Естествено, че са по-напред в подготовката. Прощавай ама след тоя мач с Лацио имаме 2 седмици пауза и Тотнъм ще са изиграли 4 официални мача, докато ние открием първенството.
Ние като започнем първенството Челси ще са на 5-6 точки от първия в Англия например, който хипотетично може и да е Тотнъм.
И да посредствени сте. След група от 15 души на 3 фронта бързо ще окачете, особено без най-добрите си играчи в първите два месеца.
Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Морат принципно не се включи лошо. Печелеше си първите топки винаги, но от не и кой знае колко трудно като трябва да скача с ляв бек в лицето на Начо и оня аматьор Холдинг
Ще видим по нататък как ще се впише.
---
Иначе сигурно ще вземат някой по подобие на Луиз от миналата година. Малко пожарен трансфер, но да видим. Арсенал имат не по-малка нужда от качествени играчи, основно в защита.
То като цяло няма отбор от Англия със завършен състав. На всички им трябват нови с изключение на плешивата тиква, която пак има готов отбор.

---
Иначе сигурно ще вземат някой по подобие на Луиз от миналата година. Малко пожарен трансфер, но да видим. Арсенал имат не по-малка нужда от качествени играчи, основно в защита.
То като цяло няма отбор от Англия със завършен състав. На всички им трябват нови с изключение на плешивата тиква, която пак има готов отбор.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Успяха да измислят и нова простотия с дузпите... ако си пиян, хич няма да им хванеш цаката за кого да викаш... 

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Успяха да измислят и нова простотия с дузпите... ако си пиян, хич няма да им хванеш цаката за кого да викаш...
Ми няма да пиеш толкова рано, ей Богу.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Да гледаш трезвен мач като днешния е е като да си с грозна жена. Ебеш е*ан... освен това не аз, мачовете подраняват... след като програмата не се съобразява с мен, значи аз трябва да се съобразя с програмата... 
П.П
Интересно нещо е форумната цензура, при ебеш няма, при е*ан има...

П.П
Интересно нещо е форумната цензура, при ебеш няма, при е*ан има...
Анчелоти.
Анчелоти.
- Udoji90
- Контакти:
Това днес си беше направо подвиг от страна на нашите. С половин резервен отбор да се представим толкова прилично срещу неудобен съперник (с много по-малко кадрови проблеми), при положение че откак съм почитател на Арсенал (2001 г.), може би никога не сме били по-слаби. Вече друг е въпросът дали просто Челси не са в лошо състояние...
Джака днес със 100% успеваемост на пасовете, като е направил 98 подавания. Тепърва очаквам да става все по-полезен. А някои хора (в това число привърженици на Арсенал) побързаха да го заклеймят, че не ставал. Той още в Базел си беше машина.

Джака днес със 100% успеваемост на пасовете, като е направил 98 подавания. Тепърва очаквам да става все по-полезен. А някои хора (в това число привърженици на Арсенал) побързаха да го заклеймят, че не ставал. Той още в Базел си беше машина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
rhaegar написа:Furious_Monk написа:Успяха да измислят и нова простотия с дузпите... ако си пиян, хич няма да им хванеш цаката за кого да викаш...
Той е женен уж, как да не пие? То издържа ли се такова нещо без алкохол?

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Зависи от жената, предполагам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Тиха жена? : ) Това трябва да е като чудовището от Лох Нес. Всеки е чувал за него, но никой не го е виждал. : ) ))
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Thsmith написа:rhaegar написа:Furious_Monk написа:Успяха да измислят и нова простотия с дузпите... ако си пиян, хич няма да им хванеш цаката за кого да викаш...
Той е женен уж, как да не пие? То издържа ли се такова нещо без алкохол?
Човек, семейният живот отнема от блясъка на индивидуалността. Отборен играч, слаб е*ач... а и нали знаеш, че болшинството жени приемат сексуалната разкрепостеност само за пред останалите, да се покажат като широко скроени души, да не говорим за това колко нещастни могат да бъдат от това че си щастлив без те да имат пръст в това.

Анчелоти.
Анчелоти.