Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Ми те в цял свят клубовете живеят на заеми. Екстра си го беше измислил даже лупи ония отбор бе по силен и от Лудогорец в моментА, ама някой бурсук не си свърши работата и после всичко си е** майката. Но вие продължавайте да ми отговаряте защо не искахте от малкия господин да започне така и така с ново дружество по честния път, а го накарахте да си примести персонала барабар с всички селяни та вие да го припознаете на готово за некви други.
ludnicaaa написа:Ми те в цял свят клубовете живеят на заеми. Екстра си го беше измислил даже лупи ония отбор бе по силен и от Лудогорец в моментА, ама някой бурсук не си свърши работата и после всичко си е** майката. Но вие продължавайте да ми отговаряте защо не искахте от малкия господин да започне така и така с ново дружество по честния път, а го накарахте да си примести персонала барабар с всички селяни та вие да го припознаете на готово за некви други.
Аве персонала треаше да е от софиянци родени на попа ли? За първи път чувам някой да казва на собственика на дадена фирма кой да назначава .... също така не си спомням така да рипаше при "честното" начало на сопот, дунав, кюстендил, оломпик галата и т.н. .....
Ми айде понеже некви второразрядни тимчета като кюстендил ботев и дунав го направили дай и ние. И да от попа трябва да са ЦСКА е от София на който не му харесва да си вика за местния тим.
-
- Контакти:
GOLEADOR написа:1.Какво означава "Куха фирма"?За какво се използва?Значи ГГ купува а-е на ЦСКА и фирмата фалира като не плаща на съда заради това,че е куха фирма?!?Нещо не ми се вързват нещата.Или се повтаря,че фирмата е куха за да се маже по ЦСКА?Щото каквато и да е фирмата,тя е създадена единствено с цел участие на феновете в търга за а-е на ЦСКА (финансирана от ГГ).
2.С коя емблема участваме в момента?С тризвездната или юбилейната?Ако е юбилейната кой държи правата върху нея?Ако е ЦСКА защо това да е осъдително?Или пак е заради плюенето по клуба?
Ако отговорите и на двата въпроса са "За да се плюе по ЦСКА" , защо се учудвате,че ви викат хейтъри?
А какво означава"Куха лейка"? За какво се използва?Може ли да има "Плътна лейка"?За пълна съм чувал,но плътна.
Около такива "жизнено важни термини" може да стане страхотен дебат тук.
petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:1.Какво означава "Куха фирма"?За какво се използва?Значи ГГ купува а-е на ЦСКА и фирмата фалира като не плаща на съда заради това,че е куха фирма?!?Нещо не ми се вързват нещата.Или се повтаря,че фирмата е куха за да се маже по ЦСКА?Щото каквато и да е фирмата,тя е създадена единствено с цел участие на феновете в търга за а-е на ЦСКА (финансирана от ГГ).
2.С коя емблема участваме в момента?С тризвездната или юбилейната?Ако е юбилейната кой държи правата върху нея?Ако е ЦСКА защо това да е осъдително?Или пак е заради плюенето по клуба?
Ако отговорите и на двата въпроса са "За да се плюе по ЦСКА" , защо се учудвате,че ви викат хейтъри?
А какво означава"Куха лейка"? За какво се използва?Може ли да има "Плътна лейка"?За пълна съм чувал,но плътна.
Около такива "жизнено важни термини" може да стане страхотен дебат тук.
От оригинално до тъпо парче понякога разстоянието е само една крачка.Като гледам , крачиш смело и упорито напред,дано се спреш овреме.Иначе правилно си разбрал тезата ми,не е важно какъв е цвета на котката,важно е да хваща мишки.Пък там за кухата фирма,кухата лейка и има ли плътна такава , се разберете двамцата с "годината".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
ludnicaaa написа:Ми айде понеже некви второразрядни тимчета като кюстендил ботев и дунав го направили дай и ние. И да от попа трябва да са ЦСКА е от София на който не му харесва да си вика за местния тим.
Хаха .... да си беше мълчал ама ти нааа писа и са всички разбрахме, че си неостър ......
На мен пък ми харесва да викам за ЦСКА с най-добрите футболисти събрани от ловеч, русе, варна, софия и т.н. ....
Напред армейски лъвове ... 32-та зове!
ludnicaaa написа:Ми айде понеже некви второразрядни тимчета като кюстендил ботев и дунав го направили дай и ние. И да от попа трябва да са ЦСКА е от София на който не му харесва да си вика за местния тим.
Ти вземи да идеш да се прегледаш....
Никога отборът на ЦСКА не е бил изцяло от СОФИЯНЦИ ама НИКОГА
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
demon777 написа:ludnicaaa написа:Ми айде понеже некви второразрядни тимчета като кюстендил ботев и дунав го направили дай и ние. И да от попа трябва да са ЦСКА е от София на който не му харесва да си вика за местния тим.
.....Което не променя факта,че НИКОГА досега не бе домъквано друго дружество на Армията -до вчера Литекс,от днес ЦСКА...опа...дошло време за ЕКТ пак станало Литекс!НИКОГА ама НИКОГА ФЕНОВЕТЕ на ЦСКА не са били така разделени!!!И всичко това благодарение на вас,господа припознавачи!
- delqnski47
- Контакти:
svetlan29 написа:.....Което не променя факта,че НИКОГА досега не бе домъквано друго дружество на Армията
Еееееми....винаги има първи път.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
svetlan29 написа:demon777 написа:ludnicaaa написа:Ми айде понеже некви второразрядни тимчета като кюстендил ботев и дунав го направили дай и ние. И да от попа трябва да са ЦСКА е от София на който не му харесва да си вика за местния тим.
.....Което не променя факта,че НИКОГА досега не бе домъквано друго дружество на Армията -до вчера Литекс,от днес ЦСКА...опа...дошло време за ЕКТ пак станало Литекс!НИКОГА ама НИКОГА ФЕНОВЕТЕ на ЦСКА не са били така разделени!!!И всичко това благодарение на вас,господа припознавачи!
Разделени?!? Хахаха ..... на армейци и подуенци ли сме разделени?
Напред армейски лъвове ... 32-та зове!