Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redmadness48

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот redmadness48 » 10 авг 2017 22:17

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:
sin4ec написа:
Mitata написа:Ако не влизах във форума нямаше да знам, че има разделение. На последните две домакинства половин час преди мача съм се редил по 10 - тина минути на опашка за билети. Армейците са на стадиона.

Армейците са в армията ...

Армейците са на Армията и продължават да бъдат вашият най-голям комплекс, както винаги е било. ;)

ЦСКА приключи пътя си с отрицателен баланс спрямо Левски. Нещо не ти се получава. Колкото до сегашните на Армията...ами и с Кърпачев балансът ни е положителен. Факт.

Приятелю, не минавай с номера с двете дербита за година до 2013, 2 мача за годината не печелят титлата.. Комплекса се таи в нашите титли за 70 години спрямо вашите за 100 :lol:

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 авг 2017 22:22

svetlan29 написа:
Cheradonna написа:
svetlan29 написа:
demon777 написа:
ludnicaaa написа:Ми айде понеже некви второразрядни тимчета като кюстендил ботев и дунав го направили дай и ние. И да от попа трябва да са ЦСКА е от София на който не му харесва да си вика за местния тим.

Ти вземи да идеш да се прегледаш....
Никога отборът на ЦСКА не е бил изцяло от СОФИЯНЦИ ама НИКОГА

.....Което не променя факта,че НИКОГА досега не бе домъквано друго дружество на Армията -до вчера Литекс,от днес ЦСКА...опа...дошло време за ЕКТ пак станало Литекс!НИКОГА ама НИКОГА ФЕНОВЕТЕ на ЦСКА не са били така разделени!!!И всичко това благодарение на вас,господа припознавачи!

Ама разделени сме бре,верно е..
Ред цесекари,ред чорбари и между тях ред армейци хах :mrgreen:

Тез глупости може да ги разправяш на бабите пред блока ти,макар,че се съмнявам дали и те ще ти повярват.... :roll:

Я по-добре попитай един от активните припознавачи защо ще иска малЪк човек да се махне от Армията ,ако не плати за емблемата?Питай и ще разбереш защо ще останете малцинство!Питай и защо на припотата 12 кинта са много за мач на любимия отбор?Нима не стигат кинтите от ГГ за секторГГ?

А,ко?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 авг 2017 22:23

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:
sin4ec написа:
Mitata написа:Ако не влизах във форума нямаше да знам, че има разделение. На последните две домакинства половин час преди мача съм се редил по 10 - тина минути на опашка за билети. Армейците са на стадиона.

Армейците са в армията ...

Армейците са на Армията и продължават да бъдат вашият най-голям комплекс, както винаги е било. ;)

ЦСКА приключи пътя си с отрицателен баланс спрямо Левски. Нещо не ти се получава. Колкото до сегашните на Армията...ами и с Кърпачев балансът ни е положителен. Факт.

ЦСКА никакъв път не е приключвал, колкото и да ви се иска. Каквото и да говорите, реалните ви действия и поведение, говорят, че за вас отбора, който ви пошибва с по 3:0 е същият, който ви комплексира десетилетия наред.
На мен може да не ми се получава, но на стадиона се получава доста добре.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 10 авг 2017 22:26

1982 написа:
redmadness48 написа:Това "тръгване от нулата" е безсмислено, кажи ми какъв е плюса на ЦСКА да бие разни аматьори по села и паланки 3 години ? Нали като влезне отбора в А група трябва да се гради наново или ще бутаме Домусчиев със състав от В група само с българи ?..То и ние фактически сме нов клуб, обаче след като платим активите ще сме наследник на ЦСКА.

А сега какъв е смисълът да сте в кочината А група ??! Европа не сте виждали скоро, няма и да видите още 2 години най-малко (лятото на 2019-а, ако УЕФА не реши за още нещо да ви резне, което не е никак изключено), титла също не видяхте, надали и ще видите скоро ....... остава ви само голото бъхтене на полу-трупа Левски, но те са толкова умрели и слаби, че надали и ви доставя някакво удоволствие вече ....

Как какъв е смисъла ? ЦСКА винаги се бори за титла и купа, защо трябва да изпускаме шанса за трофей с 3 години по селата,след като за Уефа и в двата случая отбора е нов ?И има ли смисъл да се гради отбор от долните дивизии като се видя че като се влезне в първа дивизия,идват нови играчи = всичко наново ?Това че изпускаме Европа не е фатално, за пример Левски като играе в Европа какво постига последните 7 години :lol: Европа ще видиме и това ще е 2019 най-малкото защото клуба ще е изряден, сега ги няма лупи и титан да прецакат лиценза се пак ;) И естествено каква ще е тая първа лига 3 години без дерби ?
Последна промяна от redmadness48 на 10 авг 2017 22:37, променено общо 4 пъти.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 авг 2017 22:32

svetlan29 написа:
tut написа:
sin4ec написа:

Армейците са в армията, а Литекс( ЦСКА-София) няма нищо общо с нея. Хеле пък феновете на Литекс( ЦСКА-София)...армейци били, е нема спор!

Ok :) :) :)

Напред армейски лъвове....32-та зове!

Не го разбра,нали?И никога няма да го разбереш-Лудогорец или както там са се казвали преди,не губят нищо-ни титла,ни купа,ни синя тишина.Същото се отнася за Нафтата,Пирин...ми те нищо не са спечелили та да го загубят!Това не се отнася заЦСКА-НЕ 32-ра,за първа се борите-УСПЕХ

По спокойно,ще вземеш да хвърлиш топа от нерви:) 1,3 5 или 18 ....брой си ги на ум и не занимавай другите с глупостите си.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 11 авг 2017 00:26

1982 написа:
redmadness48 написа:
1982 написа:
onegavon написа:Разделени сме на милиони армейци и на сто разградски платени мекерета/включая и тукашните тролове/.

Единствените платени са вашите лидери от Анималс, неслучайно участват в гнусната схема около търга .... както и разни, като Дърпатов.

А газдова и гьонова,пасмината на дучето и цимбика не са платени нали ? :lol:

Не знам дали са платени, но за разлика от вас, тръгнаха от нулата и не се опозориха пред цяла България, молейки се на Бойко да нареди на БФС да погази всичките си правилници и наредби ...... и най-важното, признават си, че са нов клуб, а не твърдят, че са нещо, което не са. ;)

Е, не е така, твърдят, че са оригиналният ЦСКА, щото са тръгнали от нулата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 авг 2017 00:30

redmadness48 написа:
1982 написа:
redmadness48 написа:Това "тръгване от нулата" е безсмислено, кажи ми какъв е плюса на ЦСКА да бие разни аматьори по села и паланки 3 години ? Нали като влезне отбора в А група трябва да се гради наново или ще бутаме Домусчиев със състав от В група само с българи ?..То и ние фактически сме нов клуб, обаче след като платим активите ще сме наследник на ЦСКА.

А сега какъв е смисълът да сте в кочината А група ??! Европа не сте виждали скоро, няма и да видите още 2 години най-малко (лятото на 2019-а, ако УЕФА не реши за още нещо да ви резне, което не е никак изключено), титла също не видяхте, надали и ще видите скоро ....... остава ви само голото бъхтене на полу-трупа Левски, но те са толкова умрели и слаби, че надали и ви доставя някакво удоволствие вече ....

Как какъв е смисъла ? ЦСКА винаги се бори за титла и купа, защо трябва да изпускаме шанса за трофей с 3 години по селата,след като за Уефа и в двата случая отбора е нов ?И има ли смисъл да се гради отбор от долните дивизии като се видя че като се влезне в първа дивизия,идват нови играчи = всичко наново ?Това че изпускаме Европа не е фатално, за пример Левски като играе в Европа какво постига последните 7 години :lol: Европа ще видиме и това ще е 2019 най-малкото защото клуба ще е изряден, сега ги няма лупи и титан да прецакат лиценза се пак ;) И естествено каква ще е тая първа лига 3 години без дерби ?

Неееее,тва ''не е дерби''....тва е просто един обикновен мач....на който се правят шествия преди него и се вика ''Бий чорбата'' при синя победа. :lol: :lol: :lol: Само тва е разликата.Мач като мач. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 авг 2017 00:34

защо написа:Е, не е така, твърдят, че са оригиналният ЦСКА, щото са тръгнали от нулата.

Аз такова нещо не съм чул или прочел досега, не че им следя много изявите, но на 2-3 пъти попадах на техни изказвания и си казваха, че са си нов клуб, единият път беше Дучето, другите не помня вече кои бяха ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 авг 2017 10:09

delqnski47 написа:Неееее,тва ''не е дерби''....тва е просто един обикновен мач....на който се правят шествия преди него и се вика ''Бий чорбата'' при синя победа. :lol: :lol: :lol: Само тва е разликата.Мач като мач. 8-)

Това не е вярно. След победата скандирането беше: " Е.ахме Литекс в г..а!". И да-мач като мач.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 авг 2017 10:26

Чувството, че ще бъдеш шампион е велико! : )))

Върни се в “ЦСКА”