Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 авг 2017 23:07

УЖ не било ясно още, утре в 12 ч. на обед щели да обявят името. :?
Да нема ново 20 с франсето ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2017 23:12

zap_lv написа:
tiamat написа:
blue avalanche написа:
tiamat написа:
Спечелилият Купата на Италия през 2009 година с Лацио специалист води със себе си: помощник треньор, кондиционен треньор и треньор на вратарите.
Всичките останалите треньори, без Николай Митов и Мариан Христов, ще останат. Това е било специално изискване на собственика на "сините".

Според Спортал.

...помощник треньор, кондиционен треньор и треньор на вратарите.

Добрите новини валят една след друга.
Само не разбрах защо "всички останали треньори" остават. Това значи ли, че ще имаме 2-ма треньори на вратарите и 2-ма кондиционни треньори??? :o :o

Аха. Старши треньор на вратарите и помощник, и съответно старши кондиционен и помощник :)

То и сега си имаме 2 -ма кондиционни треньора .

Значи сега ще станат 3(ТРИМА)????? :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 авг 2017 23:21

Време е дедо Роси да стегне балерините в синьо.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 авг 2017 23:30

metodito написа:Живко, Живко, като все по-голям сладур ми се набиваш в очите. Мисля си, че може би не е stalk-ване, а нещо всъщност различно. Аз си блещя тъпотиите, а ти си редовен "следовник". Така по-добре ли е? Отзад напред... или нещо такова...

3. Отново нападки. Отново... ам не, няма да реагирам по същия начин, обещах. Та, аз не се срамувам от моите сънародници. Ти си изключение? Чудесно! Потвърждаваш правилото обаче само, като един от самотните единици. Аз не мога да се похваля с това. Чест и почитания.
1. Пак те призовавам. Ти продължаваш да бягаш по тъча, приятелю. Покажи ми партенките и критичните материали срещу гришоганчевата чета. Ако ли не можеш, я най-добре... знаеш. Покажи ми и критичните материали за Лудогорец преди мача с евреите, след като се видя цяла пролет, че няколко играча от тях, дали нарочно или не, не играят, както трябва. След като се видя, че Дерменджиев явно нещо изпуска съблекалнята. Покажи или си трай и не ми говори на френски!
2. Супер. Отново празни приказки. Нещо по темата ще кажеш ли?
4. Обещах, но... Очаквай да продължа да те сладурствам, докато ти не спреш да се мислиш за нещо, което не си.
5. ??????

Методи, Методи ...
1. Констатации, а не нападки. Кое от написаното е и защо е нападки?
Не се срамуваш от своите сънародници, а приписваш на всички българи недостатъци. Не за първи път. Дори и голяма част от българите да притежават някои недостатъци има и такива, които не заслужават да им се приписват само и единствено защото са българи. Не съм патриот. Но почти винаги реагирам на изрази „Ние българите сме ...“ като на мястото на многоточието следват отрицателни квалификации.
Можеш да се срамуваш от мен. Ако съм такова изключение. Приобщаваш ме към някои малобройни групи. Самотни единици. По кои признаци?
2. Припомням, че ти дадох достатъчно напътствия как да откриеш статии и действия, включително и на властта срещу „Лудогорец“ и ЦСКА-София и лично срещу собствениците им. Предполагам, че коментарите ми не са премахнати. Не би било зле преди да правиш изводи и да критикуваш мнения да ги прочетеш. Може би прекалено много разчиташ на интуицията си. Нима не си прочел нищо за състава на „Лудогорец“, включващ някои недобре представящи се футболисти за сметка на други, които се изявяват добре? Едва ли точно ти си пропуснал толкова много коментари.
Позволявам си отново да изкажа максимата, че силните не се оплакват от атаки. Дори и да са коварни, некоректни. Противодействат им.
Ти също пишеш против ръководители, треньори и футболисти от „Левски“. Твоите коментари част ли са от атака срещу клуба?
Кое от мненията ми е изказано на френски? Ти използваш често чужди думи и изрази. Понякога не съвсем точно, но както и да е. Владееш езици, използваш ги. Заслужаваш похвала!
3. Казаното от мен е част от общоприети и масови практики при преговори по време на кандидатстване и назначаване на работа. Достатъчно конкретно. С кое не си съгласен? Би ли споделил челен опит с пълни приказки в областта на човешките ресурси?
4. Нямам високо мнение за себе си. Не се мисля за нищо особено. Не афиширам високи способности. Включително и тук. Но имам претенции, че мога да се самооценявам и се самооценявам достатъчно точно. И често. Не съм допускал сериозни грешки. Не съм се провалял когато съм приемал предизвикателства. Отказвал съм ангажименти в различни области защото съм констатирал, че не притежавам необходимите качества. И в тези случаи съм оставал доволен от себе си.
А ти си сладурствай. Свободно. Каквото и да означава това.
5. В споменаването на Букарев имаше елемент на шега. Ти се изразяваш често критично спрямо него. Спрягат го за групата оставащи. Дори има информации, че той ще води отбора в мача срещу

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 авг 2017 23:40

Предвид изказването на Спас пред гонг, чудя се Роси дал ли е това интервю пред спортал или са си го измислили. Ако наистина го е дал, спас еб*ва ли се с тези хора ? Щом Роси е сигурен, че ще подпише, значи спас ясно му е казал, че той ще е треньора.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2017 23:49

Eminem написа:Предвид изказването на Спас пред гонг, чудя се Роси дал ли е това интервю пред спортал или са си го измислили. Ако наистина го е дал, спас еб*ва ли се с тези хора ? Щом Роси е сигурен, че ще подпише, значи спас ясно му е казал, че той ще е треньора.

Защото всеки трансфер трябва да бъде обявен ПЪРВО от клуба!!!
И чак тогава става официален, ексклузивен, сензационен, потвърден и каквито там шибани клишета използват тъпите драскачи!!!
Ти да си чул трансферът на Неймар да е обявен в интервю на Неймар???

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 авг 2017 23:51

blue avalanche написа:
Eminem написа:Предвид изказването на Спас пред гонг, чудя се Роси дал ли е това интервю пред спортал или са си го измислили. Ако наистина го е дал, спас еб*ва ли се с тези хора ? Щом Роси е сигурен, че ще подпише, значи спас ясно му е казал, че той ще е треньора.

И чак тогава става официален, ексклузивен, сензационен, потвърден и каквито там шибани клишета използват тъпите драскачи!!!

А спас какъв е ? Чистача ? От кой точно искаш потвърждение, щом не от собственика ? Ако Роси е сигурен, защо не го каже още тази вечер, а говори за утре на обяд ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2017 23:53

Eminem написа:
blue avalanche написа:

А спас какъв е ? Чистача ? От кой точно искаш потвърждение, щом не от собственика ? Ако Роси е сигурен, защо не го каже още тази вечер, а говори за утре на обяд ?

Щом е собственик, ще го каже, когато поиска! А не когато му се иска на този или онзи... Един трансфер е факт ,когато се подпише договорът!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 авг 2017 23:57

Виж сега, треньорът казва - "утре подписвам", а спасчо - "ИЗБИРАМЕ треньор в петък"
Не може да има такова разминаване. Щом първо трябвало да подпишат, спас може да каже, че треньорът е избран и ще бъде обявен в петък. Виждаш ли разликата ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 авг 2017 00:00

Eminem написа:Виж сега, треньорът казва - "утре подписвам", а спасчо - "ИЗБИРАМЕ треньор в петък"
Не може да има такова разминаване. Щом първо трябвало да подпишат, спас може да каже, че треньорът е избран и ще бъде обявен в петък. Виждаш ли разликата ?

"Изгубени в превода"?? :lol: :lol: :lol:
Иначе и израелските вестници твърдяха, че Грант е едва ли не подписал. :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Левски”