Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за отбора на моряците
Аз пък се надява да е, защото ще взимаме ляв външен халф с освободената заплата на Балджийски, както се говореше досега имахме бюджет само за вратар. Трябва ни едно екстравагантно крило с техника и бързина или пък един лек нападател, Гонзо да изнемери нещо чуждестранно пак.
А истината най- вероятно е че Балджийски си е намерил отбор, където да играе редовно (както беше в Монтана). Няма да се учудя ако цъфне я в Етър, я в Славия, Септември... При нас с трима контузени офанзивни футболисти не влиза, явно не му се седи резерва.
Най-вероятно на мястото на Балджийски ,ще вземете Нар или Адениджи.
gihuelo написа:Най-вероятно на мястото на Балджийски ,ще вземете Нар или Адениджи.
Пепел ти на устата! Ужас! Да знаеш, ако нещо подобно се случи, частица вина ще имаш и ти с това пророкуване!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Iceberg написа:gihuelo написа:Най-вероятно на мястото на Балджийски ,ще вземете Нар или Адениджи.
Пепел ти на устата! Ужас! Да знаеш, ако нещо подобно се случи, частица вина ще имаш и ти с това пророкуване!![]()
Аз ще поема вината си а вие ,ще почерпите ако един от двамата стане титуляр и започне да бележи

gihuelo написа:Iceberg написа:gihuelo написа:Най-вероятно на мястото на Балджийски ,ще вземете Нар или Адениджи.
Пепел ти на устата! Ужас! Да знаеш, ако нещо подобно се случи, частица вина ще имаш и ти с това пророкуване!![]()
Аз ще поема вината си а вие ,ще почерпите ако един от двамата стане титуляр и започне да бележиСпоред мен в Нар има хляб.
Хм, хляб може и да има, черен и кисел някакъв, ама салам нямаааааа, салааам!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
-
- Контакти:
Нар е добър,ще блесне в Черно море.Адениджи да ходи в Спартак.
Черно море-първият шампион по футбол в България
-
- Контакти:
И аз мисля, че Нар ще ни върши работа, имаме нужда от бързина и импровизация по крилото.
-
- Контакти:
Iceberg написа:gihuelo написа:Най-вероятно на мястото на Балджийски ,ще вземете Нар или Адениджи.
Tой го е прочел това от сайтовете, преговаряме с единия от двамата.
sicilianecat написа:Iceberg написа:gihuelo написа:Най-вероятно на мястото на Балджийски ,ще вземете Нар или Адениджи.
Tой го е прочел това от сайтовете, преговаряме с единия от двамата.
Чета много малко сайтове.Лична информация