Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Ще продаваме африканското трио Бабатунде ,Нар и Сукуна . Хем ще вземем някой евро от тях ,хем ще се освободи и малко мегдан за фонд работна заплата .
-
THE G.A.M.E
"Ще продаваме"... А, дано !
Но докато не видя, не вярвам.
Но докато не видя, не вярвам.
Кой ще даде пари за тия несретници? Има ли такъв глупак?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Кой ще даде пари за тия несретници? Има ли такъв глупак?
Споко, Гонзо ще навие тимаджиите....
Той си пада по нешлифовани диаманти
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:rhaegar написа:Кой ще даде пари за тия несретници? Има ли такъв глупак?
Споко, Гонзо ще навие тимаджиите....![]()
Той си пада по нешлифовани диаманти
Кой ще да е. Важното е, някой да е толкова тъп.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Няма по-тъп от Осмокласникът, .... или той, или никой 
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Моля,админите и модераторите да разчистят темата ни от "припознавачи" позволили да закрият отбора им и не направили нищо за да го защитят.Същите тези "припознавачи" сега подкрепят обединеният отбор на Ловеч-Етрополе.
По темата:
Стеванович явно е гледан и лично искан от Роси. https://www.transfermarkt.com/alen-stev ... ler/124559 Сърбина играе на лявото крило,може да играе и зад нападателя,но за мен лично на този етап нямаме нужда от такъв играч,колкото от централен защитник.Същото важи и за плеймейкъра от Франция харесан също от сеньор Роси.Стеванович е добра,дългосрочна инвестиция към днешна дата струва според колегите от transfermarkt.de около 1 млн. евро.Ако си възвърне формата заради която е привлечен в Интер,на по-късен етап може да бъде продаден за повече.За мен лично това момче е следено отдавна от Делио и сега му се отдаде чудесна възможност да го привлече.Времето ще покаже,но ако всички приключва днес или утре на пазара,то още от сега треньорският екип да мисли за развитие на централен защитник от младежите старша.
Относно Бабатунде,Нар и Сукуна...Да благодарим на Иво Тонев-Секретарката,Дончо Донев и всички останали лапачи,които докараха клуба до -21 000 000 лева отрицателен баланс! Четох в Спортал,че ФК Шкендербеу от Албания е предложил 160 000 евро за Бабатунде и от клуба приели,но Нар и Сукуна са повредена стока и честно казано не виждам как ще избием дори някаква част от парите платени за тях...Толкова безмислени трансфери,без коментар!
По темата:
Стеванович явно е гледан и лично искан от Роси. https://www.transfermarkt.com/alen-stev ... ler/124559 Сърбина играе на лявото крило,може да играе и зад нападателя,но за мен лично на този етап нямаме нужда от такъв играч,колкото от централен защитник.Същото важи и за плеймейкъра от Франция харесан също от сеньор Роси.Стеванович е добра,дългосрочна инвестиция към днешна дата струва според колегите от transfermarkt.de около 1 млн. евро.Ако си възвърне формата заради която е привлечен в Интер,на по-късен етап може да бъде продаден за повече.За мен лично това момче е следено отдавна от Делио и сега му се отдаде чудесна възможност да го привлече.Времето ще покаже,но ако всички приключва днес или утре на пазара,то още от сега треньорският екип да мисли за развитие на централен защитник от младежите старша.
Относно Бабатунде,Нар и Сукуна...Да благодарим на Иво Тонев-Секретарката,Дончо Донев и всички останали лапачи,които докараха клуба до -21 000 000 лева отрицателен баланс! Четох в Спортал,че ФК Шкендербеу от Албания е предложил 160 000 евро за Бабатунде и от клуба приели,но Нар и Сукуна са повредена стока и честно казано не виждам как ще избием дори някаква част от парите платени за тях...Толкова безмислени трансфери,без коментар!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Направих и аз нещо в стил "инж. Георги Александров Иванов"-т.е. гледах клип с изявите на Ален Стеванович. И ми направи впечатление, че е научен футболист с прилична бързина, тактическа грамотност и завидни технически умения. Това се вижда от близо 12 минутния клип: https://www.sportal.bg/news.php?news=682029 , а какво ще покаже на Герена си зависи изцяло от него. Същото важи и за останалите трима за които се пише,че ще подпишат с Левски- исландец, французин и още един сърбин.
Правим по-силно трансферно лято и от БДЖ-то
Срас на бял кон!
Френският полузащитник Антони Белмонт подписа договор за три години с отбора на ЛЕВСКИ.
Контрактът стана факт тази сутрин, а халфът ще се включи още в днешната тренировка на тима.

Контрактът стана факт тази сутрин, а халфът ще се включи още в днешната тренировка на тима.