Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Groucho » 03 авг 2017 21:24

Mitata написа:..., освен ако ГГ не реши да строи стадион в Панчарево. Но като гледам колко е "добронамерена" властта към ЦСКА, нищо чудно да се окаже, че и Панчарево е забранена зона за строеж на стадион!

Toва е добро. Ще има трудности при обособяването на местата за паркиране, но един 25-хиляден стадион може да се вдигне в Панчарево :roll: Ако се окаже, че и Панчарево е забранена зона за строеж на стадион, Черни връх също е опция :roll: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 авг 2017 21:56

Не разбрах що ГГ вече иска да се плащат такси и екипировка в школата...някой трубадур да ми обясни, ако може! :mrgreen:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 авг 2017 22:19

Също и защо ГГ вече не пуска билетчета от левчета, като за някои полуфинали за купи, когато трябваше да се фалира умишлено един клуб .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ludnicaaa

Мнениеот ludnicaaa » 03 авг 2017 22:28

Аз до колкото знам от едно изказване от трибуна е доста заможен човек.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 авг 2017 22:54

sin4ec написа:Не разбрах що ГГ вече иска да се плащат такси и екипировка в школата...някой трубадур да ми обясни, ако може! :mrgreen:

при жълтурите, по времето на ц Василев екипите бяха безплатни, в следствие на което всичкото мангал кандидатства в школата им, дори юношки на другите отбори, само и само и да вземат оригинален адидас :mrgreen: После си биеха камшика :lol: Логично нещата се промениха и екипите се заплащаха. Та вероятно заради това :? За таксите също има логика, щото като плащаш за нещо гледаш по различен начин. Голямата вече е 5-6 ниво на английски примерно, за което си плащаме, и я караме редовно, ако не плащахме щеше да пропуска вероятно, щото не ти пука толкова. На запад манталитета е друг и самосъзнанието е друго...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 авг 2017 00:17

sin4ec написа:Не разбрах що ГГ вече иска да се плащат такси и екипировка в школата...някой трубадур да ми обясни, ако може! :mrgreen:

Нали сме селски клуб и нямаме пари като вас гражданите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 авг 2017 05:04

onegavon написа:

Нали сме селски клуб и нямаме пари като вас гражданите.

За парите е ясно, че имате (заеми към дружество, което не развива никаква дейност, но пък е фрашкано с пари), а иначе да, селски клуб сте, с този манталитет. Първо го развявахте това безплатното като нещо висше и недостижимо, но като стана платено никой не обелва и думичка по въпроса!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 авг 2017 06:42

ЦСКА е най-големият български клуб, който определени среди у нас, включващи бизнесмени, политици, хора с влияние и обикновени хейтъри, обединени от своята омраза към ЦСКА, всячески се опитват да унищожат през последните години. Но ЦСКА е силен, с характер, затова ще го има за радост на милионите си фенове и огромна мъка на душманите му.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 авг 2017 08:49

Mitata написа:ЦСКА е най-големият български клуб, който определени среди у нас, включващи бизнесмени, политици, хора с влияние и обикновени хейтъри, обединени от своята омраза към ЦСКА, всячески се опитват да унищожат през последните години. Но ЦСКА е силен, с характер, затова ще го има за радост на милионите си фенове и огромна мъка на душманите му.

Ако има как да ограничите малко лозунгите и да говорите конкретно и по същество, ще е прекрасно. Само че, в този случай не съм сигурен, че ще имате какво да кажете....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 04 авг 2017 09:21

"Ръководството на ЦСКА заведе първото от двете дела, с които ще атакува УЕФА пред Спортния арбитражен съд в Лозана, пишат колегите от dir.bg.

Процедурата е стартирана, като питането към УЕФА от страна на клуба, е защо отборът на Стамен Белчев не бе допуснат до Лига Европа през този сезон. Делото ще влезе в ход в момента, в който УЕФА прати своята позиция.

Втората стъпка на "червените" ще бъде да поискат финансово обезщетение за пропуснати полза от неучастието си в евротурнирите, които са на стойност между 400 и 600 хиляди евро. Изход от двете дела се чака не по-рано от края на октомври."
Ако това е вярно,събрано със защитата на адвокатите,говори само за едно.Неистово желание на ръководството, УЕФА
да мисли като БФС,а именно че ЦСКА-София в действителност е Литекс,но под друго име.
Участието в търга за емблемата е заради феновете,защото по този начин новия клуб ще има нещо общо с ЦСКА.
Тук прочетох мнения,че евентуалното плащане на тези 8 млн.лв,би променило тяхното отношение към ЦСКА-София.
Даже имаше и изхвърляния,че толкова честен начин в българското футболно пространство няма.
Само на мен ли ми се привижда някакво раздвоение на личността.Или желание да излъжеш всички.
Преди време поТВ гледах Валентин Михов,който в прав текст каза горе-долу следното:"Не съветвам никой да се
съди и заяжда с УЕФА.Просто е обречен"

Върни се в “ЦСКА”