Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 07 авг 2017 23:50

Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:Какво да очаквам от човек, написал, че без Ганчев не може да има ЦСКА ...... няма такъв култ към личността, просто няма.

Я извади точния цитат. Смисълът на написаното беше малко по-друг.

Точният цитат, понеже ми беше в подписа не малко време, беше - "без Ганчев няма ЦСКА" ...... много по-друг е, наистина. :lol:

Не, смисълът беше по-друг. А как и защо си го преправил, не знам. Изглежда за да ме злепоставяш.

Нищо не съм преправял, ти така го написа ..... а какъв смисъл си влагал, не те знам. Седя ми в подписа даже.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 авг 2017 23:52

sin4ec написа:
gihuelo написа:145 пъти ти казах ,че това са деца на осем годинки и какво от това ,че осем годишните ви деца са станали републикански? Колко от тях ,ще бъдат на герена след 10 (десет години) ? А за Роси моля те не се излагай ! Знаеш ли кога Роси ще дойде за 25 000 в БГ? Абе само глупости плещиш!

Не, понеже нали паднали на турнир по Ф7, та имаше бъзици-затова питам кой е шампион... :mrgreen:
Ма само глупости плещя. Роси в Италия вкъщи понеже изкарва по 60 000 евра, та нямало да дойде...вие съвсем сте загубили чувство за реалност. Докарахте некъв румънски селянин миналата есен и ни убеждавахте колко е перспективен. Накрая тренер от школата ви извади, заеви...
Аз да питам-2006 кой стана републикански шампион?

Прехвърлихме се на 11 годишни :) е то повече шампиони нямате . Това е. Деца 3-5 клас които играят футбол по схемата вратар плюс пет полеви . Там сте силни. :) Това ,че Роси нямаше договор не значи ,че дойде за без пари в Левски ...Да не е наркоман :) Или викаш сте голямо име и треньорите се избиват да идват на Герена :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 авг 2017 23:52

gihuelo написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:Никой никого не лъже, защото това го има на официални документи, да ти пускам ли пак лиценза ви, на когото ясно е записано всичко ?!?!

И да те питам, като за вас са срамни тези действия на ръководството ви, защо мълчите ?? Защо не настоявате да оттеглят този срамен иск от КАС ?? Въобще смеете ли за нещо да възразите на мутрата от Микре ??!

Сам виждаш коя е голямата цел в момента.Ако тя не се изпълни и си затраем тогава може да имаш някакви претенции към нас.Сега,че са лъгали УЕФА е срамно - факт,както и ,че УЕФА се държи двулично с нас също е факт.Няма как да накараш феновете да застанат на страната на двуличника,виж обаче ГГ не плати ли 8 000 000 за а-е на ПФК ЦСКА - това вече е друга бира.Тогава очаквай протести.Както и ако се платят тези пари , аз очаквам да се държите в тази тема тихичко и да минавате покрай нея на пръсти. ;)

Значи за вас е срамно да твърдите пред УЕФА и КАС, че сте Литекс, а не нов клуб, обаче си траете, защото ...... УЕФА били двулични уж. :lol: :lol: :lol:

Иначе и ГГ като не плати 8-те милиона, ще е същото, пак ще си траете, вие сте една покорна маса и ГГ го знае отлично, затова си разиграва коня, както иска, ако пожелае може да каже на УЕФА, че сте и Левски ...... няма кой и копче да му каже от вас.

Пич,какво не разбра?Ако ГГ не плати и си траем ние ще бъдем същите мишки като феновете на Черно море и Дунав,с нищо няма да сме по-различни от тях.Тогава може да идваш тук и да ни се подиграваш с пълно право.Обаче има ли протести какво правим,а?Същото като с това да се платят парите,минаваш през темата тихичко или ни подкрепяш в протеста - избора е твой.Аз съмнения в плащането нямам.Иначе ГГ да си ходи.

Бъркаш двата щата нещо!Като феновете на Черно море няма как да бъдете..Ние Ватев/Белослав/ не сме приели за Черно море..или Поморие.

Ако ти си еталон за фен на Черно Море наистина не искаме да сме като вас :)

Ти па ако си еталон на ЦСКА-София....успех!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 авг 2017 23:53

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:Какво да очаквам от човек, написал, че без Ганчев не може да има ЦСКА ...... няма такъв култ към личността, просто няма.

Точният цитат, понеже ми беше в подписа не малко време, беше - "без Ганчев няма ЦСКА" ...... много по-друг е, наистина. :lol:

Не, смисълът беше по-друг. А как и защо си го преправил, не знам. Изглежда за да ме злепоставяш.

Нищо не съм преправял, ти така го написа ..... а какъв смисъл си влагал, не те знам. Седя ми в подписа даже.

Не знам кога точно съм писал това, но доколкото си спомням смисълът беше, че към момента ЦСКА няма алтернатива на Ганчев, а не че без Ганчев няма ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 авг 2017 23:56

Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:
Mitata написа:

Не знам кога точно съм писал това, но доколкото си спомням смисълът беше, че към момента ЦСКА няма друга алтернатива, освен Ганчев, а не че без Ганчев няма ЦСКА.

Въртиш гъзягата..И аз си спомням изцепката ти.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 авг 2017 23:58

icko65 написа:Въртиш гъзягата..И аз си спомням изцепката ти.

Дай датата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2017 00:13

Поровичках се и го открих ....

[offtopic]http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=23437&p=7524656&hilit=%D0%B1%D0%B5%D0%B7+%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2+%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0+%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0#p7524656[/offtopic]

Ние разбира се трябва да го подкрепим, защото на този етап без ГГ няма ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 авг 2017 00:49

1982 написа:Поровичках се и го открих ....

[offtopic]http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=23437&p=7524656&hilit=%D0%B1%D0%B5%D0%B7+%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2+%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0+%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0#p7524656[/offtopic]

Ние разбира се трябва да го подкрепим, защото на този етап без ГГ няма ЦСКА.

И за пореден път се оказа, че лъжеш нали воеводо? :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 08 авг 2017 01:12

Mitata написа:
icko65 написа:Въртиш гъзягата..И аз си спомням изцепката ти.

Дай датата.

Нагъл си..

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 авг 2017 07:08

icko65 написа:Нагъл си..

Питам, човече. След като си категоричен в твърдението си, следва да се обосновеш. Ето, че съм прав. Изваденият цитат е непълен, с което донякъде се променя смисъла на споделеното от мен. Не е едно и също "без Ганчев няма ЦСКА" и "Ние разбира се трябва да го подкрепим, защото на този етап без ГГ няма ЦСКА". Ако чрез първото твърдение се внушава, че без Ганчев изобщо няма ЦСКА, дали сега, дали след години, което разбира се е пълна глупост, чрез второто казвам, че на настоящия етап без ГГ няма ЦСКА, което е различно.

Мога и да се обоснова. Ако ГГ напусне точна сега, ще настъпи огромно разочарование в Червена България и хората масово ще се отдръпнат от ЦСКА - София, тъй като със сигурност ЦСКА 1948 не представлява алтернатива. Може би ще се създаде нов ЦСКА и ще е нужно известно време да бъде приет от Червена България.

Върни се в “ЦСКА”