Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Легендите на Левски призоваха: Трябва селекция

Мнениеот deepblue1963 » 18 яну 2010 17:38

zlatan написа:ДИЙП БЛУ опомни се човече Ники Илиев играеше в Първенството В КОЕТО СЕ РАЖДАТ САМО ЗАЩИТНИЦИ моля те не прави повече такива коментари падна ми в очите много,Като ръководител може да го критикуваш ,обаче за играча НИКИ ИЛИЕВ ДА НЕ СИ ПОСМЯЛ-ТОЙ ДЪРЖИ РЕКОРДА ЗА НАЙ СКЪПО ПРОДАДЕН ЗАЩИТНИК БЕ МОМЧЕ.ЕЙ много ме издразни честно не ти прави чест,

Продаде го същия този Левски,по който той,така усърдно сега,плюе.Покажи къде,в това,което съм написал,съм критикувал футболиста Н.Илиев.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 18 яну 2010 17:39

Момчета,защо спорите за това кой какво казал,по-добре кажете каква е селекцията на ЛЕВСКИ,изобщо ако има такава,защото за мен няма никаква селекция и май няма да има.Неможе с Миро Антонов,Кривия и Станчев да казваме,че имаме селекция.Бъдете реалисти и не се занимавайте с това кой какво казал.На Батков точно това му трябва Вие да се карате помежду си,Не му правете тази услуга.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 яну 2010 17:42

Продаде го същия този Левски,по който той,така усърдно сега,плюе.Покажи къде,в това,което съм написал,съм критикувал футболиста Н.Илиев.

Аватар
deepblue1963

* Лично съобщение

Говори така защото ГО БОЛИ РАЗБЕРИ МЕ И МЕН МЕ БОЛИ но търпя докога незнам-гледай кво става с един Иво Иванов-това момче струва само 150хил.евро,а този не може да го осигури на тренера.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 18 яну 2010 17:53

zlatan написа:Продаде го същия този Левски,по който той,така усърдно сега,плюе.Покажи къде,в това,което съм написал,съм критикувал футболиста Н.Илиев.

Говори така защото ГО БОЛИ РАЗБЕРИ МЕ И МЕН МЕ БОЛИ но търпя докога незнам-гледай кво става с един Иво Иванов-това момче струва само 150хил.евро,а този не може да го осигури на тренера.

Странното е,че започва да ги "боли",когато им откажат пост в клуба.Пресен пример:Боримиров.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 яну 2010 18:24

Странното е,че започва да ги "боли",когато им откажат пост в клуба.Пресен пример:Боримиров.

Аватар
deepblue1963

* Лично съобщение

интелигентен човек си личи ти,ако и нашия президент беше такъв щяхме да сме приличен в организация отбор,ама като знам Смолянските нрави той не е такъв.Жалко за всички нас,много жалко.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
TheBetfather
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот TheBetfather » 19 яну 2010 09:32

Мисля, че повече трансфери няма да има ако изключим човека на Бардон и още някой анонимник.. така е няма пари :cry: !!! А ако искате пари поне ги вземете от Божков!!! http://www.footballtipster-bg.com/
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 яну 2010 09:40

TheBetfather написа:Мисля, че повече трансфери няма да има ако изключим човека на Бардон и още някой анонимник.. така е няма пари :cry: !!! А ако искате пари поне ги вземете от Божков!!! http://www.footballtipster-bg.com/

Като гледам не ги познавате много. От 10 мача 4 познати, 1 отложен и 5 грешни. Моята успеваемост е по-добра. :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 яну 2010 15:03

[center]Пропадна идването на Матьо Бошу в Левски[/center]

Френският халф Матьо Бошу няма да играе за Левски, защото не е успял да разтрогне договора си със сегашния си клуб, научи Гонг. Бошу изкара няколко дни проби в София, след което си замина, за да разтрогне с досегашния си тим, а и очакваше съпругата му да му роди дете.

Договорката между „сините” и французина бе след това да се върне и да изкара още няколко дни пробен период.

В крайна сметка се оказа, че Георги Иванов няма да може да разчита на този опорен халф. Причината е, че Бошу не е успял да разтрогне договора си.

Според не потвърдена информация президентът на досегашния му отбор се е отметнал от думата си и не е спазил обещанието си да освободи футболистите, ако отборът фалира. Именно там се крие проблемът с невъзможността Бошу да разтрогне договора си и да дойде в Левски. Каквато договорка имаше със „синьото” ръководство.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 яну 2010 17:41

Курдов пред БЛИЦ: Връщам се в Левски

Леверкузен преотстъпва таланта за 6 месеца на "Герена"

Българският талант Атанас Курдов е пред завръщане в Левски. Това съобщи за БЛИЦ нападателят на Леверкузен.

21-годишният младежки национал в момента се възстановява от операция на кръстни връзки на лявото коляно, която претърпя през октомври в Кьолн.

"Дано по-скоро се възстановя и бързо да навляза във форма. През април започвам тренировки. Има вариант да се завърна в Левски от лятото. Това ще се случи, ако г-н Тодор Батков се разбере с ръководството на Леверкузен", заяви Курдов пред БЛИЦ.

Идеята на "сините" е да вземат от лятото юношата си под наем за 6 месеца. За целта Тодор Батков трябва да проведе разговори със спортния директор на Леверкузен Руди Фьолер, както и с президента Волфганг Холцхойзер. Левски продаде Курдов на бившия тим на Димитър Бербатов през юли 2007 година, след което той успя да се наложи в дублиращия отбор на "аспирините".

http://www.blitz.bg/sport/article/50948

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 яну 2010 17:47

Гуу написа:Курдов пред БЛИЦ: Връщам се в Левски

Леверкузен преотстъпва таланта за 6 месеца на "Герена"

Българският талант Атанас Курдов е пред завръщане в Левски. Това съобщи за БЛИЦ нападателят на Леверкузен.

21-годишният младежки национал в момента се възстановява от операция на кръстни връзки на лявото коляно, която претърпя през октомври в Кьолн.

"Дано по-скоро се възстановя и бързо да навляза във форма. През април започвам тренировки. Има вариант да се завърна в Левски от лятото. Това ще се случи, ако г-н Тодор Батков се разбере с ръководството на Леверкузен", заяви Курдов пред БЛИЦ.

Идеята на "сините" е да вземат от лятото юношата си под наем за 6 месеца. За целта Тодор Батков трябва да проведе разговори със спортния директор на Леверкузен Руди Фьолер, както и с президента Волфганг Холцхойзер. Левски продаде Курдов на бившия тим на Димитър Бербатов през юли 2007 година, след което той успя да се наложи в дублиращия отбор на "аспирините".

http://www.blitz.bg/sport/article/50948

"Има вариант...","...от лятото...".Къдей тя...

Върни се в “Архив”