Да нема ново 20 с франсето ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zap_lv написа:tiamat написа:blue avalanche написа:tiamat написа:Спечелилият Купата на Италия през 2009 година с Лацио специалист води със себе си: помощник треньор, кондиционен треньор и треньор на вратарите.
Всичките останалите треньори, без Николай Митов и Мариан Христов, ще останат. Това е било специално изискване на собственика на "сините".
Според Спортал....помощник треньор, кондиционен треньор и треньор на вратарите.
Добрите новини валят една след друга.
Само не разбрах защо "всички останали треньори" остават. Това значи ли, че ще имаме 2-ма треньори на вратарите и 2-ма кондиционни треньори???![]()
Аха. Старши треньор на вратарите и помощник, и съответно старши кондиционен и помощник
То и сега си имаме 2 -ма кондиционни треньора .
metodito написа:Живко, Живко, като все по-голям сладур ми се набиваш в очите. Мисля си, че може би не е stalk-ване, а нещо всъщност различно. Аз си блещя тъпотиите, а ти си редовен "следовник". Така по-добре ли е? Отзад напред... или нещо такова...
3. Отново нападки. Отново... ам не, няма да реагирам по същия начин, обещах. Та, аз не се срамувам от моите сънародници. Ти си изключение? Чудесно! Потвърждаваш правилото обаче само, като един от самотните единици. Аз не мога да се похваля с това. Чест и почитания.
1. Пак те призовавам. Ти продължаваш да бягаш по тъча, приятелю. Покажи ми партенките и критичните материали срещу гришоганчевата чета. Ако ли не можеш, я най-добре... знаеш. Покажи ми и критичните материали за Лудогорец преди мача с евреите, след като се видя цяла пролет, че няколко играча от тях, дали нарочно или не, не играят, както трябва. След като се видя, че Дерменджиев явно нещо изпуска съблекалнята. Покажи или си трай и не ми говори на френски!
2. Супер. Отново празни приказки. Нещо по темата ще кажеш ли?
4. Обещах, но... Очаквай да продължа да те сладурствам, докато ти не спреш да се мислиш за нещо, което не си.
5. ??????
Eminem написа:Предвид изказването на Спас пред гонг, чудя се Роси дал ли е това интервю пред спортал или са си го измислили. Ако наистина го е дал, спас еб*ва ли се с тези хора ? Щом Роси е сигурен, че ще подпише, значи спас ясно му е казал, че той ще е треньора.
blue avalanche написа:Eminem написа:Предвид изказването на Спас пред гонг, чудя се Роси дал ли е това интервю пред спортал или са си го измислили. Ако наистина го е дал, спас еб*ва ли се с тези хора ? Щом Роси е сигурен, че ще подпише, значи спас ясно му е казал, че той ще е треньора.
Защото всеки трансфер трябва да бъде обявен ПЪРВО от клуба!!!
И чак тогава става официален, ексклузивен, сензационен, потвърден и каквито там шибани клишета използват тъпите драскачи!!!
Ти да си чул трансферът на Неймар да е обявен в интервю на Неймар???
Eminem написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Предвид изказването на Спас пред гонг, чудя се Роси дал ли е това интервю пред спортал или са си го измислили. Ако наистина го е дал, спас еб*ва ли се с тези хора ? Щом Роси е сигурен, че ще подпише, значи спас ясно му е казал, че той ще е треньора.
Защото всеки трансфер трябва да бъде обявен ПЪРВО от клуба!!!
И чак тогава става официален, ексклузивен, сензационен, потвърден и каквито там шибани клишета използват тъпите драскачи!!!
Ти да си чул трансферът на Неймар да е обявен в интервю на Неймар???
А спас какъв е ? Чистача ? От кой точно искаш потвърждение, щом не от собственика ? Ако Роси е сигурен, защо не го каже още тази вечер, а говори за утре на обяд ?
Eminem написа:Виж сега, треньорът казва - "утре подписвам", а спасчо - "ИЗБИРАМЕ треньор в петък"
Не може да има такова разминаване. Щом първо трябвало да подпишат, спас може да каже, че треньорът е избран и ще бъде обявен в петък. Виждаш ли разликата ?
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, tmanolov и 13 госта