ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 26.08. / 21:00

Мнениеот Pragmatichen » 24 авг 2017 02:30

Балкански Орел написа:
1913SS написа:Вечното дерби е налице между два вековни отбора. Както Ви казал чичо Венци създадохме Левски да има с кой да си играем футбол. Щом вече го няма играча които удря дете. Имаме кадърен тренъор и мисля че тази година ще сме пак в златната среда ще побеждаваме силни ще падаме от слаби стига Дон Венци как му кеф. Както всяко вечно дерби резултат е неизвестен. Само белите.

Ама вие по документи може да сте създадени и през 1800-ната, ама сте починали от доста годинки.

За съжаление, си много прав.
Славия отдавна е символ на един пропаднал отбор, който е за пълнеж в ППЛ.
И това е всяка година!
Миналата година по някаква ирония на съдбата играха със Заглебие Любин за ЛЕ и както се и очакваше, отпаднаха още в 1 кръг.
И вината за всичко това е на В. Стефанов :(
Съсипа отбор на 104 години :(
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 24 авг 2017 07:36

Имаме документи , а щом имаме фактите и боговете мълчат. Вашите юноши играят при нас и чичо венци си прави парите, както продаде на италиянците един от близнаците. Били сме пълнеж в А група, да попитам какви са следователно Витоша или пък Верея разни измислени отборчета без история, а само благодарение на благодетеля в държавата. Да аз например харесва ми като бяха 10 отбора има борба, а тук както сами казвате има пълнеж и ние винаги ще си играем по схемите на Чичо Венци. Друго да Ви попитам драги ми левскарчета, какво правите за вашите юноши че играят при нас и Чичо Венци си прави пак пари от вас?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 авг 2017 09:38

1913SS написа:Имаме документи , а щом имаме фактите и боговете мълчат. Вашите юноши играят при нас и чичо венци си прави парите, както продаде на италиянците един от близнаците. Били сме пълнеж в А група, да попитам какви са следователно Витоша или пък Верея разни измислени отборчета без история, а само благодарение на благодетеля в държавата. Да аз например харесва ми като бяха 10 отбора има борба, а тук както сами казвате има пълнеж и ние винаги ще си играем по схемите на Чичо Венци. Друго да Ви попитам драги ми левскарчета, какво правите за вашите юноши че играят при нас и Чичо Венци си прави пак пари от вас?

Той чичо Венци сякаш продава всеки трансферен прозорец минимум по един юноша на Левски. За да го прави, все пак, чичо Венци си плаща цената. А тя е отбор, който живурка в ППЛ, именно защото постоянно е с млади и необиграни играчи. Отделно го играе патерица и чака да го субсидират за такива мачове.

Повечето хора тук се обединихме около идеята, че с младежи трудно може да стане нещо. Един, двама за пълнеж, покрай мъжете може, стига да не спъват много отбора.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 авг 2017 11:19

анто маина написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Няма ли гръка да пази?

Иначе, прогноза от мен 4-0.

Никакъв грък! Искам Петков да пази, че да му попеем малко разни работи и да му напомним, че синята публика може да обича силно достойните, но дваж по-силно мрази мерзавците, които са си позволили някога да се подиграят с нея. ;)

Кога се е подигравал ?

http://www.novsport.com/news611641_1003.html
Нямаше право в този толкова тежък за синята общност момент, да си оправя личните вендета с Батков. Хич не ми пука какво вземане-даване си имат, но моментът не беше подходящ, а аз, като "публика", не прощавам подобно отношение на хора, които са яли бял хляб на Герена. Затова, в събота с песен. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 авг 2017 11:25

TristaNNN написа:http://www.novsport.com/news611641_1003.html
Нямаше право в този толкова тежък за синята общност момент, да си оправя личните вендета с Батков. Хич не ми пука какво вземане-даване си имат, но моментът не беше подходящ, а аз, като "публика", не прощавам подобно отношение на хора, които са яли бял хляб на Герена. Затова, в събота с песен. :)

Гошо е голямо говно по принцип. 8-) Тъпо парче е,ама от ритнитопковец какво да очакваш.При вас ми е направило впечатление,без да се заяждам разбира се,че има няколко подобни такива случая - едни си показват гъза,други си показват мустака,трети - херцата с ръката(Веско Минев),четвърти размахват синя фланелка след гол срещу вас(Карвальо)... :roll:
П.П. Пети викат КЗЛ.... :mrgreen: .Ама айде там да речем,че ''не е знаел какво означава''. :lol: Макар че това не е оправдание,ама айде.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 авг 2017 14:38

Pragmatichen написа:
Балкански Орел написа:
1913SS написа:Вечното дерби е налице между два вековни отбора. Както Ви казал чичо Венци създадохме Левски да има с кой да си играем футбол. Щом вече го няма играча които удря дете. Имаме кадърен тренъор и мисля че тази година ще сме пак в златната среда ще побеждаваме силни ще падаме от слаби стига Дон Венци как му кеф. Както всяко вечно дерби резултат е неизвестен. Само белите.

Ама вие по документи може да сте създадени и през 1800-ната, ама сте починали от доста годинки.

За съжаление, си много прав.
И това е всяка година!
Миналата година по някаква ирония на съдбата играха със Заглебие Любин за ЛЕ и както се и очакваше, отпаднаха още в 1 кръг.
И вината за всичко това е на В. Стефанов :(
Съсипа отбор на 104 години :(

За мен брато, точно благодарение на Стефанов тоя клуб все още съществува в профи футбола.Не случайно, един потербител постоянно му вика (На Стефанов) "чичо" и му се кефи.Само дето ми е много интересно, как Слабия създава Левски. Хората, които създават Левски през 1913-та знаеха ли го това ? Или си говорим в стил "Аз ебах оная", а то момичето си стои още девствено.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 авг 2017 15:49

Pragmatichen написа:За съжаление, си много прав.
И това е всяка година!

Ма то всички са пълнеж, включая и Левски, освен Лудогорец, всички останали живуркат и те не знаят защо. Футбол в България отдавна няма. Ни национален отбор има, ни клубни, с гореспоменатото изслючение, разбира се, но там пък българи почти няма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 авг 2017 16:15

1982 написа:
И това е всяка година!

Ма то всички са пълнеж, включая и Левски, освен Лудогорец, всички останали живуркат и те не знаят защо. Футбол в България отдавна няма. Ни национален отбор има, ни клубни, с гореспоменатото изслючение, разбира се, но там пък българи почти няма.

Що са правиш на тъп ? Лудогорец е много по-жив клуб от Слабия.Дори Домуса утре да се махне на стадиона им пак ще има повече от 33-ма човека, нали се сещаш ? Те даже не са пълнеж, защото пълнежът е нещо яко и сладко, а тия са дърти умерляци.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 24 авг 2017 16:52

TristaNNN написа:
анто маина написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Няма ли гръка да пази?

Иначе, прогноза от мен 4-0.

Никакъв грък! Искам Петков да пази, че да му попеем малко разни работи и да му напомним, че синята публика може да обича силно достойните, но дваж по-силно мрази мерзавците, които са си позволили някога да се подиграят с нея. ;)

Кога се е подигравал ?

http://www.novsport.com/news611641_1003.html

Сам знаеш че това не беше срещу вас ,нито срещу "Левски".Той после мсй се извини.А и сте приемали по лоши неща от един мустак(Наско).

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 авг 2017 19:02

Балкански Орел написа:
1982 написа:
И това е всяка година!

Що са правиш на тъп ? Лудогорец е много по-жив клуб от Слабия.Дори Домуса утре да се махне на стадиона им пак ще има повече от 33-ма човека, нали се сещаш ? Те даже не са пълнеж, защото пълнежът е нещо яко и сладко, а тия са дърти умерляци.

Аз като гледам на всички стадиони няма хора, едно време можеше и да се смеем на Славия, ама днес е абсурдно. Просто българският футбол умря вече, първенството е пародия и не вълнува никого, освен шепа останали по подобието на стадиони у нас.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”