Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Tart
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Tart » 28 авг 2017 21:28

Луда работа..влизам днес и гледам Кеита с фанелката ни :) :) :) :) ..макар и от следващия сезон.
Ама откога сте се развълнували за Томас Лемар??? Че аз днес го "срещнах" за първи път..гледам му статовете..играта..и за какво точно се вълнуваме за 55м паунда +++???...Хайде малко по спокойно. Ако го вземем...първо да видим за какво става дума..не ми се фантазирайте, че го "познавате"........

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 авг 2017 21:34

Лемар е добър, мен ме кефи....

айде взимайте го и ни давайте Коу, че ни требва, Иниеста одръте :| :| :| :|
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 авг 2017 21:36

kingofpop написа:Лемар е добър, мен ме кефи....

значи по-кухи лейки от управниците на Дузпалона няма.Не го приемай лично ама много са зле.
Усман как е добре ли е.Айде стига ви толкова.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2017 21:38

:lol: :lol: :lol: Купуваш си албумче на ШЛ на Figurini Panini и си имаш Коу с екипа на Ливърпул :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 авг 2017 22:04

zlatan написа:

значи по-кухи лейки от управниците на Дузпалона няма.Не го приемай лично ама много са зле.

Усман по-добре не можеше и да бъде, ама требва още 1 :mrgreen:

Ракитич е много зле напоследък, а Иниеста е стар, трявбва някой да играе зад Мес/Суарез/Дембеле и да ги замерва с асистенции....Коу е перфектният човек

П.П. Лемар е доста добър, дано го вземете
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 авг 2017 22:34

Има доста слухове от различни източници за Ван Дайк.До края на трансферния прозорец според тях трябва да е наш.
Според доктора на бразилския национален отбор Коу е в перфектно здраве и няма контузия на гърба,но бил психически сринат заради неизвестното бъдеще :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 28 авг 2017 22:39

Дано позицията на клуба не се промени за Коутиньо !
На тези които го прежалват така лесно и говорят за титла - ще си позволя да не се съглася и ще обясня защо.
От това което съм гледал Лемар е добър футболист, за Кейта нямам наблюдения, но ще се доверя на Клоп (очевидно много го иска след като се прибегна до подобен трансфер), дори и да вземем всички с които ни свързват - Дракслер, Ван Дайк, Ренато Санчес това са млади футболисти без опит и ще е много трудно да очакваме всички нови да се включат силно и да печелят титли.
Може да се очаква повече от футболист с опит въпреки, че и това не е гаранция. Привличайки млади футболисти ще трябва да ги развиваме и да очакваме нещо от тях в бъдеще а бъдещето е, че ги развиваме и ги продаваме.
Коутиньо навлиза в най-добрите си години, натрупа много мачаове и опит, досега изявите му често бяха колебливи, но мисля че това ще намалее. Това е причината поради която Барса го искат - 25 годишен, опитен, развит, той им трябва Дембеле беше на пожар и непредвиден. През последните години развихме много футболисти и ги продадохме до един. Футболисти които ако бяхме запазили сега витрината ни щеше да е по-пълна със сигурност. Трябва да престанем с тази порочна практика да развиваме младоци и тъкмо когато навлязат в най-силните си години да ги продаваме. Трябва да дадем на Испанските отбори да разберат че не сме Фантастико да влизат и да си пазаруват готови играчи с които да печелят трофей.
Дали Коутиньо ще играе, евентуално как ще го приемат феновете и тнт. - не ми пука важно е да спрем да бъдем донори. Продадем ли Коутиньо, утре ще ни вземат Мане, вдругиден тези които ще развием. Не го ли продадем - това ще бъде сигнал и за футболисти и за клубове, че имаме някакви сериозни амбиции.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 28 авг 2017 22:48

iliev72 написа:
kileto написа:Слухове за Миньоле в Наполи.

Клоп каза , че за мача със Сити е титуляр :)
Изображение

Просто се ровех насам натам и това попадна ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 авг 2017 23:01

Тая снимка на Кейта е Фотошоп колеги :) От доста време се върти в интернет :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2017 23:20

kingofpop написа:
zlatan написа:

Усман по-добре не можеше и да бъде, ама требва още 1 :mrgreen:

Ракитич е много зле напоследък, а Иниеста е стар, трявбва някой да играе зад Мес/Суарез/Дембеле и да ги замерва с асистенции....Коу е перфектният човек

П.П. Лемар е доста добър, дано го вземете

Ми зле е Ракитич ! Да не сме ви виновни , че развалихте добрият играч ! Какво стана с прочутата ви оферта ?! Още ли е пишете ?! Още една седмица ще ви стигне ли да я напишете ?! Споко :) Оферти и след 01.09 отказваме :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”