gihuelo написа:Отклоняваш се от лъжите които пишеш към другите фенове на Левски. Дали съм близо или далеч от Герена ти няма как да знаеш, но като гледам какви небивалици пишеш май ти си по-далеч от мен

Амбицира ме за Обертан ето ти сайта на хотела където спи Обертан
https://www.radissonblu.com/bg/hotel-sofia та 30 нощувки тук в 50кв. апартамент струва 15 201 лв. И трябва да си последния балък за да смяташ, че играчи които са взимали по 300 000- 400 000 лв на месец в Европа ,ще дойдат тук за 13 000 евро. Ти изперка ли?Казах ти не мога да разбера какъв е този стремеж да намаляваш заплати и трансфери. Напротив трябва да се фукате какви пари вадите от някъде и ги давате за трансфери. Исландеца е взимал 15 000 евро в Израел според пресата . Само не ми казвай ,че е дошъл да играе за 5000 евро на месец в Левски. Попитах те каква е заплатата на Мапуко ,но ти като много близък до герена не можа да ми отговориш. Сигурно е 5000 лева ,щом Обертан взима толкова.
Не само си далеч от Герена, но си и глупак. След като те затапих за Роси, Костадинов и Бурабя, ще го направя и тук. Малко си пропуснал, че хотелът, който споменаваш, е собственост на СР. Исландецът е подписал тези дни, не знам при какви условия. Не знаех, че трябва да се отчитам пред ловешки аграр за Мапуку, но ще се поинтересувам колко взима.
Повтарям-писнало ми е от бивши чорбари и настоящи кърпачевци, дето се барат за нещата на Герена. А за нещата на Армията сте пълна усра. Жалки безгласни буквички, жалък миманс в театъра на микренския Вожд, можещи единствено да му правят ми-ми и да се кланят по 5 пъти на ден към Литекс Тауър ( КАТ–ДЪРВЕНИЦА) . Вие ли ще ни правите анализ, бе, палячовци?