Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот kingofpop » 25 авг 2017 21:55

Middlesbrough написа:Коу няма да го вземем !

не се знае, аз пък мисля, че ще го вземем, особено ако това, че е отказал да играе в ШЛ е вярно :mrgreen:

щат не щат ще го дават, немат избор
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 авг 2017 21:57

Е свършиха ни кинтите ве , от къде ще извадат наще още 200 млн :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 25 авг 2017 21:57

Илиев, много трябва да са ниски стандартите в Ливърпул, за да считате запазването на Коутиньо в състава като топ проява на трансферния пазар. 8-) Още малко ще си помисли човек, че сте спечелили Шампионска лига. В смисъл, дори не говорим за световна класа футболист. Барса ще си го вкарат по-голям и от Паулиньо, ако дадат 150 милиона за такъв тип играч. Отборът вече разполага с world class плеймейкъри в лицето на Меси и Дембеле. Сега повече от всякога е нужен контролер до Иниеста в центъра. Стабилна халфова линия придава съвсем друг облик на всеки тим.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 25 авг 2017 22:11

sapio0o , сега разбра ли каквото се опитваме да ти обясним ! Абсолютни цигании !
След като не е приета оферта за 130 млн едва ли ще бъде продаден за по-малко !
Да не споменавам колко смешна беше самата оферта ! И едва ли ще се случи нещо през уикенда !
Coutinho hoping Barcelona signing Dembélé doesn't mean they're giving up on him. Still wants Barcelona move. Told his "mood is very low".
Офтопик:

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 25 авг 2017 22:39

Честит Дембеле - Коу не ни трябва а и вече цената му придоби някакви нереални размери .... Както са написали колегите по-горе трябва играч за средата тип Пянич, Модрич, Верати .... Ама както се разви джама вече ще съм доволен и на Сери ...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 авг 2017 23:30

sapio0o написа:Илиев, много трябва да са ниски стандартите в Ливърпул, за да считате запазването на Коутиньо в състава като топ проява на трансферния пазар. 8-) Още малко ще си помисли човек, че сте спечелили Шампионска лига. В смисъл, дори не говорим за световна класа футболист. Барса ще си го вкарат по-голям и от Паулиньо, ако дадат 150 милиона за такъв тип играч. Отборът вече разполага с world class плеймейкъри в лицето на Меси и Дембеле. Сега повече от всякога е нужен контролер до Иниеста в центъра. Стабилна халфова линия придава съвсем друг облик на всеки тим.

Дембеле е крило и ще замести Неймар, ако вземем Коу ще играе зад тримата, което не изглежда зле :oops: :mrgreen:

зад тях Буси и Иниеста/Паулинката и така...ние откакто избяга Шави сме си с такава халфова линия

иначе и аз искам Верати, ама едва ли..
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 26 авг 2017 17:52

Предпочитан състав от мен: Тер Стеген,Семедо,Масч',Умтити,Алба,Бускетс,Ракитич(60минути),Иниеста(60минути),Меси като атакуващ халф зад Дембеле(вдясно) и Суарез(в ляво).Демек 4-1-2-1-2 схема,не мисля че ни трябва скорост по крилата.Като цяло философията на Барса е къси пасове,без много тичане,не високо темпо.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 авг 2017 01:33

Bernaleo написа:Предпочитан състав от мен: Тер Стеген,Семедо,Масч',Умтити,Алба,Бускетс,Ракитич(60минути),Иниеста(60минути),Меси като атакуващ халф зад Дембеле(вдясно) и Суарез(в ляво).Демек 4-1-2-1-2 схема,не мисля че ни трябва скорост по крилата.Като цяло философията на Барса е къси пасове,без много тичане,не високо темпо.

аа Ракитич не, напоследък е трагичен, само ме дразни !!!

предпочитам Паулинчето пред него, поне ще е мотивиран да се докаже, а и не е толкова зле, колкото го изкарват

Ракитич откакто взехме ШЛ ми изглежда някак незаинтересован от случващото се на терена, сякаш му спадна мотивацията

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 28 авг 2017 01:37

Важното е Пике да не играе,доста е натежал което и си личи.Никога не съм го имал за класен играч,но покрай Пуьол не си личеше много,много...

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 28 авг 2017 15:13

Представянето се бави с повече от час ! Това само потвърждава некадърността на ръководството ни ! Дано Лапорта се върне ...

Върни се в “Барселона”