ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

champoin

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот champoin » 31 авг 2017 22:17

Категоричен успех за Лудогорец! Подуенци много надуват балона, но само това!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 авг 2017 22:19

gihuelo написа:... най-вероятно и вие няма да вземете повече от трето място. Така че ....

Саше, точно под изречението с калъфката съм обяснил на какво се надявам. Там не фигурира шампионска титла, но чукча не читател - чукча писател!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 01 сеп 2017 00:14

Колко е жалко да си...фен на вече несъществуващ отбор!

Докато Левски тънеше в забрава по времето на Стойчо Усмивката,Топчо Кърджалийски,Ники Келнера и инж.Иванов бяхме симпатични, удобни, атракция за останалите клубове.Когато обаче Левски направи селекция,взехме ТРЕНЬОР с визитка и манталитет, а отбора заигра атакуващо,атрактивно И успешно почнаха пак разни хейтъри да пускат чекидж***ски коментари, абсолютно необосновани.

Преди 2 месеца с ръка на сърцето щях да кажа,че мачът е троен,независимо дали се играе на "Герена","Лудогорец арена" или в Куртово-Койнаре...След като обаче Делио Роси дойде,някак си от самосебе си, доста неща се оправиха като че ли с магическа пръчка.Отборът заигра организирано,3 мача без допуснат гол,а в атака Буш и Мапуку се скъсват да бележат,Обертан е във върхова форма,Жорди Гомез почна да бележи,а Антонио Вутов се справя повече от успешно в центъра на терена!

С оглед на факта,че все още имаме значителни проблеми в защита и не дай Боже някой измежду Пиргов-Яблонски да излезе извън строя и отиваме по дяволите...Но въпреки това мисля,че ако трябва да победим някога Лудогорец, то си мисля,че момента е именно сега. Струва ми се,че тая година ще е нещо като преходна на Делиормана и много от тези играчи,които останаха там,отдавна достигнаха потенциала си и вече вървят в посока чужбина,струва ми се,че не са особено мотивирани и на новият треньор на Лудогорец ще му е много,мнооого трудно да "надгради" постигнатото от Георги Дерменджиев.При положение,че при цар Люпко и при Усмихнатия,мачовете срещу Разград ние като публика ги "взехме" при откровено слаби селекции на отбора ни, очаквам,че на 06.09. публика и отбор + сеньор Роси ще стане спектакъл и ще отбележим поне 2 гола!

Разбира се, трябва да се имат предвид и странични фактори като съдийство,но на врящият "Герена" това не играе никаква роля! Аз ще бъда на стадиона в прекрасният сектор "А"! Нека ние като фенове да подкрепим мощно отбора и да напълним до краен предел стадиона!

Успех на Левски и сеньор Роси! Аванти,рагаци! ФОРЦА,ЛЕВСКИ!!!!!!!!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 сеп 2017 00:38

Последните три страници само глупости ! :shock:
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 сеп 2017 01:18

miro_rz написа:Последните три страници само глупости ! :shock:

Аргументирай се!? Ти като ултрас как виждаш вашата разградска публика?Защо нямахте агитка в последния мач? Как ще се представите на Герена по трибуните? Колко човека имате като агитка след шест титли, дай точна бройка, че съм ви броил ;)

За мен вие сте смях по трибуните и се аргументирам постоянно, опровергаваш ме и тогава действително има глупости в последните страници!!!... Истинската глупост е да се вайкаш , че ти казват истината...

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 01 сеп 2017 01:56

mark1926 написа:
miro_rz написа:Последните три страници само глупости ! :shock:

Аргументирай се!? Ти като ултрас как виждаш вашата разградска публика?Защо нямахте агитка в последния мач? Как ще се представите на Герена по трибуните? Колко човека имате като агитка след шест титли, дай точна бройка, че съм ви броил ;)

За мен вие сте смях по трибуните и се аргументирам постоянно, опровергаваш ме и тогава действително има глупости в последните страници!!!... Истинската глупост е да се вайкаш , че ти казват истината...

Лудогорец е отбор тип "Литекс". Съществуват заради местния феодал. Общо взето фирмен отбор. Боя се, че ще последват същата съдба. Вече за никого вече не е тайна, че точно Домувчиев седи зад ЦСКА1948. Едва ли го прави само от добри чувства. Ще е интересно да видим какво ще стане, когато ЦСКА1948 влезе в А група, дали пък няма да направи същия номер като Джуджето. Предстои да видим.

Иначе за мача- победа за Левски 2-1 на точен. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 01 сеп 2017 09:34

Stailio написа:
Все пак, поне засега - Левски остана единственият гранд в България, след като другият се спомина.

+1 :mrgreen: добре казано...макар на този етап - "черно-бял"...
Все пак се отказва, че има има полза и от отложени мачове - с Митов, прогнозата нямаше да затруднява ;)
Играйте го 1Х2 и няма да се сбърка ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 сеп 2017 11:31

Съдия на Джуджето ще е на мача, очакваме ритуално заколение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 сеп 2017 11:37

W84me написа:Съдия на Джуджето ще е на мача, очакваме ритуално заколение.

Кой кияк ще бъде? От старта на сезона досега постоянно ни режат. Срещщу Луноходец може да е върха на сладоледа със скапан яйчен прах :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 01 сеп 2017 12:58

Няма да спра да го повтарям, защото е важно.. Левски не трябва да губи своята идентичност, пример за това е пренебрегването на свещеното "Л" на сърцето! Не само, че това е символ на великия ни клуб през годините, но и е по - красиво, чисто естетически от разни венци ( вграденото, буквално, "Л" между тях, се губи и не изпъква!). Не ми е ясно как и защо никой не го вижда това и защо не си върнем "Л"то? Отбора в момента е на прав път, имаме треньор, имаме футболисти, усеща се еуфория сред нас - феновете.. но смятам, че тези неща са също толкова важни и е редно да се отразят. Колкото до мача - 2:0 пред 14 200 зрители на Герена. Нека, Ще!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”