Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот gihuelo » 02 сеп 2017 22:38

sin4ec написа:
gihuelo написа:За кой си ме затапил бе? За Роси ли където ми казваш,че взима 20 000 лв. Ти добре ли си бе? Какъв анализ ти правя? Казвам ти да не лъжеш за заплатите . Нищо повече. Пълни измислици пишеш и за мъжкия отбор и за школата ви.За осми път те питам ти толкова близо стоящ до герена - Колко е заплатата на Мапуко?

Ганчуво тролче, даже не си прочело дискусиите...винаги съм казвал, че Роси взима 25 000 евро. Не си в състояние нищо да ми казваш, смешник! И ме обвиняваш в лъжа, а? Изпушвай, ловешка измет!

Кажи още малко заплати да се посмеем.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 сеп 2017 22:48

sin4ec написа:
1982 написа:
forever bluet написа:Ситуацията е супер. Хора с много пари са се заели да направят до две години Левски хегемон на Балканите. В момента се преговаря с играч от класата на Обертан , а Зимата ще бъде попълнен още Отбора. Малко време му трябва на Роси,но след Нова година ще мачкаме .

А откъде изведнъж този дъжд от пари в Левски ??!

Само преди няколко месеца Спас Русев "хвърли акциите" и каза, че Левски е фалирал клуб. Сега изведнъж се излива водопад от мангизи .....

Това бе обяснено многократно, но като няма чуваемост...
Още един път: дъжд от пари в Левски няма. Никой не е купен, освен румънеца. Преразпределят се 3 милион а
извънбюджетни от двете продажби ( Краев и Бурабя) и участието в ЛЕ.

[offtopic]това е другата ти огромна измишльотина ! Добре ,че никой не ти обръща внимание и само се бъзикат с теб.[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 сеп 2017 23:22

sin4ec написа:
1982 написа:
forever bluet написа:Ситуацията е супер. Хора с много пари са се заели да направят до две години Левски хегемон на Балканите. В момента се преговаря с играч от класата на Обертан , а Зимата ще бъде попълнен още Отбора. Малко време му трябва на Роси,но след Нова година ще мачкаме .

А откъде изведнъж този дъжд от пари в Левски ??!

Само преди няколко месеца Спас Русев "хвърли акциите" и каза, че Левски е фалирал клуб. Сега изведнъж се излива водопад от мангизи .....

Това бе обяснено многократно, но като няма чуваемост...
Още един път: дъжд от пари в Левски няма. Никой не е купен, освен румънеца. Преразпределят се 3 милион а
извънбюджетни от двете продажби ( Краев и Бурабя) и участието в ЛЕ.

Никой може и да не е купен, но Делио Роси, помощниците му, Обертан, Гомес, румънецат, Буш и другите ви нови взимат големи заплати, ето тук е въпросът, откъде изведнъж потекоха тези пари ??! Само треньорът ви взима по 50 000 лева на месец, Обертан със сигурност не по-малко, Гомес под 30 бона едва ли и т.н. .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 сеп 2017 23:26

sin4ec написа:
blue avalanche написа:
redmadness48 написа:Смятай, всички чужденци - свободни агенти. На пръв поглед събрахте отбор, но интересно е как ще стоите в дългосрочен план.

В дългосрочен план смятаме да играем, а не да "стоим". Казва се -как ще "изглеждате". ;)

И аз така мисля. И за да се сложи край на спекулациите-Обертан е с 15 000 евро, а Гомес-с малко под 13 000 евро заплата. Останалите са под 10 000.

Никакъв шанс Обертан да дойде в родната кочина за подобни жълтици ...... за 15 000 евра може да играе Буш, но не и Обертан. Разбира се, не изключвам варианта и на хартия наистина да получава толкова, а останалото под масата ..... за да не се плащат данъци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 сеп 2017 00:09

Той Ники Митов който и да му предложат ще вземе, за това е и на такова ниво, като треньор. Нар, Тунде и Сукуна ще ги отнесе като куцо пиле домат, стига да има вариант.
Ще им викне такси и ще им го плати.
"Здрави, бързо.. бързи. Аз ги познавам. Сега има работа с тях. И с останалите. От следващия мач подаваме напред само. Спокоен съм. Аз съм свикнал. Правим сега отбор, трябва време. Ще стане".

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 03 сеп 2017 01:55

Кашчей написа:
mikata написа:
Един тъп въпрос, но колко фланелки на Левски с номера и името на Обертан продадохте досега?

На Обертан фланелката е с цена 80лв. при нормална цена 69лв.

Питах колко продадохте, а не колко струва. ПСЖ продадоха 10 000 в деня, в който Неймар бе представен. Да не говорим за Реал-Роналдо и Барса-Меси, Неймар. Тук е абсурд да има такива продажби, то е ясно, но колко все пак-10..100. Това е доста голямо перо в бюджета, графа приходи, но май у нас този тип маркетинг е на самоток.
Преди години обвиниха МЮ, че само заради продажбите сменят всеки сезон дизайна на екипа си, но клубът знае как да печели от слабостта на феновете. Друг е въпросът, че у нас по-скоро ще си купи Адибас от Илиенци, отколкото оригинална. После ще се бие в гърдите какъв як фен е, но с покупката не подпомага клуба, а някой мошеник от сивата икономика.

Питаш отговарям...на мача с Дунав синята фланелка на Обертан свърши преди да вляза в магазина а бях в А сектор.Не си купих онлайн защото планувах пак да отида заради желанието което показаха.На мача със Славия бях в Б заради симпатийте ми към Г Петков и чичо Венци и като стигнах до фен магазина имаше опашка и пускаха хора когато някой излезе всичко беше фраш а смятай на мача с Лудогорец какво ще е ...така че нас не ни мисли ще ни има . А и мисля че със Славия имаше поне 6 000 макар Синчеца да казва по малко но А изглеждаше доволно пълен тока че и там изплащането ще потръгне

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 03 сеп 2017 03:05

Тази тема и последните 3 страници от нея за живото доказателство,че нашият форум е от зле та по-зле модериран.Чудя се кога ли ще бъдат терминирани жалките хейтъри "Кашчей" и тоя "1982"?! Абе,галоши, когато Стойчо Комисионната докарваше играчи за 650 000 евро трансферни цени с по 10 минути игрово време за цял сезон къде бяхте бе,келеши?Закриха ви отборите,а вие стояхте отстрани и гледахте сеира,надявайки се пак да изиграете "системата".Едно време имаше един лаф:"Ах,колко жалко е да си чорбар".Но извън клубните закачки, няма по-долно и по-жалко нещо от това да си "припознавач".Дано Бог да накаже всички "припознавачи" отрекли се от автентичният и вече несъщствуващ ВЕЧЕН СЪПЕРНИК! Имам ужасно много приятели и близки,които спряха да ходят на мачове и да се интересуват от футбол именно заради тази измама наречена "Цска-София".А сърцето ме боли като знам,че ние сме може би следващите имайки предвид естеството на бг футбола...

Да се върнем към темата: Седнали сте да броите кой колко взема...Не ви ли е срам да правите чужди сметки? Фактите са ясни - Обертан,Гомез,Рошу,Буш и Мапуку струват колкото един...Бабатунде Темитопе Адениджи!Колкото тоя симпатяга.Оттам-нататък Нар,Сукуна,Сандберг,Йоргачевич и тям подобни има ли смисъл да ги коментираме? #KOЙ е казал на триото от Африка да не разтрогва с Левски и да откаже трансферите? Кой и защо позволи повече от 180 футболисти със странни визитки да преминат през клуба като през разпределителна гара? Защо клуба беше източван "отвътре" в продължените на 4 години? Защо оня дирек Цветан Генков и оня пръч Макриев взимаха по 30 000 лева месечно? Защо за Жоао Силва бяха платени 480 000 евро трансферна сума? Ах,колко жалко е да си припознавач!

Аз бях против привличането на толкова много чужденци,но с трансферирането на една от най-силните халфови линии на Левски е било просто неизбежно. Трансферът на Георги Костадинов трябва да бъде обеца на ухото! Този боклук и отрепка Ники Келнера се отказа от най-проспериращият млад играч в България и 4 месеца не игра за отбора.В последните 2 мача на националният обаче Жоро вкара 2 гола!Тази отрепка Келнера ако ми падне пред очите някъде ще го спукам от шутове!

За съжаление и тази година младите играчи на клуба ще останат на заден план.Ако триото от Африка остане ще тежат на бюджета много.Пакетно или поотделно трябва да ги разкараме до седмица!

Толкова по темата.Само Левски!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 03 сеп 2017 10:01

Най-нормалното нещо е да форсираш лятната селекция. Да обиграеш и да сглобиш отбор, особено когато вече има и треньор, до зимата да прецениш кой става и кой не, през зимната пауза да се подсилиш с двама, максимум трима нови, и лятото атака на ЕКТ. В момента се случва нещо съвсем нормално. Едно влизане в групите дори на Лига Европа, ще покрие всички направени допълнителни разходи, че и печалба ще донесе. Спас Русев може да е всякакъв, но от правене на пари разбира. Колкото и високи да са заплатите на новопривлечените звезди, с два домакински мача в евротурнирите, ще се покрият само от продажба на билети. Така че, тук говорим за напълно премерен риск и изпълнима задача. Единствения въпрос, който си задавам, кой е съветник на Русев, защото явно Боримиров не е, и кой движи селекцията?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 сеп 2017 10:08

Във фейсбук се въртят някакви уж сигурни новини, че подписваме със сърбина за 1 година. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 сеп 2017 10:09

26-годишният сърбин Ален Стеванович разтрогна договора си с Партизан и е свободен да премине в Левски. Той е прекратил взаимоотношенията си с белградския гранд вчера. Това означава, че ще премине при “сините” без трансферна сума, пише “Тема спорт”. Стига, разбира се, да издържи медицинските прегледи.

Ален е от петък в София. Вчера крилото премина нова серия тестове. Очаква се в понеделник да има развитие дали той ще подпише с Левски. Ако го стори, то сърбинът ще е 14-ият нов в тима това лято.

Стеванович, който е бивш футболист на италианския гранд Интер, през миналия сезон изигра 17 шампионатни мача за Партизан, в които реализира 2 гола. Последният от тях е на 4 март тази година срещу Цървена звезда (1:1). В дербито той получава контузия в коляното и се налага да бъде опериран. Според медиите в Сърбия той е напълно възстановен от травмата, но ще му трябва малко време да влезе в добра физическа форма.

Медиите във Франция твърдят, че Левски ще плати трансферна сума на елитния Дижон за Антони Белмонт, но не посочват в какъв размер ще е тя.

21-годишният дефанзивен халф се обвърза със “сините” за три сезона. През изминалия сезон Антъни изигра 8 мача в Лига 1, а през сезон 2015/16 взе участие в 14 срещи в Лига 2 и помогна на тима да спечели промоция, припомня "Тема спорт".

В кариерата си полузащитникът не е вкарвал гол в шампионатен мач.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”