Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 07 авг 2017 22:53

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:Единственото, което се разбира тук, е че каквато и гавра да си правят с вас, вие ще ги оправдавате. Няма никакво оправдание да викаш, че си ЦСКА и даже да се дразниш, като се говори за Литекс, а в същото време да твърдиш пред УЕФА и КАС, че нямаш нищо общо с ЦСКА, а си си чист Литекс ..... това е някаква нечовешка извратения и простотия. Или държиш, че си ЦСКА, или не, не може както ти изнася, на едни викаш, че си ЦСКА, на другите викаш, че си Литекс и нямаш нищо общо с ЦСКА. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Все е било простотии по нашите ширини, ама вашите шефчета избиха всякакви рекорди. :lol:

Наричайте ни както искате, безразлични сте ми. За мен вие сте Динамо.

Тия шефчета са доста по-отговорни от предишните, тези които натрупаха 30-40 милиона дългове към външни кредитори, което за вас бе мнооого добре.

Какво да очаквам от човек, написал, че без Ганчев не може да има ЦСКА ...... няма такъв култ към личността, просто няма.

Я извади точния цитат. Смисълът на написаното беше малко по-друг.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2017 22:55

k_oleto написа:Народна мъдрост гласи, че: "когато повече от един човек, са на различно от моето мнение, това означава, че има вероятност - аз да греша" Няма да споменавам цифри или подробни данни. Според сайта на ЦСКА - на мача с Локо ПД. е имало малко над 4000 човека. Допускаш ли, че твоето мнение е вярно, а тяхното НЕ ?? (мен не брой - аз не бях на мача)

А срещу мнението на тези 4 000 дали няма мнението на 40 000, които мислят съвсем друго ??! Болшинството от футболните фенове в България не ви смятат за ЦСКА, нали ти е ясно ??! Отделно и институциите във футбола са на същото мнение .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2017 22:56

Mitata написа:
1982 написа:Какво да очаквам от човек, написал, че без Ганчев не може да има ЦСКА ...... няма такъв култ към личността, просто няма.

Точният цитат, понеже ми беше в подписа не малко време, беше - "без Ганчев няма ЦСКА" ...... много по-друг е, наистина. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 авг 2017 22:59

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:Какво да очаквам от човек, написал, че без Ганчев не може да има ЦСКА ...... няма такъв култ към личността, просто няма.

Точният цитат, понеже ми беше в подписа не малко време, беше - "без Ганчев няма ЦСКА" ...... много по-друг е, наистина. :lol:

Не, смисълът беше по-друг. А как и защо си го преправил, не знам. Изглежда за да ме злепоставяш.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2017 23:00

k_oleto написа:Синчец, имам приятно впечатление от теб, но моля те да ми отговориш коректно на следвашия въпрос:
Ако утре или след месец - публиката на Левски реши, че това не е Левски, а ще е Динамо (без значение причините), та......шефовете - на Левски ли ще са шефове или на Динамо ?

Интересен казус...
За мен публиката не може да решава такива неща. Няма как. Публиката не финансира отбора, а и тези неща се решават по определени правила и закони. Но в същото време публиката има право да си избере заместител на това, което е изгубила. Стига да не развява малоумни претенции кой какъв е...
Ако с Левски се случи това, което стана с ЦСКА-ще заема позицията на Шивача. Казвал съм го много пъти.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2017 23:09

gihuelo написа:Бъди точен и коректен като съобщаваш за таксите, защото само за най-малките има такси. Сигурно ще ги събираме ,ако ни поканят на някой турнир в Испания да не събираме като прошляци 7000лв а в същото време да вземем треньор с месечна заплата 50 000 евро:) а пак в същото време да съдим най успешния си треньор за 70 000 лв. Та за това са сигурно тези такси :mrgreen: Гледай си замиращата школа ,която един футболист вече няма и не може да изкара и тогава гледай в чуждите канчета.

Аз много добре знам за кого има такси. Долните 5-6 набора. Колкото до случая с 2007, там стана друга история, която е дълга и сложна за разправяне, но така или инак тези гостувания ще се финансират от специален фонд. Както и строежа на зала на мястото на паркинга.
Заплатата на Роси и екипа му е много по-малка от споменатата в поста. Около замиращата школа непрекъснато се въртят разни шушлеци с офертички, което не може да се каже за тази в Борисовата, където сбират от кол и въже квото е останало по Тигри, Лъвчета, Бастони и сектантите от Национал...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 авг 2017 23:21

sin4ec написа:
gihuelo написа:Бъди точен и коректен като съобщаваш за таксите, защото само за най-малките има такси. Сигурно ще ги събираме ,ако ни поканят на някой турнир в Испания да не събираме като прошляци 7000лв а в същото време да вземем треньор с месечна заплата 50 000 евро:) а пак в същото време да съдим най успешния си треньор за 70 000 лв. Та за това са сигурно тези такси :mrgreen: Гледай си замиращата школа ,която един футболист вече няма и не може да изкара и тогава гледай в чуждите канчета.

Аз много добре знам за кого има такси. Долните 5-6 набора. Колкото до случая с 2007, там стана друга история, която е дълга и сложна за разправяне, но така или инак тези гостувания ще се финансират от специален фонд. Както и строежа на зала на мястото на паркинга.
Заплатата на Роси и екипа му е много по-малка от споменатата в поста. Около замиращата школа непрекъснато се въртят разни шушлеци с офертички, което не може да се каже за тази в Борисовата, където сбират от кол и въже квото е останало по Тигри, Лъвчета, Бастони и сектантите от Национал...

Най -добрите ни деца отдавна са в Лудогорец ,бяха откраднати когато вървяхме към дъното.Не се притеснявай за нас гледай си вас .Не ми разправяй глупости за 7000 лв за Испания- даже и обява имахте някъде ...На Боре на аудито едната гума с джантата е 8 000лв . А за заплатата на Роси се поинтересувай ,защото също плямпаш глупости а ако говорим заедно и за тримата му помощници сумата е космическа на месец :mrgreen: Да ти кажа ли какъв е наема на къщата на Обертан ? Наема за колата му? Общо месечната издръжка извън заплатата? И тогава да ми говориш за тези самолетни билети за 7000лв.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 авг 2017 23:25

Ясно е,че големи инвестиции в ЦСКА тази година не трябва да очакваме,8 000 000 за а-е на ПФК си е една огромна инвестиция за да има такава в отбора.Докато сини и зелени яко са развързали кесиите.Финягата нещо го натиснаха и спря да говори за фалит на Левски.Сега вместо да играят с юноши правят скъпи трансфери.Не,че до сега разчитаха на евтинджоси,щом в момента не могат да разкарат три дървета със заплата над 20 000 лева,смятайте какви пари взимат звездите им.Дали разточителството ще ги доведе до фалит или държавата пак ще им прати спонсори да ги спасява - мога само да гадая.За мен е важно ние да си гледаме отбора и каквото сабя покаже на терена - това е.А ръководството да плати на съда за ПФК и темата (ама вие сте Литекс) да приключва.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 авг 2017 23:30

GOLEADOR написа:Ясно е,че големи инвестиции в ЦСКА тази година не трябва да очакваме,8 000 000 за а-е на ПФК си е една огромна инвестиция за да има такава в отбора.Докато сини и зелени яко са развързали кесиите.Финягата нещо го натиснаха и спря да говори за фалит на Левски.Сега вместо да играят с юноши правят скъпи трансфери.Не,че до сега разчитаха на евтинджоси,щом в момента не могат да разкарат три дървета със заплата над 20 000 лева,смятайте какви пари взимат звездите им.Дали разточителството ще ги доведе до фалит или държавата пак ще им прати спонсори да ги спасява - мога само да гадая.За мен е важно ние да си гледаме отбора и каквото сабя покаже на терена - това е.А ръководството да плати на съда за ПФК и темата (ама вие сте Литекс) да приключва.

Точно така ! Да си гледаме отбора! Синята истина ,ще стане ясна на първия финансов отчет .....От къде са тези пари или заем? Това си е тяхна работа ,щом са намерили пари нека харчат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2017 23:31

gihuelo написа:Най -добрите ни деца отдавна са в Лудогорец ,бяха откраднати когато вървяхме към дъното.Не се притеснявай за нас гледай си вас .Не ми разправяй глупости за 7000 лв за Испания- даже и обява имахте някъде ...На Боре на аудито едната гума с джантата е 8 000лв . А за заплатата на Роси се поинтересувай ,защото също плямпаш глупости а ако говорим заедно и за тримата му помощници сумата е космическа на месец :mrgreen: Да ти кажа ли какъв е наема на къщата на Обертан ? Наема за колата му? Общо месечната издръжка извън заплатата? И тогава да ми говориш за тези самолетни билети за 7000лв.

Глупостите ги плямпате вие. Аз знам параметрите в общи линии. Ако имахте уши да слушате, щяхте да чуете Томето и източника му за Грант. 25 000 евро. А Роси е с доста по-малка заплата.
Но аз съм се наслушал на ваши анализи за геренски работи и с удоволствие ги слушам. Как пък еднаж не уцелихте, заеви...
Никой не ви е крал децата, то и няма кво да се краде. Е, в 19 и 17 дойдоха деца от Ловеч и там може да стане нещо от някое, но като цяло-въздух под налягане.
Пък ако ми кажеш кой стана градски и републикански шампион на 2008, няма да е зле, че аз не помня...

Върни се в “ЦСКА”