Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Furious_Monk » 24 авг 2017 20:29

Хубаво нагласихме жребия... всеки отбор мечтае в началото на сезона да играе възможно най-тежки мачове. Номера с топките го разкриха, сега ще е с парното- когато е включено, значи нечий реотан е изгорял... :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 24 авг 2017 20:32

Доволен съм. Имаше варианти за групи, където и билет за ЛЕ щеше да е сложна задача, а в тази дори първото място изглежда постижимо. Пътуването до Москва не е много приятно, а и на Анфилд ще е трудно заради самочувствието на противника. Но определено бива, единствено групите на Юнайтед и ПСЖ ми се виждат толкова приемливи. Най-хубавото е, че ни се паднаха два отбора от тази част на Европа, където се играе по-бавно, че с тези неориентирани защитници...А и като гледам трансферната политика (Кяер :mrgreen: ) едва ли до края на месеца нещо ще се промени. Не знам как играе Ливърпул, но вероятно са доста бързи и разнообразни в атака и ще има бая голове.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 авг 2017 20:47

sapio0o написа:Реал вече е играл с Тотнъм в последните години, при това на елиминации. Победа с 4:0 на Бернабеу и 0:1 в Англия. Съмнявам се, че тогава англичани са били по-слаби след като стигат четвъртфинал, а сега с Почетино отпадат на няколко пъти в групова фаза.

Не си сериозен, нали?
Как извади тая тъпа логика??? Тотнъм от 2011г., няма нищо общо със сегашния им състав! Стил на игра, изпълнители, мениджър, самочувствие и т.н. Всичко при тях е различно, а играта им е на съвсем друго ниво!
Миналата година бяха с най-добрата отбрана в топ пет шампионатите в Европа и с един от най-младите състави (бяха най в Англия) и ти правиш сметки, че са долу/голе силни колкото през 2011, щото падат в групите с Почетино...
Та те тогава играеха с Крауч в атака и мися, че точно него изгониха , за да биете 4-0 Едвам бяха 4 с една мъчна победа в края на сезона. А сега играят 2 години в Шл, като отбор борил се за титлата... Имат проблем със стадиона, но тази година са само на един и от контролите и мача им с Челси, мисля че проблема с движението без топка са го оправили.
Тоест, това, че са мърши и миналята година бяха зле на Уембли не означава , че сега няма да са свръх мотивирани да докажат на всички, че могат да бият най-добрите на Уембли.
Тотнъм играят супер футбол и макар да ги презирам, им се падна група, в която ще могат да играят удобен за тях футбол. Ако са им здрави основните играчи ще докажат на невежите , че притежават страхотен състав и добър мениджър.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 авг 2017 20:54

Тотнъм са поне 2 класи над отбора от 2011(най-малкото натрупаха повече опит), но за Реал важи същото.....

според мен Шпорите ще се класират за сметка на Борусия, след слабата минала кампания тоя път ще са мотивирани на 200 % да продължат
Последна промяна от kingofpop на 24 авг 2017 20:56, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 авг 2017 20:56

Sardukar написа:Не си сериозен, нали?

Мнение, пич. Мнение. Свободно си разсъждавам, какъв ти е проблемът? Факт е, че с Крауч, за когото говориш, Тотнъм има на сметката си четвъртфинал и триумф над Милан. Сега, когато ''играта им е на съвсем друго ниво'' нямат успешно представяне и тавана дотук е трето място в групите. Това разбира се не гарантира нов провал, а и аз самият не го очаквам. Нямам представа какво могат и какво не просто защото не ги следя достатъчно.

Голям си образ обаче. И защо всъщност си изтри твърдението, че Зидан ще страда в тази група? Остави си го, няма нищо лошо в това човек да има мнение.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 авг 2017 21:08

Челси и Юве имат достатъчно проблеми, че да се тревожа за Зидан...
Аз не харесвам Тотнъм и всеки има право на мнение. Но последните 2 години в Англия са на ниво, на което не са били от поне 20 години... Играта им на моменти е за "учебниците", най-вече без топка. Гадно ми стана, че в тоя форум си пишем за футбол по тоя начин...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 авг 2017 22:00

[center]Изображение

Изображение[/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 авг 2017 22:32

Сблъсъка между Монако и Порто пък ще е повторение на финала на Шампионската лига от 2004 година .

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 авг 2017 22:51

В групи C и H има по 3 доста сериозни тима и 1 явен аутсайдер. В B, D и E реално си има 2 фаворита, които да спорят за челната позиция, и още 2, които ще се борят за място в ЛЕ. В A и F има по 1 тим, който на теория изпъква пред останалите, и 3, които уж ще се борят за второ място, но някои може да се намесят и за първо. А G е може би най-равностойна и много ми се иска Монако тъпкано да си го върнат на Порто за финала през 2004 г.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 авг 2017 23:14

Принципно групите са без всякаква интрига. Може би само Борусия и Спърс имат шанс да се сборят и то ако Борусия продаде Обата и това леке дембеле.
------

Само си представете Милан, Интер, Лацио, Шалке, Арсенал, Валенсия, Марсилия на мястото на Марибор, Карабак, Спартак, Цска, Андерлехт, Селтик и тн

kingofpop написа:Тотнъм са поне 2 класи над отбора от 2011(най-малкото натрупаха повече опит), но за Реал важи същото.....

според мен Шпорите ще се класират за сметка на Борусия, след слабата минала кампания тоя път ще са мотивирани на 200 % да продължат

Отбора на Спърс тогава играеше 5 пъти по готин футбол и изобщо не съм убеден, че този е по-добър. Дори съм на обратното мнение. Просто тогава имаха лошия късмет да потънат като титаник когато почнаха да свързват Хари с треньорския пост в Англия. Имаше едно месец и нещо без победа и това ги срина и отказа от борбата им за титла, накрая и Арсенал ги мина : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”