Не играе редовно за Алжир, това му е дебютния мач.
И да, най-добрия ни защитник е.
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Тимаджиите ако са тарикати, отсега да удължават договора на Хасанито с подобрени финансови параметри, ще му вземат много добра сума след 1-2 сезона.
-
- Контакти:
Алжирците като нация са много надарени футболисти, технични, мислещи. Едни от даровитите плеймейкъри и крила са именно от Алжир вкл. и магьосника Зидан. В такъв национален отбор трудно се влиза и едва ли има дървари. Тук беше осмян поради личните амбиции на няколко глупави хора да бъде уволнен Гонзо (което минава през загуби, провален сезон и провалена селекция преди това) 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не си спомням някой да е осмивал Хасани, възможно най-негативния коментар тогава беше, че е "загадка". Мисля, че black sea беше го казал, но изобщо не съм сигурен. Един бероец ни беше тогава често на гости и той твърдеше, че Хасани съвсем резонно е бил резерва във Верея. Нито един моряк не е писал негативно за Хасани, недей да си измисляш.
А присъствието на даден футболист в националния отбор не го прави автоматично добър. Вярно е, че повечето национални отбори не се селектират по съмнителния начин като нашия, но винаги има по някое изключение. Например, Адлен Гедюра е абсолютно посредствен футболист с много лоша тактическа дисциплина, но е национал на Алжир.
А присъствието на даден футболист в националния отбор не го прави автоматично добър. Вярно е, че повечето национални отбори не се селектират по съмнителния начин като нашия, но винаги има по някое изключение. Например, Адлен Гедюра е абсолютно посредствен футболист с много лоша тактическа дисциплина, но е национал на Алжир.
-
- Контакти:
Може да няма тактическа дисциплина, но вероятно има нещо друго, което ние не виждаме, нали? Ние сме просто фенове, не треньори. Хасани за годините си е рядко грамотен, с добро позициониране и физика, прилична скорост. Напомня ми на Шерифа преди 10 години. Хич не си измислям, виж как ни се осмиваше селекцията с цел да се убедят хората, че едва ли не Гонзо е довел некъдърници, свои хора и т.н. и да му се клати стола....И какво излезе? И Хасани, и Божилов, и Старокин, и Огнянов имаха основна роля в добрите ни игри и са в основата на доброто ни класиране....нещо повече - Старокин и Огнянов, които бяха наистина подигравани и то много, че единия бил пенсионер, а другия орк....стигнаха до Националния ни отбор 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Зехиров и Сашо Цветков титуляри срещу Холандия! 

sicilianecat написа:Зехиров и Сашо Цветков титуляри срещу Холандия!
Да де, затова и паднахме.

-
- Контакти:
Статистиката показва друго - с Цветков и Зехиров на терена - 1 допуснат гол, без тях - 2
Ако трябва да сме сериозни, поне има някакъв прогрес националния отбор при Хубчев, никой неочакваше да направим някакво чудо в такава група и да се класираме на баража, но в един момент имахме някакъв шанс, но го изпуснахме в Беларус. Хубаво е, че дава шанса и такива дебютанти като нашите, а не да играят едни и същи и то след слаби мачове. Дано Сашо Цветков е бил сменен тактически в 26-тата минута, а не заради контузия, не мисля че е направил някакви грешки, играеше си добре момчето.

-
- Контакти:
Аз съм на друго мнение за мишока Хубчев!!! Абсолютния виновник за загубата ни в Беларус срещу онези руски дървари. Всеки мач почваме с 11 защитника и на 20 метра зад центъра. Днес се сети да играем футбол или поне да опитаме след 45 минута, като особено непускането на физически здрав играч като Гълъбинов беше просто престъпление. И срещу шведите беше много осезаема неговата липса, но просто ни върза тогава. И Цветков, и Зехиров бяха безлични, както и всички други от 11-те ни защитника в тази безумна схема. Нямаха никаква вина за гола, но като дебютанти бяха логични смени. За мен най-много се провали доведения син на Ганчев Дришата - Страхил Попов, виновен и за 3-те гола и Терзиев - на Домуз човека, но как да смениш тях? Не става, нали
. С това треньорче няма да я бъде. Даже Чичовото повече се ядваше, заблуждаваме се с късметлийска победа над шведите, без нито 1 точка в гостувания?! Абсолютно никакъв шанс

Зехиров и Цветков бяха гръбнака на отбора и вързваха играта на отбора.
Бяха сменени след телефонно обаждане на Дриша Микренски.
Абсолютното доказателство е, че Хубчев точно затова беше седнал на трибуните, да може да приема спокойно обажданията от джуджето с тирето.
Ако някой му се струва прекалено конспиративно - с тези ранни смени смачкват самочуствието на най добрите ни играчи, и на мача с тирето ще играем 9 срещу 14.
Досега бях оптимист за мача с тирето, но след тази последна мерзост на Микренския, вече се съмнявам дали моряците ще успеят да бродират на терена.
А мишока Хубчев можеше да сложи Коварж на вратата вместо Пацо Тигъра. Добрият вратар е половин отбор - отнасяхме холандците с 0:1 без никакъв проблем
Бяха сменени след телефонно обаждане на Дриша Микренски.
Абсолютното доказателство е, че Хубчев точно затова беше седнал на трибуните, да може да приема спокойно обажданията от джуджето с тирето.
Ако някой му се струва прекалено конспиративно - с тези ранни смени смачкват самочуствието на най добрите ни играчи, и на мача с тирето ще играем 9 срещу 14.
Досега бях оптимист за мача с тирето, но след тази последна мерзост на Микренския, вече се съмнявам дали моряците ще успеят да бродират на терена.
А мишока Хубчев можеше да сложи Коварж на вратата вместо Пацо Тигъра. Добрият вратар е половин отбор - отнасяхме холандците с 0:1 без никакъв проблем