Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Jordan1914 написа:Левскар съм,но пуснете си Диема и вижте как един новосъздаден отбор на 1 година,за 20 минути вече води на Локо Пловдив на който ние 1 удар не направихме води с 2:0,тирето за съжаление вече е почти на нивото на Лудогорец,а ние сме на нивото на Витоша,Етър и Славия!СРАМ и плюене върху тези,които ни докараха до тук!Дано Роси наистина знае какво прави,защото вече не се търпи!Ганчев и Домуса си плащат за всичко,а нас ни режат като прасета срещу Верея и пускаме жалби.Боли го рефера,че ще свири в Б група като за 1 мач е глътнал паричките!СЛАБ И СРАМ ЗА ЛЕВСКИ!
W84me написа:Моля ви, научете коментаторите на Диема на правилата на играта. Няма значение дали топката е върната назад, или не! Гледа се позицията на нападателя, ако той е зад последния в защитата, има засада! Сто пъти казахте, че ако топката била върната назад, засада нямало да има. Пълна аматьорщина в ефир. Има ли как да се свържем с тия, да им изпратя един правилник?
modor написа:Ужас. Спас Веднага да ни закрива.Голям срам, голямо нещо. Утре ще ме е срам да си покажа носа навън
Ще ме прощавате... ама сте ебаси лигльовците!
mikata написа:Отдавна казах,че няма как да се борим с Лудогорец и тирето, те са класа над нас
blue avalanche написа:mikata написа:Отдавна казах,че няма как да се борим с Лудогорец и тирето, те са класа над нас
Митрев - Китанов
Цветкович - Манолев
Яблонски - Чорбаджийски
Пиргов - Бодуров
Горанов - Недялков
Рошу - Малинов
Прохазка - Пинто
Гомес - Родригес
Вутов - Меркадо
Буш - Каранга
Обертан - Дюлгеров
Роси - Белчев
примерно
И къде е тази "класа над нас"??? Че не я виждам?
С изключение на Манолев и, донякъде, Каранга...
Но в други позиции ние сме по-класните. Просто трябва малко търпение, мама му стара!
Същият този отбор на тирето, при "синът на баща си" бяха абсолютна трагедия!!
mikata написа:
Резултатите не отговарят ли ти?
Докато заприличаме на отбор ще сме на 8-9 точки от Лудогорец и тирето
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot], maxi1914, vlong и 35 госта