yavorescu написа:eelche написа:Мога да продължавам до утре с провалите на този набеден специалист.
Изброил си предимно провалите, аз възражения нямам и няма как да имам, защото това са фактите, общо взето.
Аз питах за схемите. Освен комисионни при трансфери, в какви други схеми е участвал?
Това малко ли е според теб? Пари от клуба,платени на мениджър,представляващ даден футболист.След това има такси,данъци и т.н.Гонзо работеше с определена група мениджъри.Колко селекции тип "5 напускащи" - "8 нови" се направиха под негово ръководство?Нужно ли е да ровя в нета назад от декември 2009-та до януари 2012-та?Тук има наистина хора с които спорим задочно като HONDA, но колко от футболистите,които Гонзо докара имаха игрова практика? И как се получава така,че футболисти с хронични контузии,болести и неиграли от цифра време акостираха при нас като "месии"?Какъв беше интереса на инж.Иванов да напълни отбора с млади,АНОНИМНИ,африкански футболисти неиграли в нито един отбор поне 6-9 месеца преди да дойдат при нас?Със сигурност е имало едни апетитни комисионни под масата идващи директно от клуба Левски.Да приемем,че един като Джалоу,Слори и т.н. е предложен на Левски от мениджър близък до Ел Инжинеро.Мениджърът обявява комисионна от да кажем от 100 000 евро.От тия 100 бона се дели 3 за футболиста,мениджъра и въпросният инж.Иванов.Подписва се един тлъст договор за между 8-10 000 евро на месец заплатка и африканчето доволно.Ако дай Боже, заиграе добре и привлече интереса Гонзи почва да потрива доволно ръчички.Ако пък получи повиквателна за националният си отбор Ел Инжинеро и ко. удрят джакпота.От евентуална трансферна продажба в договора има анекс за едни малки невинни процени пак по комисионни на мениджъри.Това не важи само за анонимниците,които докара,но и за много български играчи.И тук,приятели, тук идва момента в който бях постнал едно интервю на Николай Жейнов,в което се коментираше как Буш,Мапуку,Обертан,Гомез и Рошу и ко. струват колкото Адениджи...Едните играчи с визитка, другият гладен,млад,черен,момък от Африка,гонил тигрите в саваната дето е виждал топка само по телевизията...Абсолютно малко невинно пране на пари.Докато този тип се упражняваше в ръководене на Левски,кой си мислиш,че го е контролирал?Батков беше почти издъхнал през октомври 2011 докато не се намеси Бойко да ни прати ВТБ.Гонзо се беше обградил с удобни хора и треньори,които да не са му "контра".Някой запитвал ли се защо този човек не работи с един истински авторитет в треньорската професия?Със сигурност Батков и ко. са били част от далаверата,но за тях няма как да докажа с факти, докато Гонзо сам се пъчеше с поредните ментета на всеки трансферен прозорец.
В интерес на истината се замислих за трансферни попадения под негово ръководство.С ръка на сърцето, освен Дъстли Мюлдер(абсолютно завършен бек,с афинитет на играта в нападение) и Сержиньо Грийн,който беше един от най-добрите халфове играли изобщо в А група не се сещам.И двамата дойдоха в Левски след като кариерите им бяха достигнали връхните си точки и вече спортната им форма беше започнала да слиза надолу по футболният небосклон.Това обаче не ги прави неуспешни трансфери,даже напротив.Гарра Дембеле беше диаманта в неговите безумни селекции,но тук Коко Динев е фактора.Именно с разрешението на Динев Гарра дойде при нас иначе щяхме да си мечтаем за него.При нас наистина разви качествата си,но имаше и човек като Дарко зад него,който пипаше изключително елегантно топката.
Освен това трио не се сещам за други,общо взето той дойде на готово и както споменах в поста си по-горе беше наистина упорит в това което прави...ГРЕШКА СЛЕД ГРЕШКА!
До утре мога да пиша,но не искам,писна ми...Изморих се да критикувам.Искам да гледам Левски да атакува смислено,както се видя в мача с Дунав,макар да се видя и "митовщина" както каза Мето.Умерен оптимист съм,но оптимист.Вече имаме ТРЕНЬОР с главна буква,а не жаден СЕРВИТЬОР начело.
САМО ЛЕВСКИ!