/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Делио Роси е новият треньор на Левски

Мнениеот metodito » 06 авг 2017 13:03

Кашчей написа:
Ами аз имам някакви спомени от онази Чехословакия, но не ми казвай, че треньорите им са мислели много по-различно от нашите. Вярно, за разлика от България, те имат един носител на КНК и един финалист. То по твоята логика и Албания е на запад от нас, а Украйна и Русия са на изток, ама.....

Човек, правиш се, Чехия винаги е била част от онази другата Европа, която ние наричаме "западна". У нас битува грешното разбиране, че понеже разбираш ли са били част от Източния лагер, приличат на нас.Чехия си е "Западна" Европа (кавичките не са случайни). Имат един кратък период, който са под ботуша на дураците, но това е само част от историята им. При нас е диагноза.

НО! Витлачил работи в една "друга България". Много неща не са същите. Най-малкото Дельо ще получи културен шок от хора, като Дани Боримиров, Срас, бате Венци и компания. Не знам Витлачил как се е оправил, но явно наистина друго е било. В тази връзка, Грант, който ориенталското сигурно му е по-познато, може би беше по-добър избор. На нас ни трябва простак, като Кокала, тактик, като Муслин и перде като Любо Пенев, за да оцелее в тая джунгла.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 авг 2017 14:11

metodito написа:На нас ни трябва простак, като Кокала...

От 10 години слушам тая мантра как Кокала е простак, случайно сме станали шампиони под негово ръководство и т.н.

Същият този треньор няколко години по-късно класира сикаджийският тото-отбор на Славия на финал за Купата с изключително посредствени играчи в огромна конкуренция в турнира.

Простак е оная п***а Вили Вуцов,Стойчо Стоилов и Величко Дихонов,както и Венци Стефанов - всичките спадат към тази категория.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2017 14:56

eelche написа:
От 10 години слушам тая мантра как Кокала е простак, случайно сме станали шампиони под негово ръководство и т.н.

Същият този треньор няколко години по-късно класира сикаджийският тото-отбор на Славия на финал за Купата с изключително посредствени играчи в огромна конкуренция в турнира.

Простак е оная п***а Вили Вуцов,Стойчо Стоилов и Величко Дихонов,както и Венци Стефанов - всичките спадат към тази категория.

Имам предвид в положителен смисъл... ако може така да се каже. Кокала си е пичага. Относно титлата... ако не беше върнал Гонзо, нямаше да има титла. Като казвам това не искам да омаловажа ролята му. А мача с ЦСКА - онзи - 2-0, за мен е връх в тактически правилно проведен мач. Просто това с пълната промяна в средата на мача... За съжаление, няма такива треньори вече.

Простак е оная п***а [strike]Вили Вуцов[/strike],Стойчо Стоилов и Величко Дихонов,както и Венци Стефанов - всичките спадат към тази категория.

Обикновени селски наглеци. За Вили не съм съгласен. Не го познавам лично, но на мен ми изглежда като много земен човек и пичага. Така са ми и казвали хора, които са седели на маса във Варна с него. Отива в кварталното капанче, сяда и си общува с хората, не някаква надувка. Поне това съм чувал за него. А че простее момчето... е, той е бил футболист, не ядрен физик.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 авг 2017 20:03

Има нещо сгрешено въобще във играта на Левски.Не може толкова поредни слаби мачове със ужасяващи грешки.И понеже някои умник е затворил темата на мача със ВЕРЕЯ та трябва да си мълчим явно...Как ще се оправя този треньор които и не знае никакъв друг език и не си е подавал носа на вънка не е ясно.Гледах една статистика повече треньори през последните 10год са били махани около октомври-ноември.Мисля няма да издържи тои самият и ще напусне.Носталгията е голямо нещо особено ако е толкова дърт....

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 авг 2017 20:12

Вълчан написа:Има нещо сгрешено въобще във играта на Левски.Не може толкова поредни слаби мачове със ужасяващи грешки.И понеже някои умник е затворил темата на мача със ВЕРЕЯ та трябва да си мълчим явно...Как ще се оправя този треньор които и не знае никакъв друг език и не си е подавал носа на вънка не е ясно.Гледах една статистика повече треньори през последните 10год са били махани около октомври-ноември.Мисля няма да издържи тои самият и ще напусне.Носталгията е голямо нещо особено ако е толкова дърт....

Делио Роси ще издържи, коравият характер е много повече от 10 езици.Седрик Бардон също си показа за първи път носа на вън точно в България и Левски.Прохазка също.Ще има преводачи в началото със сигурност.
Аз съм сигурен, че Роси само като види веднъж Сектор Б в един важен мач ще се влюби в тоя клуб.Сигурен съм, че вече е гледал юбилейният мач с братята от Лацио с които той е печелил купа.
Очаквам нова ера в Левски, щом и Русев започна да ходи по мачове, значи и той се е надъхал и иска да направи нещо.Сигурен съм.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 авг 2017 22:27

Вълчан написа:Има нещо сгрешено въобще във играта на Левски.Не може толкова поредни слаби мачове със ужасяващи грешки.И понеже някои умник е затворил темата на мача със ВЕРЕЯ та трябва да си мълчим явно...Как ще се оправя този треньор които и не знае никакъв друг език и не си е подавал носа на вънка не е ясно.Гледах една статистика повече треньори през последните 10год са били махани около октомври-ноември.Мисля няма да издържи тои самият и ще напусне.Носталгията е голямо нещо особено ако е толкова дърт....

Много силно се съмнявам, че Делио Роси е водил сума ти отбори пълни с чужденци и не знае английски... Ама ти сигурно знаеш по-добре, бил си му учителка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2017 22:29

metodito написа:
1982 написа:Няма западен треньор, успял в България....

Витлачил? :?

Малко отсам Желязната завеса се падаше тоя ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2017 23:09

1982 написа:
metodito написа:
1982 написа:Няма западен треньор, успял в България....

Витлачил? :?

Малко отсам Желязната завеса се падаше тоя ....

Това е Чехия, бе човек. Ч-Е-Х-И-Я. Пражкия университет е създаден XIV век. Странно е наистина защо царува това убеждение в много хора, че Чехия и България са близко. 50 години руски ботуш. Това ли? Те не са под съветски гнет по някакъв друг принцип, освен политически. При нас е малко по-особено, но и при нас, разликата с дураците е доста огромна. Ти им даваш писмо и четмо, че и религия, те... Както и да е, отплеснах се. Не си прав. От кмбанарията на един германец не знам, но от нашата си, те са западняци. Дураците верно им спират тока, но някои неща не се променят. Приеми просто, че ориенталското го няма в тях. Балканското също. Това за славяните... дълга тема е (не смятам, че сме много славяни, а сме си уникални...), да не бъда офтопичен...
Последна промяна от metodito на 06 авг 2017 23:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2017 23:13

Балкански Орел написа:Делио Роси ще издържи, коравият характер е много повече от 10 езици.Седрик Бардон също си показа за първи път носа на вън точно в България и Левски.Прохазка също.Ще има преводачи в началото със сигурност.
Аз съм сигурен, че Роси само като види веднъж Сектор Б в един важен мач ще се влюби в тоя клуб.Сигурен съм, че вече е гледал юбилейният мач с братята от Лацио с които той е печелил купа.
Очаквам нова ера в Левски, щом и Русев започна да ходи по мачове, значи и той се е надъхал и иска да направи нещо.Сигурен съм.

Дано, човек! От твоите... пръсти в ушите на Оня горе. Дано.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2017 23:19

Ми Чехия тогава бе част от източния соц блок, Методи, не от западния. А, ако ми говориш географсски, дори така Чехия не е част от западна Европа, тя е в централна.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”