1982 написа:GOLEADOR написа:Мислиш ли,че ако се стигне до борба между феновете на ЦСКА и ГГ той ще подкрепи феновете?Аз не мисля.На него не му пука , че ГГ е мутра,той иска ЦСКА да го няма.За това и няма да подкрепи една евентуална борба на феновете на ЦСКА да изгонят ГГ от ЦСКА,а ще иска закриване на ЦСКА,феновете да се откажат от ЦСКА и все от тоя сорт,обаче да ги подкрепи - НЕ!
Какво ме вълнуват едни хипотетични борби между феновете на Литекс и собственика на Литекс ??! Естествено, че не бих подкрепял никого, то не, че вие и сте тръгнали срещу ГГ, оня пише на УЕФА, че сте си Литекс и подчертава, че нямате нищо общо с ЦСКА, но вие си траете и гък не смеете да кажете ..... виж, аз или някой друг като напише или каже същото, веднага скачате.![]()
Мен Литекс не ме интересува,нито собственика му,аз защитавам футболния клуб член на семейството на ЦСКА.Иначи си прав,Марков обяви,че са лъгали УЕФА което не им прави чест.Пък и какви ги говорят няма значение като закупят а-е на ЦСКА.Тогава може и марсианци да ни викаш,все едно,това ще предизвика само ехидна усмивка.Иначе се оказах прав,ти феновете на ЦСКА няма да поидкрепиш.Теб не те интересува и ГГ- мутра ли е,лъжец или бизнесмен.Важното е ЦСКА да го няма!