Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот СВОБОДЕН » 04 авг 2017 14:11

Успех!!!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот damyanov1963 » 04 авг 2017 14:15

blue avalanche написа:Спас Русев каза, че в 12.00ч. ще избират треньора, а не ще го обявят.
Само да не го избират като кардиналите - папата. По една седмица и кусур! :mrgreen: :mrgreen:

Тогава ще трябва да му проверят и топките, да не стане, като с папеса Йоана :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 04 авг 2017 14:15

Няма да има неустойка за Митов!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 авг 2017 14:27

Браво на ръководството за избора. Рецептата за успешен отбор е липса на българи в състава. Ако се сведат до 1-2 можем да борим Лудогорец. Още по-важно е в ръководството да няма българи също, дано махнат всички жалки треньорчета и шефчета, начело с оня боклук Боримиров, който ме е срам даже името да му напиша :evil:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 04 авг 2017 14:34

Да и ако може Левски да го кръстя Зулу Лулу или нещо такова най-добре. Вън белите от Левски! Надявам се горния пост да е ебавка, която не съм разбрал.

Благодарим на Митов за коректното поведение. Да натрупа малко опит, малко успехи и като свърши с милионите евра, който ще е заработил в чужбина може да дойде на 60+ години. Към момента да седи възможно нааааааааааай-далече от Левски.
Последна промяна от Гонзо на 04 авг 2017 14:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 04 авг 2017 14:38

Ами Левски вече ще си има треньор. Чувам, че щял да си докара и помощниците. Селекцията е прилична, а ако се доведат още някой бег и централен ще е супер. Остава само да му се даде спокойствие и време да поработи и след два-три месеца чакаме резултати.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 авг 2017 15:33

popokutepetel написа:Ами Левски вече ще си има треньор. Чувам, че щял да си докара и помощниците. Селекцията е прилична, а ако се доведат още някой бег и централен ще е супер. Остава само да му се даде спокойствие и време да поработи и след два-три месеца чакаме резултати.

Аз съм съгласен и повече да изчакам, ако виждам, че се върви в правилната посока.
Все пак, Рим не е бил построен за 1 ден, нали? ;)
ПП. Казва се бек. От английското back. ;)

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 04 авг 2017 16:46

blue avalanche написа:
popokutepetel написа:Ами Левски вече ще си има треньор. Чувам, че щял да си докара и помощниците. Селекцията е прилична, а ако се доведат още някой бег и централен ще е супер. Остава само да му се даде спокойствие и време да поработи и след два-три месеца чакаме резултати.

Аз съм съгласен и повече да изчакам, ако виждам, че се върви в правилната посока.
Все пак, Рим не е бил построен за 1 ден, нали? ;)
ПП. Казва се бек. От английското back. ;)

За истински силен отбор ще трябва значително повече време. Аз имах предвид, че след два-три месеца ще е видна посоката и значително подобрение.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 авг 2017 17:19

blue avalanche написа:Аз съм съгласен и повече да изчакам, ако виждам, че се върви в правилната посока.
Все пак, Рим не е бил построен за 1 ден, нали?

Никиту за три години не Рим, а цял Ню Йорк щеше да вдигне, ама вие и три месеца не му дадахте :) :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 авг 2017 17:25

Аз си мисля, че време ние ще му дадем. Важно е ако Боримиров остане да не му прави сечено и шефовете да имат търпение. Според мен не можем да очакваме да влезе във "филма" толкова бързо и ще лъкатушения, но съм оптимист.
110 години любов!

Върни се в “Левски”