Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Аз никога не бих написал, че без някаква си мутра не можело да има ЦСКА, Мите ...... едно е да приемеш някого за временен собственик, съвсем друго е този култ към личността, който цари към Ганчев в момента.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Mitata написа:Ясно е кой дава парите на ЦСКА-София - основно Ганчев и Инджов, плюс няколкото спонсора плюс приходи от билети и карти. Говори се, че през настоящия сезон броят на продадените карти ще е рекорден. А имало разделение на феновете!
Докато при ЦСКА 1948 финансирането е тъмна Индия. Обявиха 3-4 спонсора, някои от които са левскари, но привлякоха маса футболисти и треньори, чиито заплати няма как да са по-малки от 3-4 хиляди лева. В същото време изгониха юношите. Кой основно финансира клуба? Не е ясно. Предполагам основно Божков като понякога се отчита и Домусчиев.
Но тяхната кауза е пердута, защото масово феновете и легендите подкрепят ЦСКА-София. И ако не дай Боже по някаква причина Ганчев се оттегли, сигурен съм феновете няма да отидат при ЦСКА 1948. Аз лично в подобна ситуация бих застанал зад един новосъздаден ЦСКА, в никакъв случай авиаторския, създаден да разделя и пречи на ЦСКА.
Спонсори на цска1948 са фирми,които работят с казината на ефбет.
1982 написа:Аз никога не бих написал, че без някаква си мутра не можело да има ЦСКА, Мите ...... едно е да приемеш някого за временен собственик, съвсем друго е този култ към личността, който цари към Ганчев в момента.
Няма култ към Ганчев, а признание за онова, което прави за нашия клуб. Като се има предвид, че през последните 25г. предишните ни собственици не забиха даже пирон на Армията и въпреки това натрупаха 35 милиона дългове, хората не могат да не изразят своето удовлетворение. Би било тъпо!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Re: 8 000 000 - Чест!
GOLEADOR написа:"Ред Енимълс" трябва да плати 8 000 000 лева до седмица
Фирмата "Ред Енимълс", която спечели търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, ще трябва да плати до седмица близо 8 000 000 лева - сумата, която фенската организация подаде на търга в Кърджали.
Това обяви Съдът със специално съобщение:
"УКАЗВА на кредитора "Ред Енимълс" ЕООД, че следва да внесе по особената сметка на масата на несъстоятелността на "ПФК ЦСКА" АД (н) сумата 7 835 367.50 лева, в седмодневен срок от влизане в сила на Първата частична сметка за разпределение. Определението може да бъде обжалвано пред САС от длъжника или кредитор, подал възражение срещу обявената в търговския регистър на 22.06.2017 г. частична сметка за разпределение, както и от Благовест Бориславов Геков, в едноседмичен срок от обявяването му в търговския регистър", пише в съобщението.
Линк:https://topsport.bg/cska/red-enimals-tryabva-da-plati-8-000-000-leva-do-sedmitsa.html
Познай дали ще плати. Аз залагам, че ще се обжалва до дупка. Естествено, баба Дора ще е виновна. Такова голямо желание да имат да платят, а тая все да им прави сечено...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Познай дали ще плати. Аз залагам, че ще се обжалва до дупка. Естествено, баба Дора ще е виновна. Такова голямо желание да имат да платят, а тая все да им прави сечено...
Ще плати, но на първо време трябва да получи гаранция, че ще вземе базата на дългосрочна концесия и че ще има право да модернизира стадиона. Ако такава няма, може и да се размисли как да процедира. Ако не плати, топката отива в другия клуб, което би довело до невероятно много усложнения. Затова най-вероятно ще плати, макар след обжалвания.
Mitata написа:vaskonti написа:Познай дали ще плати. Аз залагам, че ще се обжалва до дупка. Естествено, баба Дора ще е виновна. Такова голямо желание да имат да платят, а тая все да им прави сечено...
Ще плати, но на първо време трябва да получи гаранция, че ще вземе базата на дългосрочна концесия и че ще има право да модернизира стадиона. Ако такава няма, може и да се размисли как да процедира. Ако не плати, топката отива в другия клуб, което би довело до невероятно много усложнения. Затова най-вероятно ще плати, макар след обжалвания.
Чудя се, на мен ли ми обясняваш нещо или се опитваш да убедиш себе си?
[center]I'll be the savior of you all
Mitata написа:1982 написа:Аз никога не бих написал, че без някаква си мутра не можело да има ЦСКА, Мите ...... едно е да приемеш някого за временен собственик, съвсем друго е този култ към личността, който цари към Ганчев в момента.
Няма култ към Ганчев, а признание за онова, което прави за нашия клуб. Като се има предвид, че през последните 25г. предишните ни собственици не забиха даже пирон на Армията и въпреки това натрупаха 35 милиона дългове, хората не могат да не изразят своето удовлетворение. Би било тъпо!
Как да няма култ, той се гаври с вас и твърди пред УЕФА, че сте Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА, а вие гък не смеете да кажете, напротив, даже твърдите, че без ГГ нямало ЦСКА ......

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Mitata написа:vaskonti написа:Познай дали ще плати. Аз залагам, че ще се обжалва до дупка. Естествено, баба Дора ще е виновна. Такова голямо желание да имат да платят, а тая все да им прави сечено...
Виждам вече подковавате извиненията за евентуалното неплащане ...... иначе бяхте много сигурни, че ще се плати .....
1982 написа:Mitata написа:1982 написа:Аз никога не бих написал, че без някаква си мутра не можело да има ЦСКА, Мите ...... едно е да приемеш някого за временен собственик, съвсем друго е този култ към личността, който цари към Ганчев в момента.
Как да няма култ, той се гаври с вас и твърди пред УЕФА, че сте Литекс и нямате нищо общо с ЦСКА, а вие гък не смеете да кажете, напротив, даже твърдите, че без ГГ нямало ЦСКА ......![]()
![]()
Ганчев е преди всичко бизнесмен и се стреми да постигне възвръщаемост на вложенията. Затова адвокатските обосновки, макар направени със знанието на ГГ, не ме впечатляват особено. На практика ГГ работи за ЦСКА-София, не за Литекс.
vaskonti написа:GOLEADOR написа:"Ред Енимълс" трябва да плати 8 000 000 лева до седмица
Фирмата "Ред Енимълс", която спечели търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, ще трябва да плати до седмица близо 8 000 000 лева - сумата, която фенската организация подаде на търга в Кърджали.
Това обяви Съдът със специално съобщение:
"УКАЗВА на кредитора "Ред Енимълс" ЕООД, че следва да внесе по особената сметка на масата на несъстоятелността на "ПФК ЦСКА" АД (н) сумата 7 835 367.50 лева, в седмодневен срок от влизане в сила на Първата частична сметка за разпределение. Определението може да бъде обжалвано пред САС от длъжника или кредитор, подал възражение срещу обявената в търговския регистър на 22.06.2017 г. частична сметка за разпределение, както и от Благовест Бориславов Геков, в едноседмичен срок от обявяването му в търговския регистър", пише в съобщението.
Линк:https://topsport.bg/cska/red-enimals-tryabva-da-plati-8-000-000-leva-do-sedmitsa.html
Познай дали ще плати. Аз залагам, че ще се обжалва до дупка. Естествено, баба Дора ще е виновна. Такова голямо желание да имат да платят, а тая все да им прави сечено...
Ако плати,си слагаш снимка на ГГ като аватар за 1 седмица.Съгласен?