Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2017 23:03

1982 написа:
GOLEADOR написа:Мислиш ли,че ако се стигне до борба между феновете на ЦСКА и ГГ той ще подкрепи феновете?Аз не мисля.На него не му пука , че ГГ е мутра,той иска ЦСКА да го няма.За това и няма да подкрепи една евентуална борба на феновете на ЦСКА да изгонят ГГ от ЦСКА,а ще иска закриване на ЦСКА,феновете да се откажат от ЦСКА и все от тоя сорт,обаче да ги подкрепи - НЕ!

Какво ме вълнуват едни хипотетични борби между феновете на Литекс и собственика на Литекс ??! Естествено, че не бих подкрепял никого, то не, че вие и сте тръгнали срещу ГГ, оня пише на УЕФА, че сте си Литекс и подчертава, че нямате нищо общо с ЦСКА, но вие си траете и гък не смеете да кажете ..... виж, аз или някой друг като напише или каже същото, веднага скачате. :mrgreen: :mrgreen:

Мен Литекс не ме интересува,нито собственика му,аз защитавам футболния клуб член на семейството на ЦСКА.Иначи си прав,Марков обяви,че са лъгали УЕФА което не им прави чест.Пък и какви ги говорят няма значение като закупят а-е на ЦСКА.Тогава може и марсианци да ни викаш,все едно,това ще предизвика само ехидна усмивка.Иначе се оказах прав,ти феновете на ЦСКА няма да поидкрепиш.Теб не те интересува и ГГ- мутра ли е,лъжец или бизнесмен.Важното е ЦСКА да го няма!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2017 23:04

demon777 написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Мислиш ли,че ако се стигне до борба между феновете на ЦСКА и ГГ той ще подкрепи феновете?Аз не мисля.На него не му пука , че ГГ е мутра,той иска ЦСКА да го няма.За това и няма да подкрепи една евентуална борба на феновете на ЦСКА да изгонят ГГ от ЦСКА,а ще иска закриване на ЦСКА,феновете да се откажат от ЦСКА и все от тоя сорт,обаче да ги подкрепи - НЕ!

Какво ме вълнуват едни хипотетични борби между феновете на Литекс и собственика на Литекс ??! Естествено, че не бих подкрепял никого, то не, че вие и сте тръгнали срещу ГГ, оня пише на УЕФА, че сте си Литекс и подчертава, че нямате нищо общо с ЦСКА, но вие си траете и гък не смеете да кажете ..... виж, аз или някой друг като напише или каже същото, веднага скачате. :mrgreen: :mrgreen:

A млъкни бе латернооо... не спря да повтаряш Литекс сте Литекс сте.
Квито сме такива сме теб кво те бърка

Аз да спра, ама вашето ръководство същото пише и на УЕФА и КАС, на тях защо не им кажеш да млъкнат ??! ...... нещо двоен аршин, хм ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 авг 2017 23:08

1982 написа:
demon777 написа:
1982 написа:

A млъкни бе латернооо... не спря да повтаряш Литекс сте Литекс сте.
Квито сме такива сме теб кво те бърка

Аз да спра, ама вашето ръководство същото пише и на УЕФА и КАС, на тях защо не им кажеш да млъкнат ??! ...... нещо двоен аршин, хм ?!

Пробваха се да излъжат че сме литекс
Е не хвана дикиш
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2017 23:12

А, пробвали се да излъжат ...... за тях няма проблем да твърдят каквото си поискат, вие и гък не смеете да кажете, "великата публика", ама аз като го кажа, скачате одмах. :lol: :lol: :lol: :lol:

Само да ти кажа, че "лъженето" продължава, защото сте завели дело в КАС, където продължавате да настоявате, че сте ..... Литекс с ново име. И УЕФА е трябвало да ви пусне, защото нямало нов клуб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 авг 2017 23:15

Не, пробваха вас да излъжат, че този клуб е ЦСКА. Хвана дикиш. Даже сигурно още се чудят как стана толкова лесно.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2017 23:17

yavorescu написа:Не, пробваха вас да излъжат, че този клуб е ЦСКА. Хвана дикиш. Даже сигурно още се чудят как стана толкова лесно.

Нашият клуб е ЦСКА-София, а вашият?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 авг 2017 23:18

1982 написа:А, пробвали се да излъжат ...... за тях няма проблем да твърдят каквото си поискат, вие и гък не смеете да кажете, "великата публика", ама аз като го кажа, скачате одмах. :lol: :lol: :lol: :lol:

Само да ти кажа, че "лъженето" продължава, защото сте завели дело в КАС, където продължавате да настоявате, че сте ..... Литекс с ново име. И УЕФА е трябвало да ви пусне, защото нямало нов клуб.

Абе и за мен нямаше проблем преди 10-12г да лъжа курфите че ще съм с тях цял живот ама ако беше вярно щях да имам харем.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2017 23:19

yavorescu написа:Не, пробваха вас да излъжат, че този клуб е ЦСКА. Хвана дикиш. Даже сигурно още се чудят как стана толкова лесно.

Mи много просто,влизаш в сайта на ОСК ЦСКА и виждаш кой е отбора развиващ футбола в ЦСКА и готово.Лъжат ви вика.....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 авг 2017 23:20

теб какво те бърка,,че са ни излъгали? :) Нали теб не са :) Да не си съпричастен? :)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 авг 2017 23:32

gihuelo написа:теб какво те бърка,,че са ни излъгали? :) Нали теб не са :) Да не си съпричастен? :)

Бърка ме, че българския футбол затъва бързо и сигурно заради такива долни врътки и измами. То не само футбола затъва, ама нали това е футболен форум...

Върни се в “ЦСКА”