Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
Сигурно ли е това? Май е. Щеше ми се да видя Грант/Велев, но и така е добре. Честито и наслука!
Спечелилият Купата на Италия през 2009 година с Лацио специалист води със себе си: помощник треньор, кондиционен треньор и треньор на вратарите.
Всичките останалите треньори, без Николай Митов и Мариан Христов, ще останат. Това е било специално изискване на собственика на "сините".
Според Спортал.
modor написа:
Да ни е честит! И дано се бързо се нагоди към нашата джунгла
Честито!
Но не трябва да се нагажда към джунглата. Назначен е да въведе ред в джунглата. Очакваме и желаем да организира отбор от сини лъвове!
И в гонг излезе новина за Делио Роси 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Ако е истина това за Делио Роси - поредната глупост на ръководството. Със сигурност е много по-добър треньор от всички в Левски след Мъри, но за състезание по бързина да имаш право на избор между ат и куцо магаре и да избереш магарето....
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
sin4ec написа:comorad написа:
Току що Спирталци писаха, Делио Роси е приел и утре подписва. Дано да е за добро, че ще е по-добър от Митов се знае.
А за журналята, защо да не те снимат и теб, какво ти има?
А, нищо, ма за кво да ме снимат?
Шегувам се. Хайде да ни е на късмет Роси, дано си изпълни контракта докрай
- анто маина
tiamat написа:Спечелилият Купата на Италия през 2009 година с Лацио специалист води със себе си: помощник треньор, кондиционен треньор и треньор на вратарите.
Всичките останалите треньори, без Николай Митов и Мариан Христов, ще останат. Това е било специално изискване на собственика на "сините".
Според Спортал.
Колко треньори ще има?
- metodito
- Контакти:
Живко, Живко, като все по-голям сладур ми се набиваш в очите. Мисля си, че може би не е stalk-ване, а нещо всъщност различно. Аз си блещя тъпотиите, а ти си редовен "следовник". Така по-добре ли е? Отзад напред... или нещо такова...
3. Отново нападки. Отново... ам не, няма да реагирам по същия начин, обещах. Та, аз не се срамувам от моите сънародници. Ти си изключение? Чудесно! Потвърждаваш правилото обаче само, като един от самотните единици. Аз не мога да се похваля с това. Чест и почитания.
1. Пак те призовавам. Ти продължаваш да бягаш по тъча, приятелю. Покажи ми партенките и критичните материали срещу гришоганчевата чета. Ако ли не можеш, я най-добре... знаеш. Покажи ми и критичните материали за Лудогорец преди мача с евреите, след като се видя цяла пролет, че няколко играча от тях, дали нарочно или не, не играят, както трябва. След като се видя, че Дерменджиев явно нещо изпуска съблекалнята. Покажи или си трай и не ми говори на френски!
2. Супер. Отново празни приказки. Нещо по темата ще кажеш ли?
4. Обещах, но... Очаквай да продължа да те сладурствам, докато ти не спреш да се мислиш за нещо, което не си.
5. ??????
3. Отново нападки. Отново... ам не, няма да реагирам по същия начин, обещах. Та, аз не се срамувам от моите сънародници. Ти си изключение? Чудесно! Потвърждаваш правилото обаче само, като един от самотните единици. Аз не мога да се похваля с това. Чест и почитания.
1. Пак те призовавам. Ти продължаваш да бягаш по тъча, приятелю. Покажи ми партенките и критичните материали срещу гришоганчевата чета. Ако ли не можеш, я най-добре... знаеш. Покажи ми и критичните материали за Лудогорец преди мача с евреите, след като се видя цяла пролет, че няколко играча от тях, дали нарочно или не, не играят, както трябва. След като се видя, че Дерменджиев явно нещо изпуска съблекалнята. Покажи или си трай и не ми говори на френски!
2. Супер. Отново празни приказки. Нещо по темата ще кажеш ли?
4. Обещах, но... Очаквай да продължа да те сладурствам, докато ти не спреш да се мислиш за нещо, което не си.
5. ??????
Последна промяна от metodito на 03 авг 2017 23:24, променено общо 2 пъти.
Старши треньор или мениджър?
- JackPackage
- Контакти:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]