Middlesbrough написа:kingofpop написа:капацитетите ни отписаха, както ни отписваха и като си замина Шави, все така да ни отписват![]()
![]()
![]()
Дембеле със сигурност ще вдигне класата, така че не вярвам да сме по-слаби от миналия сезон, даже би трябвало да сме по-добри....Неймар имаше 2-3 силни мача за целия сезон, за съжаление, поне Дембеле ще е мотивиран
и мен ми се иксаше да вземем Ди Мария или Коу, ама кво да правиш
![]()
![]()
![]()
Сменяй дилара Елвис !
Вървим надолу и то стремглаво , ебават ни майката тия жалкари Бартомеу , Сегура , Фернандес !
Меси не иска да подписва , остава му една година договор !
Иниеста май е свободен агент зимата !
Разрушиха ЛА МАСИЯ
Не могат да се отърват от анимационните герои , които самите те привличат !
Само лъжът и бълват простотии по пресата , излагат целия клуб !
Погледни нещата какви са и стига си говорил глупости !
Дано вотът на недоверие успее и дано се отървем от тия , защото Реал ще си доминира без никакви проблеми , а ние ще се борим за 3-4 място а ШЛ ще я вземем ама на 32 май !
А най лошото е , че в отбора вече няма настроение , няма живец , след като и самите фуболисти виждат какво се случва в клуба , а от тама и страда и играта ! Няма и помен от стила на Барса !
и ти с кво помагаш като постоянно повтаряш, че ръководството не става за нищо
всяко твое мнение е 1 и също, само ревеш като девица за ***, сменяй отбора като не ти харесва и това е....то омръзва да ти чета мненията, в които само се оплакваш....как не ти писна да повтаряш 1 и също не знам
тоя па фена на Лузърите тръгнал да ни гледа у нашата чиния