JackPackage написа:http://gianlucadimarzio.com/it/levski-sofia-delio-rossi-sara-il-nuovo-allenatore
2+1 години
Голяма неустойка ви чака.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:http://gianlucadimarzio.com/it/levski-sofia-delio-rossi-sara-il-nuovo-allenatore
2+1 години
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Eminem написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Предвид изказването на Спас пред гонг, чудя се Роси дал ли е това интервю пред спортал или са си го измислили. Ако наистина го е дал, спас еб*ва ли се с тези хора ? Щом Роси е сигурен, че ще подпише, значи спас ясно му е казал, че той ще е треньора.
Защото всеки трансфер трябва да бъде обявен ПЪРВО от клуба!!!
И чак тогава става официален, ексклузивен, сензационен, потвърден и каквито там шибани клишета използват тъпите драскачи!!!
Ти да си чул трансферът на Неймар да е обявен в интервю на Неймар???
А спас какъв е ? Чистача ? От кой точно искаш потвърждение, щом не от собственика ? Ако Роси е сигурен, защо не го каже още тази вечер, а говори за утре на обяд ?
metodito написа:[offtopic]Живко6461 написа:
1.Е, обясних, Живко. И не бъди толкова докачлив. Ако ти кажа "българите не сме високи, синеоки и руси", ти пак ли ще реагираш така? Да има високи, синеоки, блондини българи, но те са изключение. И сега какво? Има си закономерности. Изключенията допълват правилата.
2. Очаквам линкове. Дотогава, това е нищоговорене. Не говоря за критични материали и анализи за състоянието на клуба в последните години, а говоря за пускането на слухове и партенки. За неща, които излизат от някъде и не са верни - с конкретна цел са. Дадох и пример - с този съфорумец, който побърза да наплюе Херо. Или не разбираш как действа манипулацията, или се правиш. Друг е въпросът какво прави ръководството на клуба по тази тема. Последният такъв материал беше за скарване между Янев и Пиргов. После самият Янев го опроверга.
4. Браво, значи тогава без да искаш го правиш.
5. Той ще е вечен на Герена, тоз младеж.[/offtopic]
metodito написа:[offtopic]2. Чакам си линковете. Един журналист се опита да каже нещо криво на Домуз Ага и беше определен веднага, като олигофрен. Но чакам линкове.
5. А дано, ама надали. Той, ако ставаше за нещо, щеше да е старши треньор някъде. Нали беше в Славия и футболистите се мотаха като мухи без глави.
... Относно това за българите... ами аз не казвам нещо супер негативно. Просто "футболчето" не е нашата игра. Така, както художествената гимнастика не е спорт на бразилците, щангите на чехите, футбола за руснаците и тъ нъ... А опита за побой над Бурабия, съществуваето на нагли човечета като Митов във футбола, празните стадиони, псувните по футболисти, които можеш да чуеш на всеки стадион и други неща, просто са потвърждение на думите ми. Преди може би е било друго. Не знам. Ходя на мачове от началото на 90-те, но и тогава помня: "Ти що не викаш, ве?". и "Ай, играйте, бе, да ви е.а майките...". Това е до култура, до възприятие на света, приеми го, както искаш. Наистина сложно е. Но това е положението на нещата.[/offtopic]
Живко6461 написа:Eminem написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Предвид изказването на Спас пред гонг, чудя се Роси дал ли е това интервю пред спортал или са си го измислили. Ако наистина го е дал, спас еб*ва ли се с тези хора ? Щом Роси е сигурен, че ще подпише, значи спас ясно му е казал, че той ще е треньора.
Защото всеки трансфер трябва да бъде обявен ПЪРВО от клуба!!!
И чак тогава става официален, ексклузивен, сензационен, потвърден и каквито там шибани клишета използват тъпите драскачи!!!
Ти да си чул трансферът на Неймар да е обявен в интервю на Неймар???
А спас какъв е ? Чистача ? От кой точно искаш потвърждение, щом не от собственика ? Ако Роси е сигурен, защо не го каже още тази вечер, а говори за утре на обяд ?
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... asa-443482
Господин Спас Русев е обяснил кога и защо тогава ще бъде обявено кой ще бъде новият старши треньор. Аз мисля, че така е правилно. Той е собственик на дружество с изградена структура, с процедури, съгласно които се извършват дейностите.
Най-малко на собственика прилича да излиза с информации преди заседанието.
Агенция ЕЖК може да съобщава по всяко време новини. Дори предварителни. Ние тук във форума също. От официален известен източник или от добре информиран източник, пожелал анонимност.
zap_lv написа: Абе то на времето при Цветанка Ризова Бойко каза ,че Цецка Цачева ще е председател на парламента ,но каза ,че това трябвало да се реши колективно от Партията . Та така Спас му е казал на Роси да се подготвя ,но всичко трябва да мине през УС и НС за да се каже ,че не се взимат еднолично решенията ,а в клуба се всичко е професионално ниво . Едва ли масово ще се гласува за Грант ,при положение ,че собственика иска Роси .
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: obi4am_pirin и 21 госта