Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Никой не плюе по никакво семейство на ЦСКА, а "плюе" по глупостите, които пишете. Хванали сте се за това ОСК, като удавници за сламка, в някакъв отчаян опит да се изкарате, че имате нещо общо с ЦСКА. Разбира се, на УЕФА и КАС други работи пишете, ама няма значение, въртите се, както ви изнася ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Никой не плюе по никакво семейство на ЦСКА, а "плюе" по глупостите, които пишете. Хванали сте се за това ОСК, като удавници за сламка, в някакъв отчаян опит да се изкарате, че имате нещо общо с ЦСКА. Разбира се, на УЕФА и КАС други работи пишете, ама няма значение, въртите се, както ви изнася ....
Оп,пак те хванах в крачка.Я кажи от кога съм казал за ОСК.И не съм мръднал и на йота от казаното!И изведнъж излиза,че като държа на думата си се въртя или държа там както ми изнася.
Пак смеси към истината 50 процента лъжа и се опита да я пробуташ.И пак те хванах.Ти може да се въртиш и сучеш,но не и аз!Тук сме различни,щом съм казал , че стигне ли се до фалит отбора който ще възроди ЦСКА трябва да е член на семейството на ЦСКА - няма мърдане!Това е!
За теб е ясно,а си признал значението на ОСК и целия ти хейт отива на кино.За това ще ме пращаш в КАС,УЕФА или ФИФА,само не и в българският парламент,щото членството в ОСК пред най-висшия държавен орган важи.А ние сме парламентарна република,не уефска,фифска или каска!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Какво пак си мислиш, че си хванал, дреме ми откога си пишеш за ОСК, факт е, че това са пълни глупости и нямат никаква тежест пред нито една институция. Това се опитвам да ти обясня.
И като важи членството в ОСК пред парламента, защо "държавата" не ви лепне едни 15 милиона дълг към НАП, нали твърдиш, че ОСК ви прави ЦСКА ??! .... е, ЦСКА дължи някъде толкова на НАП. Или за дългове не важи ?!

И като важи членството в ОСК пред парламента, защо "държавата" не ви лепне едни 15 милиона дълг към НАП, нали твърдиш, че ОСК ви прави ЦСКА ??! .... е, ЦСКА дължи някъде толкова на НАП. Или за дългове не важи ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Какво пак си мислиш, че си хванал, дреме ми откога си пишеш за ОСК, факт е, че това са пълни глупости и нямат никаква тежест пред нито една институция. Това се опитвам да ти обясня.
И като важи членството в ОСК пред парламента, защо "държавата" не ви лепне едни 15 милиона дълг към НАП, нали твърдиш, че ОСК ви прави ЦСКА ??! .... е, ЦСКА дължи някъде толкова на НАП. Или за дългове не важи ?!![]()
![]()
Държавата ни взе клуба заради 11 000 000 дълг.Пито-платено!Сега държавата го продава на търг и ние го купуваме.Така е по закон и ние го спазваме.или викаш този закон ти не го признаваш,за ЦСКА трябва да е друг?
Каква държава ви е взела какъв клуб, ти четеш ли се какви ги пишеш ??! ЦСКА фалира, беше умишлено фалиран от Гриша Ганчев, какви държави, какви 5 лева ??!
На търга не се продава никакъв клуб/дружество, а едни активи, нищо повече. Стандартна процедура.
И защо въобще ще купувате нещо, нали твърдиш, че и сега сте си ЦСКА, щото членувате в ОСК ЦСКА ??! ..... а на УЕФА защо викате, че сте Литекс, който просто ползвал термина ЦСКА с маркетингови цели и дебело подчертавате, че нямате нищо общо с ЦСКА ??!
Осъзнаваш ли колко се опозорихте ??!
На търга не се продава никакъв клуб/дружество, а едни активи, нищо повече. Стандартна процедура.
И защо въобще ще купувате нещо, нали твърдиш, че и сега сте си ЦСКА, щото членувате в ОСК ЦСКА ??! ..... а на УЕФА защо викате, че сте Литекс, който просто ползвал термина ЦСКА с маркетингови цели и дебело подчертавате, че нямате нищо общо с ЦСКА ??!
1982 написа:Каква държава ви е взела какъв клуб, ти четеш ли се какви ги пишеш ??! ЦСКА фалира, беше умишлено фалиран от Гриша Ганчев, какви държави, какви 5 лева ??!
Трябва да си силно вярващ в чудеса, за да си мислиш, че е възможно Голеадор да осъзнае какви неумности пише. Точно той, който се кани да иска оставката на ГГ, ако не платял тия прословути 8 млн. Откъде ще му я иска и той не знае, след като Ганчев официално е никой в ЦСКА-София-нито е на длъжност някаква, нито се води собственик (да искаш оставката на собственика е направо върхът на ЕнтЕлигентността).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
1982 написа:Каква държава ви е взела какъв клуб, ти четеш ли се какви ги пишеш ??! ЦСКА фалира, беше умишлено фалиран от Гриша Ганчев, какви държави, какви 5 лева ??!
1.Това за фалита е стара дъвка,жалко,че съда не одобри поне един от двата ОП за ЦСКА за да не можеш да я дъвчеш.
2.Кой продава ЦСКА,аз или държавата?
3.Да,ние сме ЦСКА,сега си откупваме ТМ,земите,абе всичките активи на фалиралото дружество.
Нали ни даваше за пример Берое,е,съда преди дни им върна ТМ на клуба.Да не би да не са били Берое до тогава?Сега обаче никой няма да може да ползва ТМ на Берое освен тях.Същото е и с ЦСКА.
Кашчей написа:1982 написа:Каква държава ви е взела какъв клуб, ти четеш ли се какви ги пишеш ??! ЦСКА фалира, беше умишлено фалиран от Гриша Ганчев, какви държави, какви 5 лева ??!
Трябва да си силно вярващ в чудеса, за да си мислиш, че е възможно Голеадор да осъзнае какви неумности пише. Точно той, който се кани да иска оставката на ГГ, ако не платял тия прословути 8 млн. Откъде ще му я иска и той не знае, след като Ганчев официално е никой в ЦСКА-София-нито е на длъжност някаква, нито се води собственик (да искаш оставката на собственика е направо върхът на ЕнтЕлигентността).
Припознавачо,първо трябва да решиш за себе си какво твърдиш.ГГ фалира ЦСКА или ГГ няма нищо общо с ЦСКА.После се пробвай да осмислиш казаното от мен.Докато се увърташ в твърденията си , диалог с теб няма как да стане.Щото само се извърташ.
ЦСКА - Лудогорец 3-1 (U17)
Отлично начало на шампионата.
Отлично начало на шампионата.
Не бях влизал тук 1-2 месеца, като наивно бях решил, че след становището на УЕФА, че сте нов отбор, драмите са приключили, но не би! Продължавате да мъкнете от 10 кладенеца вода, за да докажете нещо, което дори ръководството ви не твърди...
Признавам обаче, че имате нещо общо с автентичното ЦСКА - феновете ви копират песни на други отбори, най-безпардонно и нагло!
Но имате и добра страна.По силни сте от нас и само ни ковете с тия тройки...3:0,3:0...чак на мене ми писна.Оф,дано на следващия мач с вас имаме повече късмет.Поне да не падаме с толкова.В противен случай направо да се закриваме.Едва ли ще успея да понеса поредната тройка.Ужас.Вече и кошмари започнах да сънувам.
Признавам обаче, че имате нещо общо с автентичното ЦСКА - феновете ви копират песни на други отбори, най-безпардонно и нагло!
Но имате и добра страна.По силни сте от нас и само ни ковете с тия тройки...3:0,3:0...чак на мене ми писна.Оф,дано на следващия мач с вас имаме повече късмет.Поне да не падаме с толкова.В противен случай направо да се закриваме.Едва ли ще успея да понеса поредната тройка.Ужас.Вече и кошмари започнах да сънувам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема