Mitata написа:Кашчей написа:Клуб "Белият папагал" отваря врати!
Какво знаеш ти за мен, верен армеецо, с китка люляк зад ухото и друга на калпака?! Трябва да ти споделя нещо: Много сте ми странни феновете на ребрандираните, когато говорите за анти, сякаш всички са длъжни да са про вас, а не про клуба, който те харесват. От какъв зор аз, или Заека, или Синчец, или който и да е, не припознавач, трябва да харесва "ЦСКА-София"?! Дай някаква причина, за да ви харесваме!
Не сте длъжни да ни харесвате, но злобата си поне малко можехте за прикривате. А ти не си фен, а анти-фен, нещо като аниматерия, антипод на материята.
За феновете ФК отдавна не са бюрократизирана система, за тях клубовете, особено значимите постепенно са се превърнали в институции в съответните държави, без които животът би бил различен.
За европейската футболна централа е важно всеки ФК да е фирма, да се води под номерче(ЕИК в България), за да не фалира, когато му скимне заради натрупани дългове. Но и това правило е по-слабо от волята на феновете, които не могат без своя любим клуб, още повече, че случаят "ЦСКА" е специфичен заради умишлено, престъпно натрупаните дългове.
Дрън-дрън, особено за дълговете. Когато се радвахте на трансферите и измамите всичко беше ОК, сега престъпно натрупани!