Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 28 авг 2017 17:49

Бившият футболен съдия Таско Тасков, който наскоро прекрати кариерата си, е започнал работа в ЦСКА 1948, научи Sportal.bg. Тасков е назначен на позицията ивент мениджър. Той ще отговаря за организацията и сигурността на официалните мачове на "червените" от първенството на Трета лига и Купата на България.
Киро си прибира един по един подопечените съдии :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 авг 2017 18:00

Ozzimozzi написа:
1982 написа:Ами кажи го на вашето ръководство, те също твърдят, че нямате нищо общо с ЦСКА, не го обяснявай на мен. Според тях сте Литекс, който просто ползвал термина ЦСКА с маркетингови цели.

И защо трябва да казвам на някой нещо? Аз съм ок със ситуацията и на теб специално нищо не обяснявам (освен ако не считаш иронията за обяснение). Ти си седнал да се кахъриш кое било ЦСКА и кое не.

Ми на мен тогава какво ми обясняваш, като си ОК със ситуацията, аз пиша същото, което и вашето ръководство твърди - че не сте ЦСКА, а Литекс. Само че с мен спориш по темата, а на тях и гък не смееш да кажеш. Както и всеки от вас, досега никой не се е осмелил да възрази на ГГ защо твърди, че нямате нищо общо с ЦСКА, а сте си чист Литекс .... трайкате си. И всички знаем защо ........ Само че другите като ви казват същите неща, хич не си трайкате ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 авг 2017 18:02

Португалският полузащитник на ЦСКА Давид Симао се завърна в България. Той беше на лечение в Португалия, след като контузията, която получи по време на мача с Лудогорец, се усложни.
Първоначално медицинските изследвания показаха, че на Симао трябва бъде направена операция на менискуса.
След преглед при доктора на Спортинг Лисабон беше преценено, че операция не се налага, а само рехабилитация.
От утре Давид Симао се включва в тренировъчния процес на червените, като старши треньорът Стамен Белчев ще прецени дали да го натоварва наравно с другите или ще се готви по индивидуална програма.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 авг 2017 18:23

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Ами кажи го на вашето ръководство, те също твърдят, че нямате нищо общо с ЦСКА, не го обяснявай на мен. Според тях сте Литекс, който просто ползвал термина ЦСКА с маркетингови цели.

И защо трябва да казвам на някой нещо? Аз съм ок със ситуацията и на теб специално нищо не обяснявам (освен ако не считаш иронията за обяснение). Ти си седнал да се кахъриш кое било ЦСКА и кое не.

Ми на мен тогава какво ми обясняваш, като си ОК със ситуацията, аз пиша същото, което и вашето ръководство твърди - че не сте ЦСКА, а Литекс. Само че с мен спориш по темата, а на тях и гък не смееш да кажеш. Както и всеки от вас, досега никой не се е осмелил да възрази на ГГ защо твърди, че нямате нищо общо с ЦСКА, а сте си чист Литекс .... трайкате си. И всички знаем защо ........ Само че другите като ви казват същите неща, хич не си трайкате ......

Хубаво разбрах позицията ти, но не мога да ти помогна. Нещо ново ще добавиш ли по темата или ще си дъвчеш едно и също? Ако мислиш, че феновете на ЦСКА са толкова заблудени, отиди на следващия мач на Армията в сектор Г (ако го знаеш къде се намира) и проведи разяснителна кампания. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 авг 2017 18:32

Ама кажи го на вашето ръководство, обясни им какво викате на стадиона, че викате ЦСКА, а не Литекс ..... в крайна сметка, аз и те твърдим едно и също нещо. Само че ти си бил ОК с това те да го пишат, но с мен спориш. :lol: :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 авг 2017 19:05

1982 написа:Ама кажи го на вашето ръководство, обясни им какво викате на стадиона, че викате ЦСКА, а не Литекс ..... в крайна сметка, аз и те твърдим едно и също нещо. Само че ти си бил ОК с това те да го пишат, но с мен спориш. :lol: :lol: :lol: :lol:

Дишай дълбоко и се успокой.Никой не ти е враг тука.Медитирай - полезно е. 8-) Повтаряй по 20 пъти на ден - ''Аз съм моралният победител''.Ще се почувстваш много добре.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 авг 2017 19:08

Не знам защо реши, че съм нервен, може би така ти се иска. Съжалявам, че ще те разочаровам, но съм си напълно ОК.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2017 19:25

1982 написа:Не знам защо реши, че съм нервен, може би така ти се иска. Съжалявам, че ще те разочаровам, но съм си напълно ОК.

Защото, Погодаец, на някои хора само врагове им се привиждат и смятат, че и другите мислят като тях. На тях все някой друг им е виновен, пречи им, и ако не е той ще обърнат Земята с хастара навън. Трудно издържат на аргументи и факти, и най-лесното е да ти кажат (не само на теб) хейтър, плювач..абе и речникът им е богат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 авг 2017 19:27

1982 написа:Ама кажи го на вашето ръководство, обясни им какво викате на стадиона, че викате ЦСКА, а не Литекс ..... в крайна сметка, аз и те твърдим едно и също нещо. Само че ти си бил ОК с това те да го пишат, но с мен спориш. :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз съм ОК и с твоето твърдение. Всеки е свободен да твърди каквото си желае. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 28 авг 2017 19:32

"Декларацията беше публикувана с цел ЦСКА да играе в Лига Европа, за да има положително решение за участие в Европа, това не се получи, за което съжаляваме, ние сме ЦСКА, ЦСКА е на стадион "Българска армия". Видяхте колко хора имаше на мача с Лудогорец, много хора ни подкрепят. Този документ е правен от юристи, не мога да коментирам детайлите, всички много пунктуално се интересуват от детайлите, в чужбина няма такива полемики, това се вътрешни неща в клуба, в България хората искат да имат възможност да знаят неща от кухнята, за да коментират”, обясни Марков.

1982, да ни посочиш конкретен случай, в който ръководството на ЦСКА публично е твърдяло, че ЦСКА-София е Литекс?
Последна промяна от Mitata на 28 авг 2017 19:35, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”