ППЛ: Пирин (Благоевград) - Левски (София) / 0:3FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ППЛ: Пирин (Благоевград) - Левски (София) / 0:3FT
Невероятен Обертан. Невероятно представяне и от страна на Мапуко. Ако вземем още някой класен играч можем да станем реален претендент за титлата.
Няма значение бял или черен важното е да го може 

не е ли малко сигурен за поста си в ляво Горанов.Направи ми впечетление ,че днес на няколко пъти яко се беше оголил.
Според мен трябва да му се сдърпат малко ушите,реална алтернатива му е само Микито.
А какво се случва с Рошу-втори мач е резерва на Панайотов.
Според мен трябва да му се сдърпат малко ушите,реална алтернатива му е само Микито.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:не е ли малко сигурен за поста си в ляво Горанов.Направи ми впечетление ,че днес на няколко пъти яко се беше оголил.
Рошу е контузен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
zlatan написа:А какво се случва с Рошу-втори мач е резерва на Панайотов.
Така е преценил треньорът. Той познава отвътре играта на всеки. Ние само гледаме отстрани.
Пък и не могат всички да играят...

Можем да сме сигурни, че при Роси ще играят най-подготвените и най-полезните срещу дадения съперник.
blue avalanche написа:zlatan написа:А какво се случва с Рошу-втори мач е резерва на Панайотов.
Така е преценил треньорът. Той познава отвътре играта на всеки. Ние само гледаме отстрани.
Пък и не могат всички да играят...
МОжем да сме сигурни, че при Роси ще играят най-подготвените и най-полезните срещу дадения съперник.
определено е така,Роси за кратко време е разбрал качествата на футболистите,а дано пък Панайотов ни изненада приятно.
авеланж,нямам възможност да гледам мача,но слушах Дарик-как се справи отбора през твоите очи.Две три изречения.Благодаря ти.
LEVSKI_FOREVER
От мача стана точно това което и очаквах и прогнозирах. Малко по-груби бяха Пирин от нормалното. Втори мач сме 0:0 през първото и от средата на на второто правим каквото си искаме. Може би Роси ги чака едно полувреме да ги види що за противници имаме и дава указания как и какво да правим после. Щом с по 20 минути офанзивна игра за два мача вкарахме 5 гола на отбори на които вкарахме общо 1 през пролетта ( без мача с Дунав в шестицата естествено), също и без положения пред вратата ни да има... значи не ми се мисли какво ще става нататък.
Само да отбележа, че завършихме 3-ти миналия сезон. С треньор беглец.... с двама след това, които не знаеха какво и как да правят... с нападател Бабатунде, който от дузпа вади в тъч... и с Нар всеки мач, който и баба си не може да преодолее...
А тази година нещата са много различни....
Само да отбележа, че завършихме 3-ти миналия сезон. С треньор беглец.... с двама след това, които не знаеха какво и как да правят... с нападател Бабатунде, който от дузпа вади в тъч... и с Нар всеки мач, който и баба си не може да преодолее...
А тази година нещата са много различни....
Не знам защо много от вас са изненадани, че Панайотов е титуляр. Според мен той е невъзпяното попадение в селекцията, типичен черноработник, не блести с абсолютно нищо, но гони и се бори (обикновено и печели) всяка топка. Вярно, няма фантазия за каквото и да е в атака, но иначе е безценен според мен.
-
- Контакти:
Corwin написа:Не знам защо много от вас са изненадани, че Панайотов е титуляр. Според мен той е невъзпяното попадение в селекцията, типичен черноработник, не блести с абсолютно нищо, но гони и се бори (обикновено и печели) всяка топка. Вярно, няма фантазия за каквото и да е в атака, но иначе е безценен според мен.
А уж се очакваше по принцип да е плеймейкър, но важното е, че върши много работа и наистина тича. Още в мачовете със Сутиеска и Хайдук ми направи впечатление, че не спира да гони противника.
popokutepetel написа:защо написа:Serafim написа:Много ми хареса мача. Явно е, че има комбинации и опити за голове, макар не винаги да се стига до удар. Което ми е малко странно, защото очаквах, че Роси, като италианец, ще е по-практичен и ще залага на поведе удари от дистанция и при първа възможност. Чак е странно, че и футболистите рядко се лакомят да стрелят, колкото да опитат.
Иначе, в страни от тези разсъждения, два супер мача, няма какво друго да се каже! Работата на Роси за има няма две седмици даде резултати.
E точно това от италианец никога няма да го видиш, те комбинират до ситуация, при която е разумно да опиташ стрелба, идеята, че от десет хаотични удара е по-вероятно да стане един гол, отколкото от десет дълги разигравания е повече английска, макар че и там вече не я тачат толкова. Или по-скоро не тачат толкова английските треньори във ВЛ.
Ще видим какво ще сътвори Роси и до къде ще стигне отбора. Замислих се откога не сме били извън София като гости с такъв резултат и последните два сезона не си спомням да се е случвало. Миналият имаме една победа като гост над Славия с 0:4, но това не може да се брои баш за гостуване. Така че един карък е счупен за 10 дни.
Май 4 май 2015, в Хасково 0:5.