Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 08 авг 2017 12:26

Ozzimozzi написа:
1982 написа:Поровичках се и го открих ....

[offtopic]http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=23437&p=7524656&hilit=%D0%B1%D0%B5%D0%B7+%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2+%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0+%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0#p7524656[/offtopic]

Ние разбира се трябва да го подкрепим, защото на този етап без ГГ няма ЦСКА.

И за пореден път се оказа, че лъжеш нали воеводо? :)

Много ти се иска, припознавач, но съм дал мнението и ясно си пише, че без ГГ нямало ЦСКА ..... пробвай с нещо друго.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2017 12:29

Mitata написа:Питам, човече. След като си категоричен в твърдението си, следва да се обосновеш. Ето, че съм прав. Изваденият цитат е непълен, с което донякъде се променя смисъла на споделеното от мен. Не е едно и също "без Ганчев няма ЦСКА" и "Ние разбира се трябва да го подкрепим, защото на този етап без ГГ няма ЦСКА". Ако чрез първото твърдение се внушава, че без Ганчев изобщо няма ЦСКА, дали сега, дали след години, което разбира се е пълна глупост, чрез второто казвам, че на настоящия етап без ГГ няма ЦСКА, което е различно.

Стига се оправдава, по тая логика мога да напиша, че без ТИТАН не е могло да има ЦСКА преди години ..... това е нелепо, още повече па и ТИТАН наистина бяха собственици на ЦСКА, докато това менте сега е Литекс със сменено име и адрес.

Да слагаш знак за равенство между велик клуб, като ЦСКА, и някакви тъпи мутри, без значение дали Павлов, Ганчев, ТИТАН ...... айде, моля ти се.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2017 12:33

Mitata написа:Мога и да се обоснова. Ако ГГ напусне точна сега, ще настъпи огромно разочарование в Червена България и хората масово ще се отдръпнат от ЦСКА - София, тъй като със сигурност ЦСКА 1948 не представлява алтернатива. Може би ще се създаде нов ЦСКА и ще е нужно известно време да бъде приет от Червена България.

Чудесно, още веднъж показваш, че вие не сте фенове на ЦСКА, а на Гриша Ганчев ..... за вас е важно Ганчев да ви кара с гегата, без него щели сте да се отдръпнете. После ми обяснявай пак, че друго си имал предвид ....

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 авг 2017 12:48

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Поровичках се и го открих ....

[offtopic]http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=23437&p=7524656&hilit=%D0%B1%D0%B5%D0%B7+%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2+%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0+%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0#p7524656[/offtopic]

Ние разбира се трябва да го подкрепим, защото на този етап без ГГ няма ЦСКА.

И за пореден път се оказа, че лъжеш нали воеводо? :)

Много ти се иска, припознавач, но съм дал мнението и ясно си пише, че без ГГ нямало ЦСКА ..... пробвай с нещо друго.

Нищо не ми се иска. Просто констатирах поредната ти лъжа и опит за манипулация. Няма нужда да подскачаш толкова. Знаем си стоката.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2017 13:07

Единствените опити за манипулации тук са твоите, мнението аз го извадих даже, за да се види ясно, че "без ГГ нямало ЦСКА" ....... ама на този етап, ама на онзи етап ...... аз никъде не съм спорил на кой етап, просто цитирах това срамно твърдение, че без някаква мутра не можело да има ЦСКА ..... а вие сте се хванали като удавници за сламка с тоя етап, все едно това изтрива срамния коментар. Еле па, уличавало ме даже в лъжа. :lol: :lol: :lol: .... има ли го коментара с тези думи ??! Има го ...... дотук със жалките ти опити да лъжеш.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 авг 2017 13:31

Няма нужда да влизаш в обяснителен режим. Не ти е за първи път. ;)
Когато цитираш някой, го прави коректно, още повече, когато слагаш думите му в подписа си.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2017 15:46

Налага се понякога да влизам в "обяснителен режим", когато разни лъжци, като теб, се опитват да внушават неистини ..... не ти е и за първи път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

8 000 000 - Чест!

Мнениеот GOLEADOR » 08 авг 2017 18:31

"Ред Енимълс" трябва да плати 8 000 000 лева до седмица

Фирмата "Ред Енимълс", която спечели търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД, ще трябва да плати до седмица близо 8 000 000 лева - сумата, която фенската организация подаде на търга в Кърджали.

Това обяви Съдът със специално съобщение:

"УКАЗВА на кредитора "Ред Енимълс" ЕООД, че следва да внесе по особената сметка на масата на несъстоятелността на "ПФК ЦСКА" АД (н) сумата 7 835 367.50 лева, в седмодневен срок от влизане в сила на Първата частична сметка за разпределение. Определението може да бъде обжалвано пред САС от длъжника или кредитор, подал възражение срещу обявената в търговския регистър на 22.06.2017 г. частична сметка за разпределение, както и от Благовест Бориславов Геков, в едноседмичен срок от обявяването му в търговския регистър", пише в съобщението.
Линк:https://topsport.bg/cska/red-enimals-tryabva-da-plati-8-000-000-leva-do-sedmitsa.html
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 08 авг 2017 18:34

Аз само не мога да разбера защо излъга какво е казал митака?!? .... да разбираме ли , че и за другите работи лъжеш?

Напред армейски лъвове .... 32-та зове!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 авг 2017 19:31

1982 написа:Единствените опити за манипулации тук са твоите, мнението аз го извадих даже, за да се види ясно, че "без ГГ нямало ЦСКА" ....... ама на този етап, ама на онзи етап ...... аз никъде не съм спорил на кой етап, просто цитирах това срамно твърдение, че без някаква мутра не можело да има ЦСКА ..... а вие сте се хванали като удавници за сламка с тоя етап, все едно това изтрива срамния коментар. Еле па, уличавало ме даже в лъжа. :lol: :lol: :lol: .... има ли го коментара с тези думи ??! Има го ...... дотук със жалките ти опити да лъжеш.

Мутра, мутра, но и ти би приел мутрата за собственик на ЦСКА, ако не бе направил врътката с Литекс. Що така? Не си ли винаги против мутрите?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”