ и Ле за да дойде в Левски а Гомес да не играе поне сегунда или или в Англия. За Обертан не искам да отварям реч все някога ,ще разберете за колко играе в Левски , какви са му бонусите каква къща му се търси в момента под наем и за какви пари.Също така колко пари са дадени на ръка на Гомес и Обертан за да подпишат.Добавям ,че клоунът Тити може да е най-печеливш от тези пари тъй като скоро време ,ще му бъдат дадени едни милиони за баскетбол. А той добре ги усвоява и едни 12млн. от Василев стигнаха за една шампионска титла. Оставям ви в ръцете на Синчец и неговите 5(пет) футболиста на девет годинки ,които са бъдещето на Левски.
Ама кво говорите така с недомлъвки. Ако има нещо да кажеш и си сигурен, го кажи. А не звучи сякаш да си сигурен...
Аз самия не мисля, че Обертан и Гомес играят за по 15к евра. По-сйоро вероятно си говорим за 20-25к, отделно бонуси и всякакви други.
Въпреки това 20хил евро за такива играчи е по-добре, отколкото по 7-8 Хил за анонимниците на Гонзо, дето се гонят след 4 месеца, а и се плаща неустойка. Това разбира се е при условие, че искаш отбора ти да се бори минимум за влизане в ЛЕ.
Заплатите на Обертан и Гомес, ако вземат 50хил евро общо са 1,2млн лева на година или 10% от обявения за сезона бюджет. Така погледнато не звучи толкова фрапантно, нали?
Говорите така, сякаш всичко са на такава заплата, а има хора, като Митрев, Цветкович, Яблонски, Пирогов, Горанов, Прохазка, дето вероятно са около 7-8 Хил евро. Дори Буш, Рошу и Мапуку вероятно са около 10.