Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот Thsmith » 04 авг 2017 23:43

sapio0o написа:
locke написа:Мбапето ще е най-големият флоп в историята. Който го вземе ще си го начука сериозно :lol:

И това го установи след първия мач от новия сезон? :lol:

Впрочем кого бихте оценили като най-голям флоп в историята? На мен Бейл ми хрумва без да се замислям много. :roll:

На теб сигурно Бейл ти хрумва още докато спиш : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 авг 2017 23:44

Е, 100 милиона, 350 хиляди заплата, заместник на Роналдо, носител на ЗТ и прочие.. Кой да е вместо него? :twisted:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 авг 2017 23:52

Торес : )

И аз по скоро имах предвид, че в почти всяка тема и всеки 2-3 ти пост си на тема Бейл 8-)

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 авг 2017 23:54

Щото знам, че го харесвате, а той не заслужава никаква милост.

Никой не е очаквал от Торес да печели ЗТ, да замени Роналдо в отбора като лидер, нито пък са му плащали по 350 хиляди на седмица. А, да, Торес не струваше на Ливърпул или Челси 100 милиона.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 авг 2017 00:00

sapio0o написа:Щото знам, че го харесвате, а той не заслужава никаква милост.

Никой не е очаквал от Торес да спечели ЗТ, да замени Роналдо в отбора като лидер, нито пък са му плащали по 350 хиляди на седмица. А, да, Торес не струваше на Ливърпул или Челси 100 милиона.

А значи за да дразниш някого? Мъдро...

И честно казано не съм видял особено много фенове на Бейл, но как и да е. Мен по скоро ме дразни това, че си говорим абсолютно еднакви неща през два дни. Минаваме няколко фази от провал, през спор за контузии и влияние, през статистика и на другия ден същото.

-----

Как ще да не е очаквал? Още повече, че счупиха британския рекорд. 50 млн паунда през 2010/11, освен Роналдо и Как не си спомням дали изобщо имаше по скъп трансфер. Точно с нагласата да доминира и да носи ШЛ го взеха. Шума и надеждите бяха по-големи дори от идването на Шева.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 авг 2017 00:03

БейлС свърши добра работа, просто се изхаби и се счупи. Можеше повече, но и това което направи не е малко. Просто е време да си върви, преди на настрои хорската омраза срещу себе си.

Сега гледаш прави зверския сезон и остава цял Бернабеу онемял. :lol:

Според мен Кака, от по-новите.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 авг 2017 00:09

Нищо не е направил, каква добра работа. Един нелош пробив срещу средняк като Бартра, който неслучайно бе изгонен малко по-късно. Всеки що годе опитен защитник би фаулирал Бейл в онзи момент. Пък и вратарят можеше да се справи по-добре. :lol:

Много надценен гол между другото. Доста хайп имаше около него със седмици.

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 авг 2017 00:15

Среднякът Бартра играе основен бранител в БВБ. Там където се намира все още мега звездата Дембеле.

Сигурно си нервиран като виждаш накъде отиват нещата, а именно ББС и тази година да е неразделно(когато не са контузени), нормално.

Дембеле наистина е голям талант, но поведението му граничи с това на Неймар. Бие се на тренировка, преди това се застъпи за бившия си треньор открито, като постави в неудобно положение ръководството, сега флиртува с Барселона... ами ако стане голямата звезда и ПСЖ му предложат пачките... какво мислиш ще направи... така че, не си заслужава да се ядосваш толкова за непознати хора...
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 авг 2017 00:26

Все пак, за да се определи играч Х за "флоп", то би следвало да се сравнят/оценят някои количествени и качествени показатели. Очаквания-Реалност
Според мен има няколко вида "флопове" - малки, средни, големи?
На практика трябва да измине определен период, за да се класифицира играч Х окончателно за "флоп"?
По мое мнение(ако не напусне след първия сезон) 2 сезона са добра основа.

p.s.
По мое мнение най-висока честота на "флопове" през последните години се наблюдава при Манчестър Сити.
Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед също се вписват в картинката.
На обратния полюс са Челси, Ювентус и ПСЖ.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 авг 2017 00:44

Пич, това е футбол, а не някаква наука. :lol:

Кой ще ти смята количеството изиграни мачове, плюс заплатата, плюс физическите и технически качества, плюс допълните премии, плюс загубеното време, плюс изпуснатите играчи на неговата позиция, плюс инфлацията на пазара, ширината и дължината на терена, спецификата на дадено първенство, тактическите указания на треньора, приятелските отношения в отбора... разбрахме че флоповете се делят на малки, средни и големи, според баланса между приходите и разходите и според изиграното време. Гледат се резултатите на терена, очакванията на феновете и тези на специалистите, цветът на кожата, сексуалната ориентация и популярността на играча в Папуа Нова Гвинея(най-търсени са черни гейове, садо-мазохисти с няколко висши образУвания ), колите, образованието и външния вид... с други думи, ако един играч не играе добре в навия отбор... ами той просто си е флоп.

Футболните фенове са малко по-просто устроени(поне по-голямата част от тях) или риташ и ставаш, или те ритат и не ставаш... :)
Анчелоти.

Върни се в “Архив”