Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Абе кой ги беше докарал тия дървета Манолев,Каранга,Тиаго,Десподов и т.н. че не помня?!Стойкас некадърния меринджей ли беше? 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Абе кой ги беше докарал тия дървета Манолев,Каранга,Тиаго,Десподов и т.н. че не помня?!Стойкас некадърния меринджей ли беше?
То в нашето слабо първенство, не че е много трудно да блеснеш, но поне сега нямаме Тенгариня-Менгариня.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Не мисля, че някой е твърдял, че никога не е водил добри футболисти, или че не е продавал футболисти.
Според мен критиката е, че има голямо "селско" его, което му пречи да разкара тези, които са се оказали грешки. Визирам Кубемба най-вече. И немалко Кулма трътльото, който дали бойкотира, че не го пуснаха да се прибере или просто е непрофесионалист, но формата му е трагична, а гъза - огромен.
Според мен критиката е, че има голямо "селско" его, което му пречи да разкара тези, които са се оказали грешки. Визирам Кубемба най-вече. И немалко Кулма трътльото, който дали бойкотира, че не го пуснаха да се прибере или просто е непрофесионалист, но формата му е трагична, а гъза - огромен.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- delqnski47
- Контакти:
Ozzimozzi написа:delqnski47 написа:Абе кой ги беше докарал тия дървета Манолев,Каранга,Тиаго,Десподов и т.н. че не помня?!Стойкас некадърния меринджей ли беше?
То в нашето слабо първенство, не че е много трудно да блеснеш, но поне сега нямаме Тенгариня-Менгариня.
Тва горното е ирония.Смисъл не казвам че Стойчо Стоилов е невероятен,ама тука се бълваха коментари как бил най големия некадърник(преди се бълваха де....сега не чак толкова).

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:delqnski47 написа:Абе кой ги беше докарал тия дървета Манолев,Каранга,Тиаго,Десподов и т.н. че не помня?!Стойкас некадърния меринджей ли беше?
Тва горното е ирония.Смисъл не казвам че Стойчо Стоилов е невероятен,ама тука се бълваха коментари как бил най големия некадърник(преди се бълваха де....сега не чак толкова).
Е имаше един бивш фен на Литекс, който много ги разбираше нещата, но явно са му спрели информационния канал.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:1982 написа:Много се засягаш, като се напише нещо за престъпленията на ГГ, апологетче, що така ??! Ти фен на ЦСКА ли си или си на Гриша Ганчев ??!
Фен на ЦСКА съм, а ти на какво/кои си фен? И не, не се засягам. Просто си ми смешен с твоя вечен плач за всичко и всички. Лайняната държава, мутрите, престъпниците, а си живуркаш в същата тази лайняна държава и само плачеш като вдовица за ...
Викаш по-добре е да подкрепяш мутрите и да ги браниш, нали ??! ....... щото гледам много се засегна като споменах за откраднатите от КТБ милиони .... апропо, всеки път скачате като ужилени, щом зачекна тази тема ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
peliforewer написа:1982 написа:Много се засягаш, като се напише нещо за престъпленията на ГГ, апологетче, що така ??! Ти фен на ЦСКА ли си или си на Гриша Ганчев ??!
Не ти е добра вечерта,къде къде по щастлив щеше да си ако ЦСКА бяха загубили точки от Локо Пд,ама не ти се вързаха нещата.Като чета и голям потенциал имаш,знаеш кой какво е откраднал,какво ще фалира,що не сезираш Прокуратурата,ДАНС,ами само лаеш във форума,анонимнико.
Въобще не съм се интересувал от мача на ребрандирания Литекс тази вечер, не си мисли, че светът се върти около вас. Аз тези неща си ги пиша и когато падате, въобще не ми влияе това.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:Много се засягаш, като се напише нещо за престъпленията на ГГ, апологетче, що така ??! Ти фен на ЦСКА ли си или си на Гриша Ганчев ??!
Фен на ЦСКА съм, а ти на какво/кои си фен? И не, не се засягам. Просто си ми смешен с твоя вечен плач за всичко и всички. Лайняната държава, мутрите, престъпниците, а си живуркаш в същата тази лайняна държава и само плачеш като вдовица за ...
Викаш по-добре е да подкрепяш мутрите и да ги браниш, нали ??! ....... щото гледам много се засегна като споменах за откраднатите от КТБ милиони .... апропо, всеки път скачате като ужилени, щом зачекна тази тема ....
Прави партия борецо за правда и ще гласувам за теб. Само излез от анонимност и развей знамето.

Красимир Иванов
Красимир Иванов
1982 написа:peliforewer написа:1982 написа:Много се засягаш, като се напише нещо за престъпленията на ГГ, апологетче, що така ??! Ти фен на ЦСКА ли си или си на Гриша Ганчев ??!
Не ти е добра вечерта,къде къде по щастлив щеше да си ако ЦСКА бяха загубили точки от Локо Пд,ама не ти се вързаха нещата.Като чета и голям потенциал имаш,знаеш кой какво е откраднал,какво ще фалира,що не сезираш Прокуратурата,ДАНС,ами само лаеш във форума,анонимнико.
Въобще не съм се интересувал от мача на ребрандирания Литекс тази вечер, не си мисли, че светът се върти около вас. Аз тези неща си ги пиша и когато падате, въобще не ми влияе това.
Той света не се върти около нас но ти явно се въртиш около нас.

Красимир Иванов
Красимир Иванов
Остави ме мен, кажи защо толкова ти боде очите, като се напише за кражбите на ГГ от КТБ ?? Всеки път скачаш като Матросов, стане ли дума, неслучайно попитах ти фен на ГГ ли си ??!