ЛЕ: Лудогорец - Судува | 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Судува - Плейоф за влизане във групите на Лига Европа
Тези ще ги отстраните. Ще пада борба, блъскане и кюскане от тях, но мисля, че ще биете и в двата мача.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Крейзифорец да не са пратили Пената на жребия? То късмет,късмет ...ама все едно трима папи са те галили по главата и си използвал нещо от тях ..."в жребието".
[wrapimg=][/wrapimg]
Не мисля че предните два съперника бяха късмет..един път имаш , друг път те изоставя ,както изостави нас в сряда..важно е да го търсиш. Все пак да видим тези колко ще са на късмет...щом са отстранили 3 отбора ,значи не са чак толкова слаби.
4au6 написа:Крейзифорец да не са пратили Пената на жребия? То късмет,късмет ...ама все едно трима папи са те галили по главата и си използвал нещо от тях ..."в жребието".
Не мисля че предните два съперника бяха късмет..един път имаш , друг път те изоставя ,както изостави нас в сряда..важно е да го търсиш. Все пак да видим тези колко ще са на късмет...щом са отстранили 3 отбора ,значи не са чак толкова слаби.
4au6 написа:Крейзифорец да не са пратили Пената на жребия? То късмет,късмет ...ама все едно трима папи са те галили по главата и си използвал нещо от тях ..."в жребието".
То това на Пената късмет ли беше ???
- buhata_prime
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:ivo77 написа:Еми това е възможно най-слабият отбор.
Те и момците от Сион са мислели така...
Те щото момците от Сион са една класа...

- ImmortaL_1000
- Контакти:
Ай ся отстранят . Видяхме как играха срещу Жалгирис и Апоел . Лудогорец тази година са в ужасна форма ,за малко щеха паднат от Жалгирис. Големи оптимисти сте . Аз пък си мисля че поне 2 гола ще ни натряскат . Но ще ги бием както винаги с драма. 
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
ImmortaL_1000 написа:Ай ся отстранят . Видяхме как играха срещу Жалгирис и Апоел . Лудогорец тази година са в ужасна форма ,за малко щеха паднат от Жалгирис. Големи оптимисти сте . Аз пък си мисля че поне 2 гола ще ни натряскат . Но ще ги бием както винаги с драма.
Като няма драма, какво ще гледам?
Две победи и напред Лудогорец!
buhata_prime написа:Те щото момците от Сион са една класа...
Със сигурност не са велика класа, ама я ми кажи кога български отбор последно отстрани швейцарски в елиминации
- buhata_prime
- Контакти:
drvasko98 написа:buhata_prime написа:Те щото момците от Сион са една класа...
Със сигурност не са велика класа, ама я ми кажи кога български отбор последно отстрани швейцарски в елиминации
Последно, в групите на ШЛ миналия сезон

Странен отбор са тия литовци. В първия кръг са били почти отпаднали - след 0:0 в гостуване на Шахтьор Солигорск, в домакинството си до 92 мин. резултата е 1:1 и в последната минута вкарват и продължават. Във втория кръг - бият първия мач като гости с 2:0, пък после губят домакинството си с 0:1. А в третия разбиват 3:0 Сион. Доста са непредвидими, центрират от всякъде и изсипват топката в наказателното поле и квот стане, включиелно и от тъчове. И досега им се получава.