Световно първенство по футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
Световно първенство по футбол
Уважаеми съфорумци тази година предстои световно първенство по футбол в ЮАР . Какви са очакванията ви за краен победител и изненади в турнира . Аз лично смятам , че Испания е основния фаворит за трофея въпреки , че нямат традиции на световни финали и достигат най-много до четвъртфиналите . Мисля , че те имат най-балансирания състав и най-много заслужават титлата . Дано го покажат с игра . Също така си мисля , че Кот дивоар ще стигнат далече .
- Бижутера
- Контакти:
Re: Световно първенство по футбол
Лично аз очаквам много изненади, но пък нищо не се знае щото има много време, не знам колко ще се контузят до тогава 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Кндр ще разбие капиталистите.....

И аз искам Испания да спечели ама видяхме какво стана за купата на конфедерациите.
Също така е крайно време заблудените англичани да стигнат поне полуфинал и да се научат да бият дузпи...
За всички е ясно Бразилия топ фаворит особено ако първенството е извън Европа, както е в случая...
Мечтания финал за мен ще бъде Аржентина - Испания и ако Испания отпадне дано Аржентинците да спечелят с Меси и Игуаин ... че Бразилия ми е втръснала нищо че играят красиво ама все те... трябва разнообразие...
Също така е крайно време заблудените англичани да стигнат поне полуфинал и да се научат да бият дузпи...
За всички е ясно Бразилия топ фаворит особено ако първенството е извън Европа, както е в случая...
Мечтания финал за мен ще бъде Аржентина - Испания и ако Испания отпадне дано Аржентинците да спечелят с Меси и Игуаин ... че Бразилия ми е втръснала нищо че играят красиво ама все те... трябва разнообразие...
-
Ще бъде едно от най-тъпите първенства...
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
Бижутера написа:Лично аз очаквам много изненади, но пък нищо не се знае щото има много време, не знам колко ще се контузят до тогава
To без контузии не може , но си мисля , че повечето футболисти си имат 1 наум , че идва световно особено след случката с пепе са доста по-предпазливи .
- JohnnieWalker
- Контакти:
Il Biscione написа:Ще бъде едно от най-тъпите първенства...
Аз пък очаквма едно от най-добрите първенства

Очаквам интересни мачове ,много изненади и накрая Бразилия да е шампион.
Още е много рано да се говори за СП,но моите очаквания са за доста интересно първенство...Очаквам италианци и французи рано да си тръгнат и стискам палци на Бразилия,Испания и Холандия
очаквам да се получи интересно първенство