АКО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ КАТО ГРАЖДАНИН НА ВАРНА, ЗАЩОТО В МОМЕНТА СОФИЯ Е ПОД РУМЪНСКО ВЛАДЕНИЕ!
eRepublik - присъединете се към еБългария!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!

Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!
Давайте хора регистрирайте имаме голяма нужда!Вече се понапълва има около 200 нови играча на ден така че давайте!
еБългария в еСвета
Не зная дали има такава тема, но нека помогнем на еБългария! Румънците са ни сгънали, но сега се освобождаваме, който желае да се включи моля от тук: http://www.erepublik.com/en/referrer/mitaca
Ника ми е същия както тук, събрали сме се 30-40 човека и смятаме да променим света
. Ако се включат левскари, цесакари, хеле и момчетата (евентуално и момичетата де) от Пловдив, Ловеч, Бургас и Монтана, както и ор ....Горно Нанадолнище ще бъдем благодарни
. Нека воне в еСвета да направим нещо
(после го почваме реалния
).
Ника ми е същия както тук, събрали сме се 30-40 човека и смятаме да променим света

- love_hurts
Re: еБългария в еСвета
Ае стига с тая простотия ... Във всеки сайт ми спамите, никой не го ебе за еБългария !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
love_hurts написа:Ае стига с тая простотия ... Във всеки сайт ми спамите, никой не го ебе за еБългария !
Този сайт твой ли е? Теб може да не те е*е, но други може?
Да поясня, от това, че ще се включите пари нема да спечеля
, не трябва да се цъка, а да се включиш и да играеш (заема 2 минути на ден). Ако сте фенове на дългосрочните стратегии де
. Ако пък се включите връщам жеста като станете 6-то ниво
.

Fichango написа:Само да кажа да не се лъжете от линка да се регистрирате
от тука - http://www.erepublik.com/ да
Фишанго, линка който дадох (моят) гарантира, че при стигане на 6-то ниво аз давам половината злато на този дет се е регистрирал от "мое" име

- love_hurts
Няма смисъл да се регистрирате ! Чиста загуба на време !!! Нека ни завладеят

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
love_hurts написа:Няма смисъл да се регистрирате ! Чиста загуба на време !!! Нека ни завладеят![]()
![]()
Това си е твое мнение, кaкто знаем живеем в свободна страна и всеки има право на мнение.
Тъй като се регнаха 10-нa човека и аз нямам време за сега да отговорв на всеки (абе опитах се, но нещо се скапа на някои), ще постна това дет отговорих тук:
Здравей,
мерси че се включи

Поздрави
митака
Последна промяна от mitaca на 21 яну 2010 17:19, променено общо 1 път.
Върни се в “Игри и забавления”