Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 05 авг 2017 17:13

Кашчей написа:
Mitata написа:Няма как футболисти от ППЛ да получават малко пари, даже когато играят във В група. И те семейства гледат, не са отишли в ЦСКА 1948 защото умират за този клуб. Под каква форма им дават парите, пет пари не давам.

Тролът си ти, скоро трябва да черпиш защото ще направиш шеметните 40 000 поста, повечето от които в подфорума на ЦСКА.

Те пари получават, но по други договори, не тези с клуба, защото правилникът не разрешава в аматьорските отбори да има футболисти на ТД-така по-ясно ли ти става, мини тролче? След като не даваш 5 пари, защо искаш да обяват договорите им? Все едно аз да искам да си обявиш клаузите в трудовия договор, както и в гражданския, за тролене, защото ми е любопитно :mrgreen:
ПП-Аз колко поста имам и къде съм писал си е лично моя работа, а теб не те засяга никак, ама изобщо никак!
Коментирай написаното, а не колко поста имам!

[offtopic]Ти си трол номер едно, защо да не те коментирам, така както ти коментираш цесекарите.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2017 17:17

Mitata написа:
Кашчей написа:
Mitata написа:Няма как футболисти от ППЛ да получават малко пари, даже когато играят във В група. И те семейства гледат, не са отишли в ЦСКА 1948 защото умират за този клуб. Под каква форма им дават парите, пет пари не давам.

Тролът си ти, скоро трябва да черпиш защото ще направиш шеметните 40 000 поста, повечето от които в подфорума на ЦСКА.

Те пари получават, но по други договори, не тези с клуба, защото правилникът не разрешава в аматьорските отбори да има футболисти на ТД-така по-ясно ли ти става, мини тролче? След като не даваш 5 пари, защо искаш да обяват договорите им? Все едно аз да искам да си обявиш клаузите в трудовия договор, както и в гражданския, за тролене, защото ми е любопитно :mrgreen:
ПП-Аз колко поста имам и къде съм писал си е лично моя работа, а теб не те засяга никак, ама изобщо никак!

[offtopic]Ти си трол номер едно, защо да не те коментирам, така както ти коментираш цесекарите.[/offtopic]

[offtopic]Не ми коментирай броя на постовете и къде са написани, защото не това е важното! По-важното е, че поне 90% от пишещите тук (във форума) си нямат представа какво всъщност е трол в интернет. Достатъчно е този, който пише да не им допада и веднага става трол![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 авг 2017 17:28

Кашчей написа:

Нали ти беше човекът , който беше най - заинтересован от къде и как получаваха заплати футболистите на ЦСКА , когато играехме във В група . Защо сега не си толкова активен по същата тема , но за отбора от Обеля ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2017 17:30

Old_death написа:
Кашчей написа:

Нали ти беше човекът , който беше най - заинтересован от къде и как получаваха заплати футболистите на ЦСКА , когато играехме във В група . Защо сега не си толкова активен по същата тема , но за отбора от Обеля ?

По ред причини, и едната от тях е, че вие обявявахте заплати и твърдяхте, че имат договори, след това пък Марков се изцепи, че от ФК ЦСКА ви ги били дали под наем!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2017 18:08

Mitata написа:Ясно е кой дава парите на ЦСКА-София - основно Ганчев и Инджов, плюс няколкото спонсора плюс приходи от билети и карти. Говори се, че през настоящия сезон броят на продадените карти ще е рекорден. А имало разделение на феновете!

Докато при ЦСКА 1948 финансирането е тъмна Индия. Обявиха 3-4 спонсора, някои от които са левскари, но привлякоха маса футболисти и треньори, чиито заплати няма как да са по-малки от 3-4 хиляди лева. В същото време изгониха юношите. Кой основно финансира клуба? Не е ясно. Предполагам основно Божков като понякога се отчита и Домусчиев.

Но тяхната кауза е пердута, защото масово феновете и легендите подкрепят ЦСКА-София. И ако не дай Боже по някаква причина Ганчев се оттегли, сигурен съм феновете няма да отидат при ЦСКА 1948. Аз лично в подобна ситуация бих застанал зад един новосъздаден ЦСКА, в никакъв случай авиаторския, създаден да разделя и пречи на ЦСКА.

Виждам, че боравиш с "аргументи" от рода на:
ясно е
говори се
сигурно
очевидно
не е ясно
"тъмна Индия" и т.н.
Уникално!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 авг 2017 19:25

Кашчей написа:
Old_death написа:
Кашчей написа:

По ред причини, и едната от тях е, че вие обявявахте заплати и твърдяхте, че имат договори, след това пък Марков се изцепи, че от ФК ЦСКА ви ги били дали под наем!

При теб мотивировката е ясна . Тя е същата , заради която претендираше , че е нормално в наказателното поле защитник да се опита да съблече нападател на ЦСКА . Омразата ще те погуби .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2017 20:37

Alexx написа:
GOLEADOR написа:Що е то хейтър,нагла муцуна,която преди ЦСКА да фалира е плюла по всичко хубаво в отбора.Хейтър е човек който след фалита на ЦСКА плюе по ЦСКА което е с голяма фенска подкрепа за всичко,без значение дали е добро или не.Хейтър е този който щеше да плюе и по другия ЦСКА , ако той бе единствен и подкрепен масово от феновете.
И той е.....Неговото име е... (сетете се сами или вижте жокер-а в офтопик).
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Това ли е ти е аргумента? Голямата фенска маса!?!
Ми то и ислямът е най-бързо растящата религия.

Ми аз съм го казал хиляди пъти,ама пак се намира някой който да не е разбрал.Ако беше прочел подписа ми (той е и линк едновременно) ,нямаше да се излагаш с този пост.И все пак ако не си разбрал - отбора член на семейството на ЦСКА,точка!
П.П.
Откакто стадион ГА стана бастион на ДПС в София,само исляма ви е в устата!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 авг 2017 20:43

Ozzimozzi написа:
blue avalanche написа:
Ozzimozzi написа:Срещу Ганчев засега не виждам причина да се опълчваме.

С други думи, на вас ви харесва да сте извън ЕКТ, вашите ръководители да ви наричат Литекс и т.н. Правилно ли разбрах?
Да не говорим, че начело стои символ на мутренския период в страната.
Но, както каза преди време Дучето, вие и в джамията свещи ще палите. И на турския Господ ще е молите. Само и само да "успеете"! Правилно го цитирах, нали?

Много си загрижен какво ни харесва на нас и какво не. :) За Дучето дали си го цитирал правилно не зная. Не ми е идол и не му следя "творчеството", но ти вероятно се интересуваш живо и предполагам, че правилно си го цитирал.

Дуче много пъти е казвал,че ако трябва всички майки на левскарите ще (цензура),за да е добре на ЦСКА,ама гледам подуенеца не го е цитирал.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2017 22:16

Mitata написа:ЦСКА не е опетнен! Опитаха се да ни унищожат, но се намериха хора, които направиха така че да ни има. Друг случай в историята на футбола, когато политици и бизнесмени работят по такъв безскрупулен начин срещу един голям ФК, няма. Е, ЦСКА благодарение на ГГ и своите фенове оцеля!

Как да не е опетнен, върху името на ЦСКА беше изляна тонове помия и лайна, това няма чистене ..... името на ЦСКА беше превърнато в синоним на брутално погазване на закони и правилници, на умишлени фалити, на далавери, измами и схеми с властта, с най-гнусните представители на властта, които ги псувахме на Армията допреди 2 години .....

И ГГ е стратегът на цялото това омаскаряване на четирите свещени букви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2017 22:22

Ozzimozzi написа:
Alexx написа:Да Гришата докара ЦСКА до умишлен фалит!

С билетче - левче, нали? :)

Сега що не ви пуска по левче, примерно, срещу Лудогорец, дето ви е нужен претъпкан стадион ??!

Или, ако сега някой му предложи 300 000, дали ще откаже така лековато ??!

Да ти цитирам ли пак съда, как констатира точно това ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”