ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00
Категоричен успех за Лудогорец! Подуенци много надуват балона, но само това!
gihuelo написа:... най-вероятно и вие няма да вземете повече от трето място. Така че ....
Саше, точно под изречението с калъфката съм обяснил на какво се надявам. Там не фигурира шампионска титла, но чукча не читател - чукча писател!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Колко е жалко да си...фен на вече несъществуващ отбор!
Докато Левски тънеше в забрава по времето на Стойчо Усмивката,Топчо Кърджалийски,Ники Келнера и инж.Иванов бяхме симпатични, удобни, атракция за останалите клубове.Когато обаче Левски направи селекция,взехме ТРЕНЬОР с визитка и манталитет, а отбора заигра атакуващо,атрактивно И успешно почнаха пак разни хейтъри да пускат чекидж***ски коментари, абсолютно необосновани.
Преди 2 месеца с ръка на сърцето щях да кажа,че мачът е троен,независимо дали се играе на "Герена","Лудогорец арена" или в Куртово-Койнаре...След като обаче Делио Роси дойде,някак си от самосебе си, доста неща се оправиха като че ли с магическа пръчка.Отборът заигра организирано,3 мача без допуснат гол,а в атака Буш и Мапуку се скъсват да бележат,Обертан е във върхова форма,Жорди Гомез почна да бележи,а Антонио Вутов се справя повече от успешно в центъра на терена!
С оглед на факта,че все още имаме значителни проблеми в защита и не дай Боже някой измежду Пиргов-Яблонски да излезе извън строя и отиваме по дяволите...Но въпреки това мисля,че ако трябва да победим някога Лудогорец, то си мисля,че момента е именно сега. Струва ми се,че тая година ще е нещо като преходна на Делиормана и много от тези играчи,които останаха там,отдавна достигнаха потенциала си и вече вървят в посока чужбина,струва ми се,че не са особено мотивирани и на новият треньор на Лудогорец ще му е много,мнооого трудно да "надгради" постигнатото от Георги Дерменджиев.При положение,че при цар Люпко и при Усмихнатия,мачовете срещу Разград ние като публика ги "взехме" при откровено слаби селекции на отбора ни, очаквам,че на 06.09. публика и отбор + сеньор Роси ще стане спектакъл и ще отбележим поне 2 гола!
Разбира се, трябва да се имат предвид и странични фактори като съдийство,но на врящият "Герена" това не играе никаква роля! Аз ще бъда на стадиона в прекрасният сектор "А"! Нека ние като фенове да подкрепим мощно отбора и да напълним до краен предел стадиона!
Успех на Левски и сеньор Роси! Аванти,рагаци! ФОРЦА,ЛЕВСКИ!!!!!!!!
Докато Левски тънеше в забрава по времето на Стойчо Усмивката,Топчо Кърджалийски,Ники Келнера и инж.Иванов бяхме симпатични, удобни, атракция за останалите клубове.Когато обаче Левски направи селекция,взехме ТРЕНЬОР с визитка и манталитет, а отбора заигра атакуващо,атрактивно И успешно почнаха пак разни хейтъри да пускат чекидж***ски коментари, абсолютно необосновани.
Преди 2 месеца с ръка на сърцето щях да кажа,че мачът е троен,независимо дали се играе на "Герена","Лудогорец арена" или в Куртово-Койнаре...След като обаче Делио Роси дойде,някак си от самосебе си, доста неща се оправиха като че ли с магическа пръчка.Отборът заигра организирано,3 мача без допуснат гол,а в атака Буш и Мапуку се скъсват да бележат,Обертан е във върхова форма,Жорди Гомез почна да бележи,а Антонио Вутов се справя повече от успешно в центъра на терена!
С оглед на факта,че все още имаме значителни проблеми в защита и не дай Боже някой измежду Пиргов-Яблонски да излезе извън строя и отиваме по дяволите...Но въпреки това мисля,че ако трябва да победим някога Лудогорец, то си мисля,че момента е именно сега. Струва ми се,че тая година ще е нещо като преходна на Делиормана и много от тези играчи,които останаха там,отдавна достигнаха потенциала си и вече вървят в посока чужбина,струва ми се,че не са особено мотивирани и на новият треньор на Лудогорец ще му е много,мнооого трудно да "надгради" постигнатото от Георги Дерменджиев.При положение,че при цар Люпко и при Усмихнатия,мачовете срещу Разград ние като публика ги "взехме" при откровено слаби селекции на отбора ни, очаквам,че на 06.09. публика и отбор + сеньор Роси ще стане спектакъл и ще отбележим поне 2 гола!
Разбира се, трябва да се имат предвид и странични фактори като съдийство,но на врящият "Герена" това не играе никаква роля! Аз ще бъда на стадиона в прекрасният сектор "А"! Нека ние като фенове да подкрепим мощно отбора и да напълним до краен предел стадиона!
Успех на Левски и сеньор Роси! Аванти,рагаци! ФОРЦА,ЛЕВСКИ!!!!!!!!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
Последните три страници само глупости ! 

miro_rz написа:Последните три страници само глупости !
Аргументирай се!? Ти като ултрас как виждаш вашата разградска публика?Защо нямахте агитка в последния мач? Как ще се представите на Герена по трибуните? Колко човека имате като агитка след шест титли, дай точна бройка, че съм ви броил

За мен вие сте смях по трибуните и се аргументирам постоянно, опровергаваш ме и тогава действително има глупости в последните страници!!!... Истинската глупост е да се вайкаш , че ти казват истината...
mark1926 написа:miro_rz написа:Последните три страници само глупости !
Аргументирай се!? Ти като ултрас как виждаш вашата разградска публика?Защо нямахте агитка в последния мач? Как ще се представите на Герена по трибуните? Колко човека имате като агитка след шест титли, дай точна бройка, че съм ви броил![]()
За мен вие сте смях по трибуните и се аргументирам постоянно, опровергаваш ме и тогава действително има глупости в последните страници!!!... Истинската глупост е да се вайкаш , че ти казват истината...
Лудогорец е отбор тип "Литекс". Съществуват заради местния феодал. Общо взето фирмен отбор. Боя се, че ще последват същата съдба. Вече за никого вече не е тайна, че точно Домувчиев седи зад ЦСКА1948. Едва ли го прави само от добри чувства. Ще е интересно да видим какво ще стане, когато ЦСКА1948 влезе в А група, дали пък няма да направи същия номер като Джуджето. Предстои да видим.
Иначе за мача- победа за Левски 2-1 на точен.

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Stailio написа:
Все пак, поне засега - Левски остана единственият гранд в България, след като другият се спомина.
+1

Все пак се отказва, че има има полза и от отложени мачове - с Митов, прогнозата нямаше да затруднява

Играйте го 1Х2 и няма да се сбърка

висша математика:31 ≠ 4 

Съдия на Джуджето ще е на мача, очакваме ритуално заколение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Съдия на Джуджето ще е на мача, очакваме ритуално заколение.
Кой кияк ще бъде? От старта на сезона досега постоянно ни режат. Срещщу Луноходец може да е върха на сладоледа със скапан яйчен прах

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Няма да спра да го повтарям, защото е важно.. Левски не трябва да губи своята идентичност, пример за това е пренебрегването на свещеното "Л" на сърцето! Не само, че това е символ на великия ни клуб през годините, но и е по - красиво, чисто естетически от разни венци ( вграденото, буквално, "Л" между тях, се губи и не изпъква!). Не ми е ясно как и защо никой не го вижда това и защо не си върнем "Л"то? Отбора в момента е на прав път, имаме треньор, имаме футболисти, усеща се еуфория сред нас - феновете.. но смятам, че тези неща са също толкова важни и е редно да се отразят. Колкото до мача - 2:0 пред 14 200 зрители на Герена. Нека, Ще!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...