Може би това което трябваше да стане факт още в началото на скандала се случи! Официално по БТВ съобщиха за подаването на оставка на Румяна Желева както в Евро комисията така и като Външен министър на България!
Инфо: http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=151474 http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=466630
Румяна Желева подаде оставка!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
Румяна Желева подаде оставка!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Re: Румяна Желева подаде оставка!
Най-накрая.Да му се чуди човек на Бойко с какви очи я защитаваше?
- ZinedineZidane
- Контакти:
Това е част от политиката - не се прощават подобни, че дори и по-малки издънки!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- child in time
- Контакти:
Как си представяш Бат Бойко да клекне и да каже 4е е сгрешил? Егото му е по - голямо от истината!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

крайно време беше,туй българите сме странна работа,докато не си направим мръсно един на друг не можем да мирясаме,няма оправия,

HASTA DE LA VICTORIA
Една седмица ходене по мъките ... Трябва да се разбере веднъж за винаги,че МОРАЛ е думичка, която нашите политици са длъжни да изпозват в речника си. А след дъжд качулка е поговорка, която е актуална в момента, но е крайно неподходяща за лицето на България пред Брюксел.
Струва ми се, че след този скандал Борисов трябва да се огледа по-сериозно в редиците си... И да потърси отговорност на още хора... Време е, за да не стават повече такива гафове
Струва ми се, че след този скандал Борисов трябва да се огледа по-сериозно в редиците си... И да потърси отговорност на още хора... Време е, за да не стават повече такива гафове
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
крайно време беше,след срама който ни донесе 

-
- Контакти:
Браво на Румянчито! Явно беше, че не става за еврокомисар макар че Пъраванова и направи мръсно, този пост е за силен физически и психически човек.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Това решение май е най-добре за всички
Аз затова исках Н.Младенов да е еврокомисар,ама....

На всички трябва да ни е ясно едно... Меглена Кунева вдигна мнооооого високо летвата. И ТАКА ТРЯБВА...
А това кой на кого подлял вода... вас не ви ли е яд че ви правят на балами. Политиците ни лъжат, крият е, работят за фирмите си, МЪЛЧАТ, а после някой и бил подлял вода. Ако беше кристална капка, щеше да се слее с водата... Ама тя не е. Факт е че за висока и отговорна европейска длъжност, трябва да си подготвен, отговорен и хладнокръвен.
Много лесно се разколеба Желева. Не знам какво искаше да каже Борисов с това, че на жена такива работи не се правят, но тя е ВЪНШЕН МИНИСТЪР. Ако толкова лесно омеква и при защита на интересите на държавава...
ТОВА Е НАЙ-РЕЗОННОТО И АДЕКВАТНО РЕШЕНИЕ НА КАЗУСА
А това кой на кого подлял вода... вас не ви ли е яд че ви правят на балами. Политиците ни лъжат, крият е, работят за фирмите си, МЪЛЧАТ, а после някой и бил подлял вода. Ако беше кристална капка, щеше да се слее с водата... Ама тя не е. Факт е че за висока и отговорна европейска длъжност, трябва да си подготвен, отговорен и хладнокръвен.
Много лесно се разколеба Желева. Не знам какво искаше да каже Борисов с това, че на жена такива работи не се правят, но тя е ВЪНШЕН МИНИСТЪР. Ако толкова лесно омеква и при защита на интересите на държавава...
ТОВА Е НАЙ-РЕЗОННОТО И АДЕКВАТНО РЕШЕНИЕ НА КАЗУСА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН