Thsmith написа:Furious_Monk написа:Няма безгрешен защитник. Между другото пропуснах първите 15-на минути, така че, някои неща съм пропуснал.
Тия Кристъл Палас какъв футбол играят, май и самият Франк де Бур не може да обясни.
Чакай сега, какво значи няма безгрешен? Аз само Смоулинг виждам да бърка повече от него в Ютд. Точно това казвам, че прави изключително много непредизвикани грешки, много вероятно от липса на концентрация и мозък, а не на умения де. Прави няколко много добри намеси, изключително добри и с това се набива в очи, но се изпуска непредизвиканата грешка която има почти всеки мач и някой път повече от една.
Просто не е от типа "студени" защитници на които може да разчиташ, че няма да допуснат грешка в ключов момент.
Иначе той тия дивотии и днес май ги направи в първата третина. Да, днес не са фатални, но в друг момент...
Или просто му липсва хладнокръвие и опит. Явно е влезнал трудно в мача. Поради тази причина е хубаво в началото на двубоя да владееш повече топката( на моменти е рисковано), но по този начин целият отбор влиза по-плавно в мача.
Както и да е. Ако търсиш кусури на даден играч, винаги ще откриеш такива.
Thsmith написа:Furious_Monk написа:Доста е относително кой каква работа би им свършил. Някои играчи се адаптират бързо и лесно към друго първенство, други не...
Аз бих заложил на Серхи Роберто, с много условности на Денис Суарес и с голяма доза риск на Сампер. Последният направи много силен наем в Гранада.
Къде да заложиш? Пул ще ми гонят титла (уж) с някакъв дето са го чували само роднините му и колегите от изпадналата боксова круша граната ли? Освен Тони Адамс да го е научил да пие, друго не виждам с кво ще им помогне да замени евентуално Коутиньо ; )
Другите двама са също периферни играчи, аре тоя първия играе по честно, но основно като бек, нищо от това каква му е титулярната позиция.
Не, просто ти казвам, че влиза в профила на играч необходим на пулци. Изобщо не знам дали ще се развие като хората и как ще се адаптира към друго първенство, но той е футболист, който гради от дълбочина, помага в изнасянето на топката, дриблира и сменя темпото на игра, има потенциал да се развие добре.
Понякога рискуваш с такива играчи, и даже имаш успех...