koisa написа:zlatan написа:и един играч в средата който да има два черни дроба.
Това в случай, че е страшна пиянка.
изписах го така,но мисля разбираш какво всъщност имам предвид.Иска ми се да изкочи нещо от рода на Ричард Еромоигбе.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
 [/offtopic]
[/offtopic]Бразилският защитник на Гремио – Бресан, е много близо до договор с Левски. 24-годишният централен бранител се очаква съвсем скоро да се обвърже със „сините“ за срок от 3 години, пише goal.com.
Матеус Симонете Брасанело - Бресан е бивш младежки национал на Бразилия и има над 60 мача за Гремио. Играл е още за Жувентуд, Фламенго и Пенярол. Преди време към него интерес е проявявал английският КПР.
Ако трансферът стане факт, Бресан ще акостира на „Георги Аспарухов“ като свободен агент. От Гремио няма да разчитат на него и са готови да го пуснат без пари в Левски, а и договорът му е до края на календарната 2017 година.
Бресан има и италианско гражданство и няма да заема квота за чужденец в Левски.
zlatan написа:изписах го така,но мисля разбираш какво всъщност имам предвид.Иска ми се да изкочи нещо от рода на Ричард Еромоигбе.

TristaNNN написа:Този вписва ли се в изискването?

zlatan написа:както и един играч в средата който да има два черни дроба.

blue avalanche написа:zlatan написа:както и един играч в средата който да има два черни дроба.
Добре, деее... В "средата" в момента имаме Панайотов, Прохазка, Гомес, Рошу, Ангелов, Вутов(нищо, че играе по фланга)...
Ся...кой "става", кой "не става", но факт е, че са в отбора. Ти искаш ОЩЕ един. Ние отбор от халфове ли ще правим???

blue avalanche написа:zlatan написа:както и един играч в средата който да има два черни дроба.
Добре, деее... В "средата" в момента имаме Панайотов, Прохазка, Гомес, Рошу, Ангелов, Вутов(нищо, че играе по фланга)...
Ся...кой "става", кой "не става", но факт е, че са в отбора. Ти искаш ОЩЕ един. Ние отбор от халфове ли ще правим???
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

mikata написа:Бразилският защитник на Гремио – Бресан, е много близо до договор с Левски. 24-годишният централен бранител се очаква съвсем скоро да се обвърже със „сините“ за срок от 3 години, пише goal.com.
Матеус Симонете Брасанело - Бресан е бивш младежки национал на Бразилия и има над 60 мача за Гремио. Играл е още за Жувентуд, Фламенго и Пенярол. Преди време към него интерес е проявявал английският КПР.
Ако трансферът стане факт, Бресан ще акостира на „Георги Аспарухов“ като свободен агент. От Гремио няма да разчитат на него и са готови да го пуснат без пари в Левски, а и договорът му е до края на календарната 2017 година.
Бресан има и италианско гражданство и няма да заема квота за чужденец в Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Google [Bot] и 16 госта