ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 4:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 26.08. / 21:00

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 авг 2017 11:55

Странджата написа:...И още нещо - поредната нагла към всички, които не са за тирето, манипулация - всички отбори са посочени от кой град са (градовете са в скоби), за да се скрие факта, че след името на ЦСКА няма - София и за да не се покаже пълната безмислица на написването ЦСКА–СОФИЯ (София). Кому служи това, освен томува, който приема лъжата за истина! Покъртителна гьонсуратщина!...

"ЦСКА-София" (София) кой знае защо ми напомня за майор Майор Майор Майор от "Параграф 22"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 23 авг 2017 13:51

Ако пази Никиту - Левски пада.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 авг 2017 14:08

vg_vasilev написа:Ако пази Никиту - Левски пада.

Кое е т'ва Ники? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

true blue 71
Контакти:

Мнениеот true blue 71 » 23 авг 2017 14:39

1;0 с гол на Цветкович в 90 м. :) . А сега, сериозно. "Славия" трябва да отнесат една петица, защото са плачевни в мимента, а "Левски" започва да показва някакъв облик, макар Делио Роси да има още много да работи , особено в кондинционно и в тактическо отношение. Съвременния футбол се играе на високи обороти, а "сините" футболисти в първите мачове окапваха още към 55 м.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 23 авг 2017 15:36

Никитуууу няма работа в Левски.Достатъчно опропасти всичко около него.Не искам да гледам ни него ни баща му.Искрено се надявам да не идва повече в любимия ми клуб.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 авг 2017 15:43

true blue 71 написа:1;0 с гол на Цветкович в 90 м. :) . А сега, сериозно. "Славия" трябва да отнесат една петица, защото са плачевни в момента...

"Славия" както са плачевни в момента, така могат да ни се опънат здраво. Все пак и в единия отбор играят единадесет футболисти, и в другия. Най-опасно е да подцениш мотивиран противник (а "белите" най-вероятно ще бъдат "мотивирани" отнякъде конкретно за този мач). ;) Не ми се мисли какво ще стане, ако пуснем някой баламски гол и мачът се закучи...
П.П. Ники Михайлов съвсем не е лош вратар, напротив. Ако не беше това излишно побутване, ако разчиташе повече на себе си и по-малко на баща си, той съвсем спокойно щеше да задмине по майсторство и успехи и него, и дядо си. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 23 авг 2017 15:51

През последните години, а май и от как се помня винаги са ни скачали здраво.

Отделно свинчо не може да ни диша + няколкото играча минали през нас ... и като нищо може да ни се закучи мача.
Така като гледам защита им е цедкава, но ГП може да реши да не се лигави и да пази, а последното още го може.

Според мен ще е измъчена победа с 1-0....дано не съм прав.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 авг 2017 16:13

olimpi написа:През последните години, а май и от как се помня винаги са ни скачали здраво.

Отделно свинчо не може да ни диша + няколкото играча минали през нас ... и като нищо може да ни се закучи мача.
Така като гледам защита им е цедкава, но ГП може да реши да не се лигави и да пази, а последното още го може.

Според мен ще е измъчена победа с 1-0....дано не съм прав.

Няма ли гръка да пази?

Иначе, прогноза от мен 4-0.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 авг 2017 16:52

metodito написа:Няма ли гръка да пази?

Иначе, прогноза от мен 4-0.

Никакъв грък! Искам Петков да пази, че да му попеем малко разни работи и да му напомним, че синята публика може да обича силно достойните, но дваж по-силно мрази мерзавците, които са си позволили някога да се подиграят с нея. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 23 авг 2017 17:01

Сигурна победа за Левски. А Бате Венци може и някой лев да изкара като от последния мач с Етър. 2:0. Мапуку няма да вкара.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “Левски”