/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
1982

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот 1982 » 07 авг 2017 19:46

Люпко ли визираш ??! Ако да, то той си е от региона все пак, не забравяй.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 авг 2017 19:53

Много врачки, много пророци, много наследници на Нострадамус.....бре бре...
Ще се спукате от яд ако Роси успее.
Най-важното е ръководството и феновете на Левски, да му дадат достатъчно време и да го подкрепят.
Аз искам да сме в зона ЛЕ, не мисля за титла и купа. Малоумно е да се иска титла или купа още този сезон. По-важно е да се изгради отбор и стил и от другия сезон, да се борим за нещо по-сериозно.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 авг 2017 21:20

Роси да ги напъва с двуразови тренировки и за един месец да ги вкара във форма,през седмицата да има контроли за обиграване :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 авг 2017 21:30

Eminem написа:Много врачки, много пророци, много наследници на Нострадамус.....бре бре...
Ще се спукате от яд ако Роси успее.
Най-важното е ръководството и феновете на Левски, да му дадат достатъчно време и да го подкрепят.
Аз искам да сме в зона ЛЕ, не мисля за титла и купа. Малоумно е да се иска титла или купа още този сезон. По-важно е да се изгради отбор и стил и от другия сезон, да се борим за нещо по-сериозно.

Аз също искам да го оставят да работи спокойно и зимата да си направи селекция и подготовка. Ясно ми е, че трудно ще оправи кашата забъркана от БориМитов. Много работа го чака!
На първо време ще съм доволен, ако стегнем защитата и спрем да играем левашката. За титли и купи е прекалено рано да говорим!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 авг 2017 22:06

"Рим не е бил построен за един ден!" :!: :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2017 22:33

mikata написа:Роси да ги напъва с двуразови тренировки и за един месец да ги вкара във форма,през седмицата да има контроли за обиграване :roll:

То така става ...
Но със сигурност ще се вкара ред, последователност и методичност в работата. Кога ще дойдат първите резултати е трудно да се гадае. В отбора има научени и грамотни футболисти, въпрос на стиковка е. Роси трябва да избере схема, да разпредели задачите на всеки, да ги вдигне кондиционно, абе работа за милион китайци...ще видим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2017 23:15

tiamat написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/bozhinov-delio-rosi-ima-oko-za-mladite-obicha-da-raboti-s-tiah-444001

Интересно интервю с Божинов за Роси.

Погледът му над малките и манията му да работи до откат са сериозни плюсове. Да му пожелаем успех, щото никак няма да му е лесно... :roll:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 авг 2017 00:40

Види ми се леко "луд", а това си една сериозна причина да оцелее в нашата джунгла.
У нас е достатъчно да научиш играчите на тактическа дисциплина и успехът е гарантиран.
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 авг 2017 08:42

Добър избор.
Дано малко вдигнете нивото, че взе да ни става безинтересно.
Тупар-лупар до 15-тата минута е ОК, но феновете искат интересни дербита, а не блъскане на шкембе в дувар.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”