Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2017 16:54

Заклет Левскар написа:Боби каза, че ЦСКА-София(София) е правоприемник на Литекс (Ловеч).
УЕФА каза, че сте НОВ клуб.
ГГ каза, че нямате нищо общо с ЦСКА(София).

Е, кои сте всъщност вие?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Кое ти е заклетото на теб? :) Че всички мнения са ти в темата за ЦСКА? :) Ако си от обеля поне махни емблемата на Левски и сложи тяхната? На Стоичкова-Рамадан не мога да схвана къде е майтапа :) Или той е за първични :)[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 авг 2017 16:58

Заклет Левскар написа:Боби каза, че ЦСКА-София(София) е правоприемник на Литекс (Ловеч).
УЕФА каза, че сте НОВ клуб.
ГГ каза, че нямате нищо общо с ЦСКА(София).

Е, кои сте всъщност вие?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Изнасилвачи на ******. :lol: Не ти ли е ясно това още?След толкова тройки.
П.П. Руснаците питахте ли за тяхното мнение?А африканците и японците? :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 авг 2017 17:33

peliforewer написа:
eMs1 написа:
peliforewer написа:Честно да ви кажа не мога да ги разбера "моралните стожери",така ли не видяxа нещо добро в ЦСКА,не им ли направи впечатление израстването и налагането в отбора на млади български футболисти като Чорбаджийски,Десподов,Малинов,Колев,Недялков,Дюлгеров,Атанасов,кой друг отбор разчита на толкова млади български футболисти,ЦСКА е отборът с най-ниска средна възраст от Първа лига,дава най-много футболисти за националните отбори.Защо тези дето заливате денонощно ЦСКА с помия не кажете една добра дума за работата в клуба,а все се биете в гърдите какви големи българи и патриоти сте били.

Може да започнеш от това, че някои морални стожери (без кавички) не виждат ЦСКА въобще. Всичко друго което си написал е така, няма лошо, даже е чудесно да се налагат такива играчи, малоумно е да се отрича.
Проблема е, че много хора не им пука кое как става, ето Литекс си смени името на някакво, което съдържа ЦСКА и готово, това е ЦСКА, разбирам ги, имат нужда, ЦСКА е бил голяма част от живота им, приемат това, което се случи за чиста монета, никой не е длъжен да е изчел наредби, закони и т.н. и на базата на тях, плюс вътрешните си убеждения да си направи заключение, много по-лесно е да не се задълбаваш. Пак казвам, че напълно ги разбирам, половината ми приятели, с които сме ходили по мачове са така, НО другата половина не го приемаме това. И какво става, ние излизаме предатели, "морални стожери" (вече в кавички), авиатори, какви ли не и ако изказваме мнение, то то се приема, все едно се плюе по ЦСКА.
Най-големият проблем за мен е безкрайното протакване на нещата, нищо не може да ме убеди, че не се прави "за да минем тънко", общо взето мотото на българският бизнес (винаги има изключения), защото нещата можеха да станат и по-друг начин, стига да имаше воля и желание за даване на "едни пари на вятъра". А сега това протакване само увеличава пропастта между тези като теб и мен, ето на 24.05.2016 може да сме били заедно и да сме се радвали рамо до рамо, а сега какво?
Ако се бяха платили тези 8 мил. преди да се ходи в евротурнирите, да се беше наблегнало на това, че са ползвани за удоволетворяване на претенциите на кредиторите на ЦСКА, то можеше и да хване дикиш пред УЕФА, но явно дори и тази сума "не ни се дава". Вместо това се обясява как Литекс се "ребрандира" за да ползва облагите от това да го наричат ЦСКА, но не иска да поеме и пасивите на лошото предишно управление на толкова желаната марка (което всъщност си е точно така), но пък става ясно колко милеят за "термина" ЦСКА. Пак "ако мине".
Може и още да пиша но няма смисъл, дъвчем вече едно и също от прекалено много време.
Най-лошото (ЗА МЕН) е, че вероятно всичко ще се протаква, да мине колкото се може повече време, нито 8 мил. ще се плащат, нито нищо, ще се замазват очите с "гелосани мастии" и всякакви други врагове, ще се чака да изтече недопускането в Европа, ще мине и достатъчно време за да може да се махне тирето и хоп, "ма той жив ма!"-ЦСКА. ГГ ще си е доволен, че е успял да си докара "проекта" на сред София и даже името ще му скандират. За някой това ще е достатъчно, за други не, но какво от това? ГГ пак ще има повече фенове на "проекта" си, отколкото би било възможно да събере в Ловеч.

Не упреквам никого който не приема ЦСКА на Ганчев ,всеки си има право на мнение,аз съм против тези цесекари които се съюзиxа с душманите които винаги са мразили ЦСКА през годините и са желали да го няма.Някои действия на Ганчев и сие не мога да ги разбера и не ги възприемам,но продължавам да твърдя че след като единствен Ганчев се ангажира с името си да работи за възраждането на клуба и влага доста пари за това заслужава уважение,а не омраза.Завършвам с това че уважавам всякакви мнения,но да стоиш денонощно във форума на ЦСКА и да кълнеш като селска врачка тези които не мислят като теб не го приемам.

И кой нормален цесекар ще се е съюзил с подуенци? Аз тях сега ги мразя повече отколкото преди да фалираме. И тук не става въпрос за Ганчев, Черепа или който и да е друг боклук, а за ЦСКА. Дразнещото сте една шепа тук, дето постоянно извъртат нещата към Ганчев или пък другата мантра с ЦСКА 1948. Замисли се, доколкото можеш, това ако се беше случило първо на Левски, дали щеше да казваш това , което сега казваш, или щеше да ги подиграваш? А то тяхното е неизбежно да се случи, надявам се още догодина. Не може в кас да искат да са Литекс, за да извъртят уефата, а ти да говориш за съюзяване с тях!?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 22 авг 2017 19:20

Ето какво написа отец Стоян от село Александрово, Бургас:

„Може ли да ми помогнете? Фен на ЦСКА съм от 1973, когато играхме с Аякс. Не съм си помислял нито за секунда и в най тежките дни да оставя отбора. Макар и тежко болен от рак и пари за акции изпращах! Но макар и да се чувствам победител с великия ни отбор, признавам, че загубих битките с рака. По всички прогнози ми остават месеци. И макар погребението ми като свещеник ще е много особено, то на ВСЯКА ЦЕНА ИСКАМ ДА СИ ОТИДА СЪС ЗНАМЕ НА ЦСКА!!! Съпругата ми е от Москва и едва ли ще успее да го организира, затова МНОГО ВИ МОЛЯ – ПОМОГНЕТЕ МИ ДОКАТО СЪМ ОЩЕ ЖИВ И АДЕКВАТЕН ДА НАМЕРЯ ГОЛЯМО ЗНАМЕ НА МИЛИЯ МИ ОТБОР! И ако може да е поносима цена, всичко което имам го давам за лекарства и надежда! МОЛЯ НАМЕРЕТЕ МИ ЗНАМЕ, ВСЕ ЩЕ НАМЕРЯ НАЧИН ДА СИ ГО ПЛАТЯ! ИСКАМ ДА СИ ОТИДА КАТО ФЕН НА ЦСКА!“.

spoon
Контакти:

Мнениеот spoon » 22 авг 2017 20:15

[offtopic]Така, кажете ако във форум на ЦСКА не може да се говори за клуба! За пореден път ми се трият постове! Кажете какъв е проблема! Стари потребители пишат каквото си знаят и няма проблем, а аз който съм ново регистриран, но посещавам форума редовно отдавна ме цензурират. Какъв е проблема???[/offtopic]
Още от дете запали моето сърце!!!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2017 22:00

Юношите на ЦСКА, родени през 2003 година, постигнаха успех в последната си контрола по време на лагера в Банско. Момчетата на Христо Марашлиев победиха връстниците си от Пирин (Благоевград) с 5:0. С хеттрик се отличи Мартин Смоленски, а два гола добави Цветомир Цанев.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2017 22:08

Малките футболисти на ЦСКА от набор 2008 постигнаха драматичен успех във втория си двубой от международния турнир в Обзор. Армейците, водени от Валентин Колев, надвиха Буньодкор 2 (Ташкент, Узбекистан) с 4:3 и след две победи в два мача продължават борбата за призовите места. Срещата се игра в Бяла.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2017 22:09

Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, започнаха лятната си подготовка. В първото занимание се включиха 22 момчета, сред които и три нови попълнения в отбора. В четвъртък (24 август) армейците, водени от Атанас Борносузов, заминават за Банско, където ще участват в международен турнир.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2017 22:10

ЦСКА ще изиграе контролна среща с Марица Пловдив по време на паузата в първенството на Първа професионална лига. В края на август и в началото на септември има дати за квалификации за Мондиала в Русия през 2018 година и шампионатите почиват.
На 2 септември на базата на армейците в Панчарево ЦСКА приема втородивизионния тим. Срещата ще се играе преди обяд, но часът ще бъде уточнен допълнително, като той ще зависи от атмосферните условия.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 авг 2017 22:13

ЦСКА започна с победа първенството в юношеската група до 17 години. Момчетата на треньора Добромир Митов спечелиха домакинството си на Лудогорец с 3:1 в среща от първия кръг на шампионата.
Червените решиха мача още до почивката, след като се оттеглиха с аванс от два гола. В редиците на младите армейци имаше четирима юноши набор 2002 (трима, от които титуляри), като именно един от тях - Димитър Михайлов, откри резултата в 30-та минута. Секунди по-късно футболистите в червени фланелки ликуваха отново, след като във вратата на разградчани се разписа и Андрей Йорданов.
ЦСКА пропусна доста положения за гол, а играта на младите армейци беше много добра и те превъзхождаха своя противник във всички компоненти на играта. Въпреки че в редиците на домакините имаше няколко по-малки футболисти, те направиха така, че да не се вижда разликата и демонстрираха класата си над звездната селекция на разградчани, които от доста време купуват най-добрите футболисти в България.
През второто полувреме възпитаниците на Добри Митов направиха резултата класически след гола на Христо Панчев.
Гостите отбелязаха почетно попадение в добавеното време, след като реализираха от спорна дузпа.

ЦСКА U17 - Лудогорец U17 3:1
Голмайстори: Димитър Михайлов, Андрей Йорданов, Христо Панчев

Стартов състав на ЦСКА: 1. Кристиян Сотиров (в), 7. Андрей Йорданов, 13. Дейвид Симеонов, 20. Димитър Михайлов, 9. Емил Ценов, 6. Ертан Тахиров, 17. Иван Иванов, 4. Йоан Бауренски (к), 10. Росен Петров, 2. Стоян Иванов, 11. Асен Дончев

Резерви: 12. Илия Шаламанов (в), 3. Крум Николов, 5. Николай Рагин, 18. Огнян Николов, 19. Радостин Стоилов, 14. Стефан Каменов, 8. Христо Панчев

Треньор: Добромир Митов

видео от мача тук
http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=4719

Върни се в “ЦСКА”