Мнениеот eelche » 03 сеп 2017 03:05
Тази тема и последните 3 страници от нея за живото доказателство,че нашият форум е от зле та по-зле модериран.Чудя се кога ли ще бъдат терминирани жалките хейтъри "Кашчей" и тоя "1982"?! Абе,галоши, когато Стойчо Комисионната докарваше играчи за 650 000 евро трансферни цени с по 10 минути игрово време за цял сезон къде бяхте бе,келеши?Закриха ви отборите,а вие стояхте отстрани и гледахте сеира,надявайки се пак да изиграете "системата".Едно време имаше един лаф:"Ах,колко жалко е да си чорбар".Но извън клубните закачки, няма по-долно и по-жалко нещо от това да си "припознавач".Дано Бог да накаже всички "припознавачи" отрекли се от автентичният и вече несъщствуващ ВЕЧЕН СЪПЕРНИК! Имам ужасно много приятели и близки,които спряха да ходят на мачове и да се интересуват от футбол именно заради тази измама наречена "Цска-София".А сърцето ме боли като знам,че ние сме може би следващите имайки предвид естеството на бг футбола...
Да се върнем към темата: Седнали сте да броите кой колко взема...Не ви ли е срам да правите чужди сметки? Фактите са ясни - Обертан,Гомез,Рошу,Буш и Мапуку струват колкото един...Бабатунде Темитопе Адениджи!Колкото тоя симпатяга.Оттам-нататък Нар,Сукуна,Сандберг,Йоргачевич и тям подобни има ли смисъл да ги коментираме? #KOЙ е казал на триото от Африка да не разтрогва с Левски и да откаже трансферите? Кой и защо позволи повече от 180 футболисти със странни визитки да преминат през клуба като през разпределителна гара? Защо клуба беше източван "отвътре" в продължените на 4 години? Защо оня дирек Цветан Генков и оня пръч Макриев взимаха по 30 000 лева месечно? Защо за Жоао Силва бяха платени 480 000 евро трансферна сума? Ах,колко жалко е да си припознавач!
Аз бях против привличането на толкова много чужденци,но с трансферирането на една от най-силните халфови линии на Левски е било просто неизбежно. Трансферът на Георги Костадинов трябва да бъде обеца на ухото! Този боклук и отрепка Ники Келнера се отказа от най-проспериращият млад играч в България и 4 месеца не игра за отбора.В последните 2 мача на националният обаче Жоро вкара 2 гола!Тази отрепка Келнера ако ми падне пред очите някъде ще го спукам от шутове!
За съжаление и тази година младите играчи на клуба ще останат на заден план.Ако триото от Африка остане ще тежат на бюджета много.Пакетно или поотделно трябва да ги разкараме до седмица!
Толкова по темата.Само Левски!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"