Йън Райт: Фъргюсън направи грешка, че продаде Тевес
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Йън Райт: Фъргюсън направи грешка, че продаде Тевес
А аз искам да попитам нещо друго: защо българските медии не изкарват статиите в които хвалят Бербатов? В английските "Таймс", Индипендънт и така нататък имат колонки футболисти, които пишат много добре. Ако човек не е запознат ще си каже, че цяла Англия не иска Бербатов. Много подличко от страна на нашите пишурковци. Не мислите ли? Тея дни ще си направя труда може би да се поровя. Не е честно просто.
- Lord of memory
- Контакти:
Лорде не говори предварително глупости защото като гледам какви ги вършеше Браун при редките атаки на Лийдс, Бирмингам и Бърнли ми става лошо като си помисля какво ще се случва довечера при масирания натиск на Карлитос, Белами Мартин и компания. Ти си лесен, ще си изключиш компа както винаги при лош резултат, но аз ще съм във форума дано този път и ти си тук утре т.е резултата да е добър за МЮ.
Колкото по темата, аз съм на мнението на Райт и не вярвам в световната конспирация нито срещу България нито срещу МЮ.
Нали и Мартин и Стилян са българи за тях що не пишат такива "клевети и нападки", е малко повече тичат и се раздават във всеки мач не ги е срам Стилян дори си позволи да не говори с български журналисти, а иска футболист на годината да става...
Нервираш ме. Винаги по време на мач си изключвам компа и след това коментирам след 2-3 дена, независимо от развоя, това става като си направя труда да вляза даже, защото както казах не ми се занимава със олигофрени.
Както се видя и Сити имат сериозни проблеми в защита, легнаха срещу първия сериозен съперник след смяната на тренера. Да не говорим че има голям шанс Видич да се върне и така Браун ще си заеме типичната позиция на която е най-добър - десен бек, въпреки че си мисля че в тая позиция ще видим Да Силва. Евънс също не беше силен напоследък, нo ако си партнира с Видич, според мен ще се справи. И спри да ме репликираш защото ме дразни, имам пълното право да бъде оптимист, след като съм привърженик на по-добрия отбор от двата.
На масирания натиск на Рууни, Бербатов или Оуен и Уелбек, кой ще издържи ? Мика Ричардс ли ?
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- deepblue1963
metodito написа:А аз искам да попитам нещо друго: защо българските медии не изкарват статиите в които хвалят Бербатов? В английските "Таймс", Индипендънт и така нататък имат колонки футболисти, които пишат много добре. Ако човек не е запознат ще си каже, че цяла Англия не иска Бербатов. Много подличко от страна на нашите пишурковци. Не мислите ли? Тея дни ще си направя труда може би да се поровя. Не е честно просто.
"Мнениеот Btovfan80 на 19 Яну 2010 16:02
Е стига с това pro-Бербатов! Кога ме чу да го хваля? Просто не го плюйте! А тези неговите критици ги е яд, че не могат да са на мястото на Сър Алекс Фъргюсън и се изявяват като мениджъри по жълтите издания на острова. Може би се заблуждават, че по този начин някой де ще станат трениори

Позволявам си да обединя двата коментара,защото искам да кажа,че аз медии не цитирам.Аз посочвам статистика.Кой както иска,така да си я тълкува.Обаче някои "апологети" на Бербатов пишат "оди" без да са се подготвили.Хубаво е,все пак мненията ни да почиват на някакви факти.Иначе само ще чаткаме по клавишчетата,колкото да се намираме на работа.Така мисля аз.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- metodito
- Контакти:
Аз изказвам лично мнение по темата, а именно: Бербатов е по-добър футболист от Тевез според мен. Това е. Роналдо отвори голяма дупка в офанзивен план. Бербатов не може да я запълни. Бербатов си е Бербатов. Аз обаче след изказването му за "каляската" доста си промених мнението за човека Бербатов. Иначе съра го накара да се връща и пподава. Лошото е, че забрави да вкарва. Ако имаха един Нистелрой щяха да са много добре.
deepblue1963 написа:metodito написа:А аз искам да попитам нещо друго: защо българските медии не изкарват статиите в които хвалят Бербатов? В английските "Таймс", Индипендънт и така нататък имат колонки футболисти, които пишат много добре. Ако човек не е запознат ще си каже, че цяла Англия не иска Бербатов. Много подличко от страна на нашите пишурковци. Не мислите ли? Тея дни ще си направя труда може би да се поровя. Не е честно просто.
"Мнениеот Btovfan80 на 19 Яну 2010 16:02
Е стига с това pro-Бербатов! Кога ме чу да го хваля? Просто не го плюйте! А тези неговите критици ги е яд, че не могат да са на мястото на Сър Алекс Фъргюсън и се изявяват като мениджъри по жълтите издания на острова. Може би се заблуждават, че по този начин някой де ще станат трениори"
Позволявам си да обединя двата коментара,защото искам да кажа,че аз медии не цитирам.Аз посочвам статистика.Кой както иска,така да си я тълкува.Обаче някои "апологети" на Бербатов пишат "оди" без да са се подготвили.Хубаво е,все пак мненията ни да почиват на някакви факти.Иначе само ще чаткаме по клавишчетата,колкото да се намираме на работа.Така мисля аз.
Доста доста доста вярно твърдение! Но и също не всичко е статистики!

- aisogludingfioler
- Контакти:
Fichango написа:Поредният пишман специалист
Кажи в кое не е прав?

Lord of memory написа:
Лорде не говори предварително глупости защото като гледам какви ги вършеше Браун при редките атаки на Лийдс, Бирмингам и Бърнли ми става лошо като си помисля какво ще се случва довечера при масирания натиск на Карлитос, Белами Мартин и компания. Ти си лесен, ще си изключиш компа както винаги при лош резултат, но аз ще съм във форума дано този път и ти си тук утре т.е резултата да е добър за МЮ.
Колкото по темата, аз съм на мнението на Райт и не вярвам в световната конспирация нито срещу България нито срещу МЮ.
Нали и Мартин и Стилян са българи за тях що не пишат такива "клевети и нападки", е малко повече тичат и се раздават във всеки мач не ги е срам Стилян дори си позволи да не говори с български журналисти, а иска футболист на годината да става...
Нервираш ме. Винаги по време на мач си изключвам компа и след това коментирам след 2-3 дена, независимо от развоя, това става като си направя труда да вляза даже, защото както казах не ми се занимава със олигофрени.
Както се видя и Сити имат сериозни проблеми в защита, легнаха срещу първия сериозен съперник след смяната на тренера. Да не говорим че има голям шанс Видич да се върне и така Браун ще си заеме типичната позиция на която е най-добър - десен бек, въпреки че си мисля че в тая позиция ще видим Да Силва. Евънс също не беше силен напоследък, нo ако си партнира с Видич, според мен ще се справи. И спри да ме репликираш защото ме дразни, имам пълното право да бъде оптимист, след като съм привърженик на по-добрия отбор от двата.
На масирания натиск на Рууни, Бербатов или Оуен и Уелбек, кой ще издържи ? Мика Ричардс ли ?
Не се нерви и двамата сме от един отбор просто ти си надъхан много предварително и по трудно приемаш загубите не, че и аз не счупих една ваза при гола на Бирмингам, но преди и след мач мисля обективно и запомни това, че те репликирам не означава, че не уважавам твоята преданност и вяра в този велик клуб.
Ако Видич играе а и Вандер Саар дава спокойствие на защитата може да се получи по добре и си прав че Видич и Еванс се разбират те играха доста мачове заедно в периода в който миналия сезон подобрихме рекорда за поредни мачове без допуснат гол. Но не съм съгласен, че мога да очааквам масиран натиск от наша страна просто защото халфовата ни линия поне в последните мачове не работи добре и посрещаме атаките дълбоко в нашата половина и така не можем да пресираме противника за да осъществим масиран натиск, като тук не помага и поведението на атакуващите футболисти с изключение на Руни - това последното е и по темата.
Няма смисъл да спорим. Днес ще се разбере кой е прав и кой е крив ! 

Разсъжденията са му като на 10-годишен .. Да ходи да си води онова предаване - "Готов на всичко" мисля,че се казва и да не се появява на футболната сцена .. Като е голям специалист защо не стана треньор или поне скаут,а стана медиина звезда ? Сигурно е по негово желание .. 

Това е чувството,което в нас гори ..

- Lord of memory
- Контакти:
Не е нужен масиран натиск за да победим в тоя мач, според мен ще бъде 50/50 по владеене на топката и ситуаций. Видяхме при масиран натиск срещу Бирмигам какво стана, като още на полувремето реалния резултат беше 2-0 за нас в тоя мач.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.