Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот BRF » 21 авг 2017 13:02

Заклет Левскар написа:
BRF написа:
Заклет Левскар написа:
Marto17 написа:Защо "ако" :lol: ясно е, че ги интересува.

И други неща ни интересуват. Например, колко беше точната сума, която Гела трябва да плати за емблемата и чорапите ? - 2млн. и нещо беше, ама колко точно не се сещам, а и не го откривам в гугъла.

Около 1.6 милиона лева!

Благодаря, но все си мисля, че най-ниската неоттеглена оферта беше за 2млн и нещо, но съм склонен да ти вярвам. Ти си точен.

Аз пиша колко беше началната цена!Колко е решил да дава онзи наркоман,не знам и не ме интересува!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 авг 2017 13:08

BRF написа:
Заклет Левскар написа:
BRF написа:
Заклет Левскар написа:
Marto17 написа:Защо "ако" :lol: ясно е, че ги интересува.

И други неща ни интересуват. Например, колко беше точната сума, която Гела трябва да плати за емблемата и чорапите ? - 2млн. и нещо беше, ама колко точно не се сещам, а и не го откривам в гугъла.

Около 1.6 милиона лева!

Благодаря, но все си мисля, че най-ниската неоттеглена оферта беше за 2млн и нещо, но съм склонен да ти вярвам. Ти си точен.

Аз пиша колко беше началната цена!Колко е решил да дава онзи наркоман,не знам и не ме интересува!

Ми то на един търг не се гледа началната цена. Нали имаше наддаване?
Спечелилия наддаването трябва да плати посочената от него сума, ако не плати - следващия, който не си е оттеглил офертата трябва да плати посочената от него сума. Ето за тази сума питам, на загубилия наддаването.
Мисля, че не беше малка, като за стари калци и разнебитен автобус, ама гелосания си знае.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2017 13:10

Заклет Левскар написа:Ми то на един търг не се гледа началната цена. Нали имаше наддаване?
Спечелилия наддаването трябва да плати посочената от него сума, ако не плати - следващия, който не си е оттеглил офертата трябва да плати посочената от него сума. Ето за тази сума питам, на загубилия наддаването.
Мисля, че не беше малка, като за стари калци и разнебитен автобус, ама гелосания си знае.

Обявиха само спечелилия с каква сума го е направил!Другите оферти не ги разгласиха!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 авг 2017 13:12

BRF написа:
Заклет Левскар написа:Ми то на един търг не се гледа началната цена. Нали имаше наддаване?

Обявиха само спечелилия с каква сума го е направил!Другите оферти не ги разгласиха!

Ясно, значи така ми се е сторило. Странно ........
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 авг 2017 13:20

"Еко Депозит Сълюшънс" ЕООД - 3 061 000 лева

Никола Газдов - 2 588 000 лева

"Интегрис Лаб" ООД - 2 107 000 лева
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 21 авг 2017 13:24

GOLEADOR написа:"Еко Депозит Сълюшънс" ЕООД - 3 061 000 лева

А, ето това търсих. [offtopic]Значи му остават по-малко от 2, щото 160хил. вече е дал. Не ми се вярва да ги плати, освен ако не продаде и Анисе.[/offtopic]
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2017 13:27

Заклет Левскар написа:
GOLEADOR написа:"Еко Депозит Сълюшънс" ЕООД - 3 061 000 лева

А, ето това търсих. [offtopic]Значи му остават по-малко от 2, щото 160хил. вече е дал. Не ми се вярва да ги плати, освен ако не продаде и Анисе.[/offtopic]

Нищо не е платил!До колкото съм запознат си изтеглиха депозита след като загубиха!Само Иван Велчев би загубил задатъка ако се откаже и не доплати до 8 милиона!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 авг 2017 13:27

Фирмата "Еко Депозит Сълюшънс", която се яви на търга за емблемата на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, проведен в Кърджали, е оттеглила задатъка си от малко над 160 000 лева, информира "Тема спорт".

Тя предложи втората най-голяма оферта в търга - на стойност 3 061 000 лв.

Победител в наддаването стана фенската групировка "Ред Енимълс", зад която стои Гриша Ганчев. Нейната оферта бе за 8 милиона лева.

Синдикът Дора Милева тепърва трябва да определи реда на разпределяне на парите и едва след това съответната сума се превежда.

В регистрите вчера бе отбелязано движение от страна и на друг кандидат - Никола Газдов. Не е ясно дали и той не е поискал да оттегли задатъка си. Неговата оферта бе на стойност от около 2.5 милиона лева, като той се яви на търга като физическо лице.

Припомняме ви офертите и тяхната стойност:
1. "Ред Енимълс" - 8 милиона лева
2. "Еко Депозит Сълюшънс" ЕООД - 3 061 000 лева
3. Никола Газдов - 2 588 000 лева
4. "Интегрис Лаб" ООД - 2 107 000 лева
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 авг 2017 16:03

Kитaйcĸият aвтoмoбилeн пpoизвoдитeл Grеаt Wаll, чийтo ĸoли ce пpoдaвaт и в Бългapия, oфициaлнo пoтвъpди, чe имa интepec ĸъм "чacт oт или цeлия бизнec" нa Fіаt-Сhrуѕlеr (FСА), пpeдaвa Rеutеrѕ.

Ocнoвният интepec нa ĸoмпaниятa oт Πoднeбecнaтa импepия e бpaндa Јеер. "Haшaтa cтpaтeгичecĸa цeл e дa cтaнeм нaй-гoлeмият пpoизвoдитeл нa ЅUV aвтoмoбили. Πpидoбивaнeтo нa Јеер щe ни пoмoгнe дa пocтигнeм тaзи цeл пo-cĸopo", ĸaзa гoвopитeл нa Grеаt Wаll пpeд Аutоmоtіvе Nеwѕ. Bъзмoжнo e в cдeлĸaтa дa бъдe вĸлючeнa и мapĸaтa Rаm, ĸoятo e cлaбo пoзнaтa извън Щaтитe.

Cлeд cъoбщeниeтo aĸциитe нa FСА пoдcĸoчиxa c 3.9%, a тeзи нa Grеаt Wаll Моtоrѕ - c близo 3 пyнĸтa.

Πo-paнo в пoнeдeлниĸ Rеutеrѕ цитиpa и двa изтoчниĸa, cпopeд ĸoитo пpeдcтaвитeли нa Grеаt Wаll щe пoиcĸaт cpeщa c FСА.

Китайските автомобилни производители отчаяно се опитват да пробият на северноамериканския пазар. И след като значително подобриха качеството, може би сега единственият останал проблем пред тях е инфраструктура. А FCA може да помогне с това. Тя има 162 завода по света и над 2 600 шоурума само в САЩ.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2017 17:29

suni написа:
Kитaйcĸият aвтoмoбилeн пpoизвoдитeл Grеаt Wаll, чийтo ĸoли ce пpoдaвaт и в Бългapия, oфициaлнo пoтвъpди, чe имa интepec ĸъм "чacт oт или цeлия бизнec" нa Fіаt-Сhrуѕlеr (FСА), пpeдaвa Rеutеrѕ.

Ocнoвният интepec нa ĸoмпaниятa oт Πoднeбecнaтa импepия e бpaндa Јеер. "Haшaтa cтpaтeгичecĸa цeл e дa cтaнeм нaй-гoлeмият пpoизвoдитeл нa ЅUV aвтoмoбили. Πpидoбивaнeтo нa Јеер щe ни пoмoгнe дa пocтигнeм тaзи цeл пo-cĸopo", ĸaзa гoвopитeл нa Grеаt Wаll пpeд Аutоmоtіvе Nеwѕ. Bъзмoжнo e в cдeлĸaтa дa бъдe вĸлючeнa и мapĸaтa Rаm, ĸoятo e cлaбo пoзнaтa извън Щaтитe.

Cлeд cъoбщeниeтo aĸциитe нa FСА пoдcĸoчиxa c 3.9%, a тeзи нa Grеаt Wаll Моtоrѕ - c близo 3 пyнĸтa.

Πo-paнo в пoнeдeлниĸ Rеutеrѕ цитиpa и двa изтoчниĸa, cпopeд ĸoитo пpeдcтaвитeли нa Grеаt Wаll щe пoиcĸaт cpeщa c FСА.

Китайските автомобилни производители отчаяно се опитват да пробият на северноамериканския пазар. И след като значително подобриха качеството, може би сега единственият останал проблем пред тях е инфраструктура. А FCA може да помогне с това. Тя има 162 завода по света и над 2 600 шоурума само в САЩ.

Само ти си знаеш какво общо има тази новина с ЦСКА-София! Да не говорим пък за ЦСКА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”