Берое - ЦСКА-София ППЛ, VII кръг, 26.08.2017, 18:45 ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА-София ППЛ, VII кръг, 26.08.2017, 18:45 ч

Мнениеот LoveAndPeace » 23 авг 2017 11:04

Ще им е трудно на заралии без нападател. Кабуров колко гола има срещу оригинала преди и сега срещу ---то ?!
Победа 0:2

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 авг 2017 11:05

Да владеете топката и да разигравате ще ви е доста трудничко.ЦСКА упражнява висока преса и има добра физическа подготовка.

pink_pig8
Контакти:

Мнениеот pink_pig8 » 23 авг 2017 11:09

Кой трие коментарите не ми е ясно само???Литекс-София се помислиха за за Реал Мадрид май но много скоро ще ги свалят на земята както направи Лудогорец с резервите :lol: ахахах Успех на Берое!

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 23 авг 2017 11:31

sizif написа:Труден мач за ЦСКА защото в досегашните мачове бяхме поголовно рязани от съдиите.Очаквам и срещу държавния отбор от Стара Загора тенденцията да продължи.

Има една статия " Смешният плач на Батков и Стойчо " написана от спортния журналист Крум Савов през месец ноември 2013 год . Всеки може да я намери в интернет и да я прочете . Актуална е и сега , особено що се отнася за мутренския отбор от с. Микре . Що се отнася за другия отбор споменат в този материал , мисля че при новия собственик и новите ръководство и треньр , нещата там са далеч по нормални и цивилизовани .

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Контакти:

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 23 авг 2017 11:48

slash1912 написа:Пожелавам успех на Берое ;) Кабуров ще бележи :)

:) Кабуров

след време точно тази фланелка ще е най-скъпа :)

НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ
Контакти:

Мнениеот НЯМА МОЕ НЯМА ТВОЕ » 23 авг 2017 11:55

Не сме готови още за ЦСКА-Литекс.
Нямаме нужната и физическа и игрова завършеност на отбора.
Но ще се борим докрай!!!
Да видим висока преса срещу висока преса как ще се играе ...
Жалко, че Охене е контузен. Онзи ГЪЗ Галчев го ритна нарочно според мен.
По добре да не го рискуваме и да се възстановява ... ими и други мачове да се играят.

Няма мое няма твое - късметът е на страната на БЕРОЕ!

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 23 авг 2017 13:52

Като гледам заралий здравата ги е напекло с Литекс щели да играят.Явно си мислят че са още Олипик Тетевен или Галата беше вече не се сещам.Пловдивчани предния мач същата работа като че ли са произлезли от непорочно зачятие между Сопот и Селския.Не се виждат ми кусури на другите търсят.Но във футбола го има и това.Почти няма български отбор който под една или друга форма да не се е обединявал или променял за да оцелее.В Благоевград даже отбор от съседен град прекръстиха на Пирин и така.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 23 авг 2017 15:06

td4 написа:Като гледам заралий здравата ги е напекло с Литекс щели да играят.Явно си мислят че са още Олипик Тетевен или Галата беше вече не се сещам.Пловдивчани предния мач същата работа като че ли са произлезли от непорочно зачятие между Сопот и Селския.Не се виждат ми кусури на другите търсят.Но във футбола го има и това.Почти няма български отбор който под една или друга форма да не се е обединявал или променял за да оцелее.В Благоевград даже отбор от съседен град прекръстиха на Пирин и така.

Наистина много отбори са се обединявали и преименували но тук случаят е съвсем друг . Един аматьорски отбор ( Чавдар - Етрополе ) купил лиценза на отбор от втора лига ( Литекс - Ловеч ) после си сменил името и се преместил в София и изведнъж се оказва в елитната лига и дори има претенции да е наследник на един друг отбор ксйто е фалирал и е ликвидиран , а и нито има нещо общо с гореспоменатите 2 отбора нито се е обединявал с някой от тях .. Наложи се чак от УЕФА и КАС да се намесват и да им обясняват защо са нов отбор и не могат да участват в ЕКТ . Що се отнася за това че са Литекс , това си е твърдение на ръководството на ЦСКА - СОФИЯ ( София ) в молбата им до КАС да бъдат допуснати до участие в ЕКТ . И от УЕФА и от КАС ясно заявиха че те не са нито Литекс , нито ЦСКА , а нов отбор създаден през 2016 година . Следователно имат 0 титли , 0 купи и 0 участия в ЕКТ . Имат само 1 калъфка от шампионата 2016 - 2017 год. , но и тя е под въпрос , защото участието им в така наречената ППЛ , противоречи на правилата и законите и на УЕФА и на КАС а и на БФС и като новосъздаден отбор трябваше да започнат от аматьорските групи .

Потребителски аватар
greeny
Контакти:

Мнениеот greeny » 23 авг 2017 15:49

Ще си копирам мнението си от изтритата вече тема, че гледам феновете на следващия ни противник пак почнаха да се сравняват с нас. Знам че ви е трудно да го разберете или може би егото и манията ви за величие ви пречат повече, но вземете прочетете малко и тогава говорете глупости. Да, ние имаме обща история с Олимпик Тетевен, но и сме преки наследници на ФК Берое. Юридически и исторически. А вие имате само обща история с Литекс и Етрополе, но не и с ЦСКА София (освен името и част от феновете).

greeny написа:Комплексарските глорихънтърчита налазиха пак форума ни. Спрете да се сравнявате с нас! Ние за разлика от вас сме преки наследници на ФК Берое. Марката Берое е собственост на клуба и юридически сме си изрядни. За разлика от вас, когато се обединихме с Олимпик, клуба официално се казваше Олимпик-Берое, но не преследвахме и заплашвахме журналисти за правилно изписване на името. За разлика от вас, когато Банев ни обещаваше бляскаво бъдеще ние го изгонихме със сопите, а вие Лупи го търпяхте до последно и му вярвахте. За разлика от вас, когато Банев си тръгна и остави фалирал клуба ние назначихме синдик и го оздравихме, не припознахме друг. За разлика от вас, ние знаем какво означава Берое за града, региона и страната и каква кауза носи. За разлика от вас и вашата петолъчка ние не търсим на всяка цена титли, с нечестна игра и всякаква други средства. За разлика от вас, всяка наша титла и купа ни е изстрадана. Ние [b]за разлика от вас[b] не търпим собственик, който самите вие знаете как е ставал шампион на България.

Така че феновете на ФК Лупи (официалното име на стария клуб) и новия клуб ЦСКА-София София да си гледат техните проблеми. Не ми е работа, но от далече се вижда че имат много такива. Най-малкото е добре да си платят дълговете и емблемата. После могат и да си оправят малко мизерния стадион. Толкова мръсен стадион с толкова мръсни тоалетни не съм виждал никъде другаде.

ПС. Когато ни бихте с 2:0 в Зарата и след това взехте купата с Христо Янев и изцяло български отбор, заслужихте не само моето уважение, но и на доста български фенове. Това е магията и романтиката на футбола и неслучайно това е най-популярния спорт по света. Жалко само че доброволно си затрихте отбора за няколко сребърника и "бляскаво бъдеще".
I am the Lizard King, I can do anything!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 авг 2017 16:23

Прогнозирам победа за отбора-гост. В годините заралии са се доказали като добър техен партньор, а шпалирите за купата само доказват, че когато трябва да има масирано припознаване, зелените винаги са насреща. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Берое”